cerita rumahtangga

Yantilengo-berbagi Cerita: Rumah Tangga Yang Saleh

Diterbitkan pada Saturday, 24 May 2014 Pukul 22.59

“Kita tidak akan berencana membuat sebuah tungku perapian dari batu tanpa tersedia batu-batu, atau membuat pasta apel tanpa ada buah apel. Jadi mengapa begitu banyak orang berusaha membangun rumah tangga 

Kisah Rumahtangga Sebelum Dan Selepas Ada Superbike.

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 9.54

Kisah rumahtangga Sebelum dan Selepas ada Superbike.. HehehheheeeeActually kisah ni tak dak kena mengena dengan yang hidup atau pun yang dah mati..cuma base on my own experience nak cerita skit laa senario 

Rossa Hargai Media Malaysia, Cerita Semula Krisis Rumah...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 August 2014 Pukul 10.02

Rossa Hargai Media Malaysia, Ceritakan Semula Krisis Rumah Tangga 2009. Oleh RotiKaya Staff pada. 19 August 2014, 11:08AM. Penyanyi dari seberang, Rossa yang ditemui ketika majlis pelancaran albumnya yang ke-6 berjudul Love, 

:: Linda Berbagi Cerita: Rumah Tangga Hancur...

Diterbitkan pada Tuesday, 25 June 2013 Pukul 11.05

21.05 |. Namaku Lely. Berjilbab. Ibu rumah tangga dengan satu anak. Umur 26 thn tapi banyak yang bilang aku masih seperti gadis. Di sela-sela kesibukanku bekerja di konveksi, aku coba buka BB baru pemberian suamiku. Tak lupa ku coba 

Sampai Syurga: Cerita Rumah Tangga

Diterbitkan pada Wednesday, 13 February 2013 Pukul 21.01

cerita Rumah Tangga. Sejak kecil saya sering melihat, papa sebelum keluar dari rumah untuk kerja, papa akan mencium dahi mak sambil membisik 'I love you' di telinga mama. Mama pula akan senyum keriangan 

Aulia Fasya Baehaqi: Cerita: Rumah Tangga

Diterbitkan pada Wednesday, 22 August 2012 Pukul 11.06

Oke kali ini mbak e akak menceritakan cerita yg diceritakan oleh Lu Di dan di edit oleh. Lian Shu Xiang J selamat membaca :3. Sebuah salah pengertian yg mengakibatkan kehancuran sebuah rumah tangga. Tatkala nilai 

Rumah Tangga

Diterbitkan pada Wednesday, 6 August 2014 Pukul 7.41

Teruntuk teman-teman yang Saya sayangi terutama buat teman-teman yang sudah berumah tangga, yang selama ini dirasakan pasti kita merasakan suka dan duka dalam mengarungi hidup rumah tangga, menghadapi 

Lirik Lagu Cherita Kisah Rumah Tangga

Diterbitkan pada Saturday, 22 March 2014 Pukul 6.14

Muka kuntau lalu nangkap penyapu 'kasak aya' Enti berekak iya numbur satu 'uji meh' Bedau ngeramak iya bedau badu 'nya iya' What can i do wai bini aku. Enda ngasai diri bangat cemburu. Tu cerita kisah rumah tangga

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X