What's New?

cerita rakyat pelbagai kaum

Warisan Kepelbagaian Budaya: Cerita Rakyat Pelbagai Kaum

Diterbitkan pada Tuesday, 3 April 2012 Pukul 6.54

1. Tema 4: Warisan Kepelbagaian Budaya Di Malaysia Cerita-cerita Rakyat Pelbagai Kaum 2. Antara Cerita-cerita Rakyat DiMalaysia:• Cerita Kaum CMelayu SHAH ALAM – Kongres Kesatuan Sekerja Malaysia (MTUC) memandang serius terhadap kewujudan diskriminasi dan penindasan yang dilakukan majikan ke atas pekerja wanita . DIALOG RAKYAT"TUNJUK PERASAAN MANA DAN BERKAITAN ISU APA ZAHID HAMIDI PERNAH TURUT SERTA?"Jadi, bila siasatan 1MDB selesai, soal peguam MahathirAzmin fail semakan kehakim…RAKYAT MARHAEN Laungan Reformasi gamatkan Sungai BulohBara Reformasi bakar semangat Anwar bela nasib rakyatErdogan says to US: It’s Gulen or me?Malaysia akan jadi n….

Cerita Rakyat Kaum India

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 23.29

Kisah Enam Orang Buta Melihat Gajah Dahulu kala hiduplah enam orang buta. Mereka sering mendengar tentang gajah. Namun karena mereka semua belum pernah melihatnya . Selasa, 23 Ogos 2016Kenapa rakyat Malaysia tidak mengata Chong WeiSrihanasham Noordin | August 23, 2016Demi Chong Wei, tidak sedikit pun terdetik di hati rakyat Malaysia membezakan kaum dan agama ….

Upside Down Law

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 17.24

Dearest YAB Tun, Allow me Tun: Thank you again Saudara ‘Ilioni’ (http://chedet.cc/?p=1835#comment-127103) for responding to my views. It’s okay for us to have . RAKYAT MARHAEN'Malaysia sedang merosot seperti Filipina dulu' - Musa Hitam'Tanya budak 8 tahun pun boleh jawab siapa itu Malaysian Official 1' - Abdul AzizNoh terus tipu ….

Cerita Rakyat Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 9 May 2012 Pukul 6.55

1. WARISAN KEPELBAGAIAN BUDAYA MALAYSIACerita Rakyat Warisan Budaya 2. Cerita Rakyat Pelbagai Kaum• Apa yang Dimaksudkan dengan Cerita Rakyat• Ciri Sari adalah mungkin perkara yang paling terkenal pakaian India, adalah serta-merta dan semua yang melihatnya segera mengaitkannya dengan India.. RAKYAT MARHAEN'Clamping' DBKL akan berkuatkuasa bermula 1 September 2016 dikawasan yang diwartakan..Zahid lpengerusi perbahasan Majlis Keselamatan PBB..Najib takut ke Amerika..…RAKYAT MARHAENSiapa Malaysian Official 1Umno bergelek kerana masih baru dalam politik.!!!SALAH SATU KEBODOHAN UMNO..TAK HERANLAH ini semua hasil kerja tangan Umn….

Cerita Rakyat Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 12.57

Satu ruang terbuka untuk sesiapa saja yang berminat dalam bidang penulisan untuk menyampaikan semula cerita-cerita rakyat pelbagai kaum Malaysia.. sumber asal di siniTatkala Datuk Lee Chong Wei sebak, air matanya bergenang hampir tumpah ketika bercakap kepada media dari Riocentro di Rio De Jenairo Sabtu lalu, memohon maaf kepada rakyat Malaysi….

Deklarasi Rakyat ← Chedet

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 21.46

1. Saya adalah antara empat puluh lima orang yang terawal menandatangani Deklarasi Rakyat mendesak supaya Dato Sri Najib diberhentikan dari menjadi Perdana Menteri . RAKYAT MARHAENHormati reformasi, Muhyiddin boleh ketuai pembangkang?Sopian Ahmad: Bangsa Melayu Kenalah Sedar 3 Kesalahan Najib Di Bawah SPRM Yang Sehingga Kini Tidak Dap….

Rm 2.6 Bilion: Muhyiddin Dan Mukhriz Menipu Mahathir Dan

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 14.24

Kalau betul Tan Sri Muhyiddin menipu mengenai USD 700 juta bersamaan RM 2.63 bilion yang dimasukkan ke dalam akaun Najib di AmBank itu, maka Najib perlu menafikan . DIALOG RAKYAT"TUNJUK PERASAAN MANA DAN BERKAITAN ISU APA ZAHID HAMIDI PERNAH TURUT SERTA?"Jadi, bila siasatan 1MDB selesai, soal peguam MahathirAzmin fail semakan kehakim….

Ke Menu Utama

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 13.13

Ulasan gurindam pilih sahabat. Peribahasa – kepentingan menguruskan masa dengan baik. Cerita – Peribahasa berkaitan hubungan kekeluargaan. Ulasan – Drama yang . RAKYAT MARHAENBersatu tetap syarat, ahli perlu bersumpahTMJ mahu rehat seketika daripada bola sepakBersatu: Ramai mohon jadi ahli walaupun belum diluluskan RoSZahid….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.