What's New?

cerito cekak boso jowo

Dadi Juragan Barang Bekas

Diterbitkan pada Sunday, 27 December 2009 Pukul 1.11

Karepe Mugiman sepele. Mung arep mbiyantu bapake sing thenger-thenger saben ndina merga ora nduweni paitan kanggo dodol terompet.Sanadyan paitan wis ana nanging gunggunge ora sepira. Isih cupet . Kudu dimangerteni yen gawe 

Cerita Cekak Boso Jowo : Ora Kagodha

Diterbitkan pada Friday, 15 August 2014 Pukul 13.00

Cerita Cekak Boso Jowo dengan judul Ora Kagodha akan menjadi posting tugas pertama saya di blog kumpulan tugas sekolah ini. Ora Kagudho. Anggone nyambut gawe dadi tukang becak wis suwe banget, wiwit manten 

Keong Mas

Diterbitkan pada Saturday, 1 December 2012 Pukul 11.14

Ora beda mbok Randha Dhahapan, pawongan wadon tuwa sing lola tanpa dulur, nggo nyambung uripe sabendinane dheweke luru krowodan ing alas kewan. Kewan kali kang nyisa ing sawedhing mbebegan. Kahanan kaya mangono 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 8.02

Suwijining dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan. Srengenge ora ketok, malah katon ana sejenis debu sing medun saka langit.

Anker_ux: Cerita Rakyat Basa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 21 March 2015 Pukul 1.36

Asal muasal gunung Tangkuban prau lan Sangkuriang yaiku cerito rakyat saka mbah putri moyang, sing mudhun tumurun saprene lan dadi cerito rakyat sing cukup nggeret. cerito rakyat Sangkuriang lan gunung Tangkuban 

Cerkak Basa Jawa: Mbak Irah Lan Rahasia Mas Wagenugraha

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 10.02

Kabeh diajarke ditambah praktek ngantek Irah nguasani carane ngumbah batik sing bener. tags: cerita cekak basa jawa, cerkak bahasa jawa, cerkak boso jowo. Wiwit dino kuwi Wagenugraha wis ora tau meneh ngumbahi 

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Diterbitkan pada Sunday, 8 July 2012 Pukul 6.14

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar. Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke body ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina 

Cerita Rakyat Aji Saka Dadi Raja Medang Kamula Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2015 Pukul 14.07

Kumpulan cerita bahasa jawa. Sugeng enjing rencang sedaya, dalam kesempatan ini kami akan bercerita mengenai cerita rakyat jawa tengah dalam bahasa jawa yang mengisahkan tentang kesaktian seorang pemuda dan keberhasilan nya 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -