cerita rumahtangga

Kisah Rumahtangga Sebelum Dan Selepas Ada Superbike.

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 9.54

Kisah rumahtangga Sebelum dan Selepas ada Superbike.. HehehheheeeeActually kisah ni tak dak kena mengena dengan yang hidup atau pun yang dah mati..cuma base on my own experience nak cerita skit laa senario 

Rumah Tangga

Diterbitkan pada Wednesday, 6 August 2014 Pukul 7.41

Teruntuk teman-teman yang Saya sayangi terutama buat teman-teman yang sudah berumah tangga, yang selama ini dirasakan pasti kita merasakan suka dan duka dalam mengarungi hidup rumah tangga, menghadapi 

:: Linda Berbagi Cerita: Rumah Tangga Hancur...

Diterbitkan pada Tuesday, 25 June 2013 Pukul 11.05

Namaku Lely. Berjilbab. Ibu rumah tangga dengan satu anak. Umur 26 thn tapi banyak yang bilang aku masih seperti gadis. Di sela-sela kesibukanku bekerja di konveksi, aku coba buka BB baru pemberian suamiku.

Sampai Syurga: Cerita Rumah Tangga

Diterbitkan pada Wednesday, 13 February 2013 Pukul 21.01

cerita Rumah Tangga. Sejak kecil saya sering melihat, papa sebelum keluar dari rumah untuk kerja, papa akan mencium dahi mak sambil membisik 'I love you' di telinga mama. Mama pula akan senyum keriangan 

~nani~: Cerita Rumahtangga Tiada Endingnya

Diterbitkan pada Friday, 11 January 2013 Pukul 16.09

cerita rumahtangga Tiada Endingnya. Label: Family. Hurmmmm Xtau gosip atau pun betul. Bapa mau kawin balik. kg sdh ramai tau tp bapa nda mengaku. Dia kononnya sdh meminang. Odoi dogo! (Bahasa Dusun)

Dakwaan Pukul Isteri

Diterbitkan pada Wednesday, 11 June 2014 Pukul 5.47

"Bagi saya hal rumah tangga tak perlulah nak diceritakan kepada umum. Tak kisahlah sama ada ia kontroversi atau tidak, cerita-cerita suami-isteri tidak perlu didedahkan," ujarnya dipetik sebagai berkata. Untuk info, Awie 

Cerita Ibu Rumah Tangga

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 7.40

Diposkan 24th August oleh Hayati Harahap. Jun. 21. Surat untuk bunda. http://500m.pw/?postid=431570. Jun. 21. Liburan ibu rumah tangga. http://500m.pw/?postid=431558. Jun. 16. Hamil itu indah. Menyiapkan Kehamilan 

Cerita Sukses Ibu Rumah Tangga Dengan Usahanya...

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 0.37

Kumpulan cerita sukses ibu rumah tangga dengan bisnis kecil di rumah. Anda akan terinspirasi jika membaca kisah ini.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X