Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

What's New?

cerita rakyat pelbagai kaum

Warisan Kepelbagaian Budaya: Cerita Rakyat Pelbagai Kaum

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2016 Pukul 20.14

Tema 4: Warisan Kepelbagaian Budaya Di Malaysia Cerita-cerita Rakyat Pelbagai KaumSatu ruang terbuka untuk sesiapa saja yang berminat dalam bidang penulisan untuk menyampaikan semula cerita-cerita rakyat pelbagai kaum Malaysia.. DIALOG RAKYATAKTA 355, NAJIB TAK MAHU?Johari: Kami tak usik rakyat, subsidi minyak masak diteruskan Kami tidak takut diugut, Bersih 5 akan diteruskan, kata MariaPol…DIALOG RAKYATAmanah sedia tanding tiga penjuru dengan Pas, Umno JANGAN TAK TAHU, NAJIB PUN NAK MERASA JADI PERDANA MENTERI 22 TAHUN JUGAK!! Pengangkutan awam dulu sebelum….

Cerita Rakyat Malaysia

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2016 Pukul 6.44

Cerita rakyat malaysia 1. WARISAN KEPELBAGAIAN BUDAYA MALAYSIACerita Rakyat Warisan Budaya 2. Cerita Rakyat Pelbagai Tokong Tokong cina merupakan tempat menjalankan aktiviti keagamaan yang utama bagi penganut Buddha dan mereka menganggap patung-patung yang wujud di dalamnya sebagai . RAKYAT MARHAENBAJET OLEH MENTERI KEWANGAN TERBURUK 2016, MEMANG PATUT PUN KELUAR DEWAN!!Pemansuhan bajet pampasan tol bermakna kadar tol lebuhraya akan naik Polis pisahka…DIALOG RAKYATMuhyiddin ceramah di pentas PASTinjauan: Hanya 25% penyokong BN tidak mahu MO1 ditangkapKhalid Samad: BERSIH 5 akan dapat sokongan MelayuDAP Selangor B….

Cerita Rakyat Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 19 October 2016 Pukul 0.13

Satu ruang terbuka untuk sesiapa saja yang berminat dalam bidang penulisan untuk menyampaikan semula cerita-cerita rakyat pelbagai kaum Malaysia.. LAGI SAYA DIFITNAHSEJAK pagi ini saya tidak membaca, tidak menulis dan tidak menatap F/book termasuk WhatSapp dan sebagainya kesan ada kerja yang mahu dibereskan.Sesudah kerja usai, lalu saya baca….

Mereka Berbangga Kongsi Kisah Inspirasi Sebagai Rakyat

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2016 Pukul 19.45

Apa pula kisah menarik anda sebagai seorang rakyat Malaysia? Kami tahu korang juga mesti mempunyai kisah yang membuatkan anda berbangga menjadi anak Malaysia, samada . RAKYAT MARHAENZeti sertai panel penasihat Bank Pelaburan Infrastruktur AsiaOrang Asli 'Melayu jati', pertahan tanah kami – Dewi MalamIsu pembalakan boleh selesai tanpa da….

Ke Menu Utama

Diterbitkan pada Thursday, 20 October 2016 Pukul 8.05

Ulasan gurindam pilih sahabat. Peribahasa – kepentingan menguruskan masa dengan baik. Cerita – Peribahasa berkaitan hubungan kekeluargaan. Ulasan – Drama yang . DIALOG RAKYATAKTA 355, NAJIB TAK MAHU?Johari: Kami tak usik rakyat, subsidi minyak masak diteruskan Kami tidak takut diugut, Bersih 5 akan diteruskan, kata MariaPol….

Deklarasi Rakyat ← Chedet

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2016 Pukul 21.04

1. Saya adalah antara empat puluh lima orang yang terawal menandatangani Deklarasi Rakyat mendesak supaya Dato Sri Najib diberhentikan dari menjadi Perdana Menteri . LAGI SAYA DIFITNAHSEJAK pagi ini saya tidak membaca, tidak menulis dan tidak menatap F/book termasuk WhatSapp dan sebagainya kesan ada kerja yang mahu dibereskan.Sesudah kerja usai, lalu saya baca….

The Citizens’ Declaration ← Chedet

Diterbitkan pada Tuesday, 18 October 2016 Pukul 18.08

4. The separation of power between the Legislative, the Executive and the Judiciary is not respected any more. The Prime Minister seems to exercise power over all three.. KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PARTI PRIBUMI BERSATU MALAYSIA Kenyataan Najib Razak yang mengaitkan Tun Dr Mahathir Mohamad dan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai punca keadaan hubungan kaum yang kononnya sem….

Anwar Ibrahim Demi Rakyat

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2016 Pukul 16.16

Today marks day 610 of Anwar Ibrahim’s incarceration. Following last month’s surprise meeting and hand shake between Anwar Ibrahim and Dr Mahathir, Anwar cast . APA LAGI NAK CERITA SEMUA DAH MASUK SATU KUBU BERSEDIA SATU  JUTA KITA KE DATARAN KOMENTARini bukti united frontini bukti menggalangperserikatan barisan bersatuyang maha luasRakyat mesti turun sok….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.