cerito cekak boso jowo

Contoh Cerkak ( Cerita Cekak ) Basa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 9 June 2012 Pukul 21.45

Contoh Cerkak ( Cerita cekak ) Basa Jawa. KEMBANG TURU LAN TRESNA. Suruping donya wis ganti dadi esuk,suara kicau ing manuk ning dhuwur wit cedhak omah, nangiake wong wadon sing turu ing kasur putih.Kamare 

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 11 December 2013 Pukul 22.19

Nalika Mobil Kuncine Kembar Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke body ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina pas wektu istirahat kantor, Ima 

Cerita Basa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 18 November 2012 Pukul 12.50

Parjó kèlingan ucapané Nardi rikålå nawani rókók. Sêbutan síng diucapké kåncå-kåncå pêngojèk liyané. Pak Guru Parjó, lêngkapé bapak dóktórandús Parjó. Parjó nèk ésúk pancèn guru ånå SMP íng désané.

Dadi Juragan Barang Bekas

Diterbitkan pada Sunday, 27 December 2009 Pukul 1.11

Karepe Mugiman sepele. Mung arep mbiyantu bapake sing thenger-thenger saben ndina merga ora nduweni paitan kanggo dodol terompet.Sanadyan paitan wis ana nanging gunggunge ora sepira. Isih cupet . Kudu dimangerteni yen gawe 

Cerita Cekak Boso Jowo : Ora Kagodha

Diterbitkan pada Friday, 15 August 2014 Pukul 13.00

Cerita cekak boso jowo dengan judul Ora Kagodha akan menjadi posting tugas pertama saya di blog kumpulan tugas sekolah ini. Ora Kagudho. Anggone nyambut gawe dadi tukang becak wis suwe banget, wiwit manten 

Cerkak Basa Jawa: Mbak Irah Lan Rahasia Mas Wagenugraha

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 10.02

Kabeh diajarke ditambah praktek ngantek Irah nguasani carane ngumbah batik sing bener. tags: cerita cekak basa jawa, cerkak bahasa jawa, cerkak boso jowo. Wiwit dino kuwi Wagenugraha wis ora tau meneh ngumbahi 

Cerkak Basa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 30 August 2011 Pukul 8.07

CERKAK BASA JAWA. . LELAKON. Motor mandheg pas nang ngarep umah. Aku mudhun bebarengan karo Sersan Bogol lan Sersan Poyet. Kahanan umah katon sepi. Nanging saka kadohan katon satleraman wong wadon tuwa lungguh ijen ana ing kursi gapuk. “Simbok, aku mulih Postingan Terkait. Kehidupan Ini. Arti Dari Sebuah Kehidupan Cinta :). Motivasi Kita. Move on is time. Sangkuriang. Malin Kundang. Cerita Pendek Kehidupan #1. Berikan kami Al Qur'an, bukan cokel.

[cerkak Basa Jawa Ngokoan] Ngundhuh Wohing Pakarti

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 14.03

[Cerkak Basa Jawa Ngokoan] Ngundhuh Wohing Pakarti cerkak sanesipun saged diwaos wonten mriki. gambar saking Tags: iin lho nggambleh cerkak basa jawa cerita iin planet kenthir cerkak basa jawa ngoko 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X