What's New?

cerito cekak boso jowo

Cerita Rakyat Jaka Tarub Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 15.38

Jaka Tarub yaiku satiyang pemuda gagah ingkang nggadhahi kesaktian. piyambakipun asring medal mlebet wana konjuk berburu ing kawasan redi keramat. ing redi punika enten setunggal telagi. Tanpa sengaja 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Suwijining dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan. Srengenge ora ketok, malah katon ana sejenis debu sing medun saka langit.

Cerita Rakyat Aji Saka Dadi Raja Medang Kamula Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2015 Pukul 7.07

Kumpulan cerita bahasa jawa. Sugeng enjing rencang sedaya, dalam kesempatan ini kami akan bercerita mengenai cerita rakyat jawa tengah dalam bahasa jawa yang mengisahkan tentang kesaktian seorang pemuda dan keberhasilan nya 

Dadi Juragan Barang Bekas

Diterbitkan pada Saturday, 26 December 2009 Pukul 18.11

Karepe Mugiman sepele. Mung arep mbiyantu bapake sing thenger-thenger saben ndina merga ora nduweni paitan kanggo dodol terompet.Sanadyan paitan wis ana nanging gunggunge ora sepira. Isih cupet . Kudu dimangerteni yen gawe 

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2012 Pukul 23.14

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar. Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke body ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina 

Cerita Cekak Boso Jowo : Ora Kagodha

Diterbitkan pada Friday, 15 August 2014 Pukul 6.00

Cerita Cekak Boso Jowo dengan judul Ora Kagodha akan menjadi posting tugas pertama saya di blog kumpulan tugas sekolah ini. Ora Kagudho. Anggone nyambut gawe dadi tukang becak wis suwe banget, wiwit manten 

Cerita Malin Kundang Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 2 August 2014 Pukul 18.00

Home » boso jowo » cerita malin kundang bahasa jawa » CERITA RAKYAT » Cerita Malin Kundang dalam Bahasa Jawa Malin Kundang dalam Bahasa Jawa. Fitri Susanto boso jowo, cerita malin kundang bahasa jawa, CERITA RAKYAT 

Kumpulan Cerkak Bahasa Jawa Terbaru 2015

Diterbitkan pada Friday, 8 May 2015 Pukul 22.44

Cerita Cekak Bahasa Jawa Anak Gembala yang Bijaksana bercerita tentang enten satiyang ingen alit ingkang tepang ngantos tebih dipunpundi-pundi amargi sanguh nyukani wangsulan ingkang bijaksana inggil sedaya 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -