What's New?

cerito cekak boso jowo

Cerkak Basa Jawa: Mbak Irah Lan Rahasia Mas Wagenugraha

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 10.02

Kabeh diajarke ditambah praktek ngantek Irah nguasani carane ngumbah batik sing bener. tags: cerita cekak basa jawa, cerkak bahasa jawa, cerkak boso jowo. Wiwit dino kuwi Wagenugraha wis ora tau meneh ngumbahi 

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Diterbitkan pada Sunday, 8 July 2012 Pukul 6.14

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar. Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke body ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina 

Keong Mas

Diterbitkan pada Saturday, 1 December 2012 Pukul 11.14

Ora beda mbok Randha Dhahapan, pawongan wadon tuwa sing lola tanpa dulur, nggo nyambung uripe sabendinane dheweke luru krowodan ing alas kewan. Kewan kali kang nyisa ing sawedhing mbebegan. Kahanan kaya mangono 

Dadi Juragan Barang Bekas

Diterbitkan pada Sunday, 27 December 2009 Pukul 1.11

Karepe Mugiman sepele. Mung arep mbiyantu bapake sing thenger-thenger saben ndina merga ora nduweni paitan kanggo dodol terompet.Sanadyan paitan wis ana nanging gunggunge ora sepira. Isih cupet . Kudu dimangerteni yen gawe 

Cerita Rakyat Aji Saka Dadi Raja Medang Kamula Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2015 Pukul 14.07

Kumpulan cerita bahasa jawa. Sugeng enjing rencang sedaya, dalam kesempatan ini kami akan bercerita mengenai cerita rakyat jawa tengah dalam bahasa jawa yang mengisahkan tentang kesaktian seorang pemuda dan keberhasilan nya 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 8.02

Suwijining dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan. Srengenge ora ketok, malah katon ana sejenis debu sing medun saka langit.

Contoh Cerita Cekak Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 22 April 2013 Pukul 23.40

Hy sobat, kali ini saya akan berbagi informasi tentang cerito cekak bahasa jawa, nah bagi kalian yang masih duduk di bangku sekolah sudah pasti tahu soal cerito cekak bahasa jawa, karena itu saya akan memberikan contoh cerito cekak 

Cerita Cekak Boso Jowo : Ora Kagodha

Diterbitkan pada Friday, 15 August 2014 Pukul 13.00

Cerita Cekak Boso Jowo dengan judul Ora Kagodha akan menjadi posting tugas pertama saya di blog kumpulan tugas sekolah ini. Ora Kagudho. Anggone nyambut gawe dadi tukang becak wis suwe banget, wiwit manten 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.