What's New?

cerita rakyat zaman dahulu dengan dialog

29 Rahsia Negara Yang Anda Patut Tahu

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 8.19

Terima kasih sebab pos..ada baik buruk pos ni. yang komen pun pelik..ada yang nampak mcm acah2 tau cerita sbenar.ada yang sepupu kepada sepupu kepada sepupu punya . Baca: 1. Demi Membantai Sunni dan Syiah Sebenarnya, Syiah Yasir Londoni Sok Sunnati dan Sok Ngaku Syiah 2. Syiah Yasir Menuduh Iran Dibilang Sesat dan Melaknat Ulama Iran, Sekarang Yang Terbaru Gilira….

Www.darx.com

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 9.57

Jepang telah membangun pertahanan di Halmahera. Pusat pemerintahan, pusat komando angkatan laut, darat dan udara Jepang terdapat di Ternate dengan wilayah Kao . DIALOG RAKYATPH harus hormati hak PAS sebagai pembangkangMusa Hitam: Jika saya PM, pilihan raya tahun depanCIMB heret anak Najib ke mahkamah kes kemungkiran bayaran….

10 Perkara Muslim Malaysia Perlu Ketahui

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 11.04

Emmanuel Joseph. Emmanuel Joseph percaya yang pada dasarnya, semua agama adalah baik. Begitu juga dengan manusia, semuanya baik sehingga dirosakkan dunia.Selain . budaya Budaya adalah suatu cara hidup yang berkembang, dan dimiliki bersama oleh sebuah kelompok orang, dan diwariskan dari generasi ke generasi.Probolinggo yang mampu menumbuh kembangkan aspek Pariw….

Azman Sharif

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 20.04

Buyong Adil telah bersara dari perkhidmatan kerajaan (kerajaan Persekutuan Tanah Melayu dan Singapura) dengan menamatkan tugasnya sebagai Ketua Siaran Radio ke . Budaya Seni dan Budaya apa saja yang sebenarnya sudah dimiliki oleh Kota Probolinggo yang mampu menumbuh kembangkan aspek Pariwisata. Baik dari sisi Kesenian, Tradisi hingga Adat istiadat. Pet….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 2.25

Vote for iceFilms.info on globolister:

Rm 2.6 Bilion: Muhyiddin Dan Mukhriz Menipu Mahathir Dan

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 16.05

Kalau betul Tan Sri Muhyiddin menipu mengenai USD 700 juta bersamaan RM 2.63 bilion yang dimasukkan ke dalam akaun Najib di AmBank itu, maka Najib perlu menafikan Setiap kali slot Akasia TV3 muncul dengan drama baru, pasti pelbagai reaksi yang diterima. Terbaru, drama Hati Perempuan lakonan Syarul Ridzwan dan Mia Ahmad mendapat . Indonesia adalah sebuah Negara di karuniai  oleh Tuhan Yang  Maha Esa dengan kekayaan yang luar biasa dengan  sumber daya alamnya hingga karya intlektualitasnya ,kebudayaan dan peradabannya. hingga la…“Barang siapa tiada memegang agama, sekali-kali tiada boleh dibilangkan nama.Barang siapa mengenal yang empat, maka ia itulah orang ma’rifat.Barang siapa mengenal Allah, suruh dan tegahnya tiada i….

Dialog Rakyat

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 0.27

Muhyiddin Yassin Setelah lebih empat dekad saya melalui perit jerih dan suka duka perjuangan di dalam Umno, semalam Majlis Tertinggi membuat keputusan untuk memecat Pada tahun 1981, Town Boy diterbitkan sebagai kesinambungan cerita Kampung Boy yang menceritakan zaman remaja watak utamanya dalam latar bandar.. DIALOG RAKYATPH harus hormati hak PAS sebagai pembangkangMusa Hitam: Jika saya PM, pilihan raya tahun depanCIMB heret anak Najib ke mahkamah kes kemungkiran bayaran…OLEH ARIS FOURTOFOUR SATURDAY, JULY 4, 2015Bagikan :Ini adalah info mencengangkan bagi umat Budha, ternyata Sidharta Buddha Gautama adalah seorang muslim. Apakah betul demikian? Banyak berbagai ….

Putra Merdeka

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 21.21

In conclusion, the PAC’s objectives was not to find out whether RM2,600,000 did come from 1MDB. Their objective is to check on the investments made and whether they . By: La Ode Muh FardanA Adagium : Pepatah atau peribahasa Adegan : Bagian dari babak dalam lakon atau bagian dari peristiwa yang ditampilkan dalam sebuah lakon Aforisme : Majas berisi pernyataan tent….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -