What's New?

cerita rumahtangga

Cerita Tentang Kehidupan

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 5.06

Tahun ni, dah masuk tahun ketiga aku berada di Pejabat Pembangunan Pelajar dan Alumni. Pejabat yang mengajar aku cara-cara untuk melakukan tugasan pentadbiran.. Aku dah banyak dengar cerita, dan benda ni tak pernah jadi biasa.Hari ini, aku dengar lagi cerita, pasal kawan – bukan kawan baik pun – tapi dia kawan, dia manusia. Kadang-kadang benda yang buat kit….

Malam Pertama Malam Pertama Pengantin

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 16.56

Satu-satunya panduan berbahasa Malaysia menempuh malam pertama untuk bakal pengantin & yang sudah berkahwin. Cerita Dewasa Bergambar Atas Bawah Enak – Namaku Elang umur 42 tahun, istriku bernama Anita umur 31 tahun tinggi 160 cm berat 58 kg.Aku telah mempunyai anak satu orang putra umur 13 tahun dan putri 8 ….

Duit, Rumahtangga Dan Bahagia

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 20.13

“kemiskinan boleh mengusir kebahagiaan rumahtangga”. “Walaupun duit bukan segalanya, tapi segalanya perlukan duit” “Dapat untung RM10, alhamdulillah…. Dear ustaz/ustazah. Saya dah dengar banyak ceramah pasal bagaimana seorang isteri patut melayan suami. Semuanya betul. Cuma, almost semua situasi yang diceritakan itu kisah isteri duduk rumah.Isteri t….

Anak Sma ― Cerita Dewasa ― Abg 17th

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 16.16

Blog Anak SMA, Anak SMA Ngeblog, Gambar Foto Puisi Video 3gp, Cerita Dewasa Abg 17th. Dear ustaz/ustazah. Saya dah dengar banyak ceramah pasal bagaimana seorang isteri patut melayan suami. Semuanya betul. Cuma, almost semua situasi yang diceritakan itu kisah isteri duduk rumah.Isteri t….

Profile & Kronologi Cinta Rumahtangga Erra Fazira

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2016 Pukul 2.25

Erra Fazira atau nama sebenarnya Fazira Wan Chek, dilahirkan pada 9 Februari 1974 dan berasal dari Sungai Choh, Rawang, Selangor. Memulakan kerjayanya dalam bidang Paling mengejutkan ada artikel yang disebarkan turut mendakwa masalah rumahtangga dihadapi Umie adalah berpunca dari seorang artis wanita. Siapakah gerangannya artis . Namaku Erlan umur 42 tahun, istriku bernama Leni umur 31 tahun tinggi 160 cm berat 58 kg.Aku telah mempunyai anak satu orang putra umur 13 tahun dan putri 8 tahun.Kehidupan rumah tanggaku baik-baik sa…السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Nak Cepat Hamil?Jom Try sama² | Sentiasa berusaha tanpa putus asa untuk menjadikan ianya satu kenyataan dan menjadikan ianya salah satu kebahagiaa….

Koleksi Cerita Panas

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 7.27

So,dipendekkan cerita malam tu aku sms dia…“Hai zila..tengah buat apa tu?Tak takut ke malam-malam ni sorang”Itu sms aku yang pertama.Lama juga aku tunggu dalam . Cerita Terbaru 2016 Cerita Ngentot - Cerita Sex - Cerita Dewasa - Cerita Mesum Cerita Porno - Cerita BugilJangan Bilang BilangJangan Bilang Bilang-Perkenalkan namaku Dodit aku anak nomer satu dari lim….

Produk Rumahtangga Suami Isteri

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 16.45

Merupakan kedai online produk rumahtangga suami isteri terbaik menawarkan pelbagai produk UBAT KUAT LELAKI untuk pasangan suami dan isteri. Kearah keluarga yang bahagia.. AGEN POKER  - Nita namanya dia adalah adek iparku orangnya manis dengan tubuhtingginya dan bodynya yang seksi apalagi dia punya toket yang lumayandengan sumurannya dia masih sekolah SMU, kalau mae….

Cerita Dewasa Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 11.28

Cerita Dewasa Terbaru Cerita Dewasa Lama Cerita Seks Klassik Cerita Dewasa Terbaru, Yang Membara Yang Asyik Yang BaruHidungnya taklah kemek, bulat juga. Cantik. Nama dia . Memang sederhana, berkulit hitam manis dan matanya bulat. Bentuk bodynya fuhh.. Mengancam. Sesiapa yang. Pada zaman dulu, sebelum adanya sosial media dan gadget-gadget canggih semua permasalahan orang lain kita tak tahu pun. Kalau tahu pun dari mulut-mulut orang. Tapi sekarang kalau ada yang tak puas hat…Isteri aku sangat suka Facebook page ini. Aku harap dia baca tulisan aku dan kembali ke pangkuan aku. Maafkan abang, sayang. Isteri aku adalah graduan UIA. Dulu, sebelum aku kenal isteri aku, aku suda….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -