What's New?

cerito cekak boso jowo

Cerita Lucu Basa Jawa: Endog Bebek Vs Endog Pitik

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

20 Apr 2012 Cerita Lucu Basa Jawa: Endog Bebek vs Endog Pitik Cerita Cekak: Caos Pangurmatan marang Wong Tuwodalam "blog bahasa jawa"..

Panjebar Semangat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Macem-Macem Cerita. Ceritha Cekak. Jangan Tahu Putih. Selasa, 13 Maret 2012 - 22:32:55 WIB. Dinane Kemis. Dina Kemis iku dina kang padhet Sapepake .

Cerita Pengalaman Pribadi Bahasa Jawa Plesiran Bareng Keluarga

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

17 Ags 2015 sebuah cerita pengalaman pribadi saat plesiran bareng keluarga dituliskan dalam bahasa jawa..

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu Sing Ragu-ragu

Diterbitkan pada Monday, 8 February 2016 Pukul 6.41

7 Nov 2012 Ana sawijining pemburu sing kasil manah menjangan gedhi ning alas, banjur menjangan digendong arep digawa mulih. Ndilalahe neng . Dhateng para kadang mitra sutresna sastra jawi ing Internet. Mangga, kita sesarengan ipuk-ipuk Sastra lan kabudayan Jawi Ingkang pranyatahadi luhung punika,ingkang .

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 12.56

8 Jul 2012 Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke body ngarepe apik banget memper kaya Camry.. Contoh Geguritan Puisi Bahasa Jawa - Sebelum mempublikasikan mengenai contoh geguritan, maka terlebih dahulu akan dibahas tentang pengertian dari geguritan itu sendiri..

Sastra Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

7 Mar 2014 Cerita Rakyat | Cerita Cekak | Geguritan | Tembang | Artikel Jawa | Budaya Jawa | Cerita Wayang | Sejarah | Macapat | Sastra Jawa berbahasa .

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing Rumongso...

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 9.00

31 Jan 2014 Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu -lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik . MALING. Nalika sepedha motor sing ilang iku during ketemu, Pak Gendhon tanggaku sing brengose nilamprang kaya warok Ponorogo, kuwi tansah muring-muring..

Crita Cekak

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

crita cekak. Kapethik saking udayana Panjebar Semangat, ingkang kersa mangga dipun waos. Tuesday, May 08, 2007. RONGPULUH. dereng dipun isi..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -