What's New?

cerita rakyat pelbagai kaum

Harga Minyak: Pemuda Ph Ajak Rakyat Adakan Bantahan 31

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 13.25

“Kami mengajak seluruh rakyat Malaysia khususnya anak muda untuk turun beramai-ramai bagi menghantar satu mesej jelas kepada kerajaan kleptorasi pimpinan Datuk Seri . BARU-BARU ini, netizen gempar isu ‘kata dua’ Ketua Pegawai Eksekutif Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. (PONSB), Dr. Li Chunrong konon asalnya tidak puas hati menu kantin di kilang automotif itu.M….

Ke Menu Utama

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 23.36

Ulasan – Drama yang tinggalkan kesan yang mendalam kepada anda. Cerita bertemakan penghargaan terhadap jasa guru. Pelbagai budaya, pelbagai kaum – Langkah untuk Peristiwa 13 Mei pada tahun 1969 ialah rusuhan kaum yang berlaku dan kemuncak masalah perpaduan di Malaysia. Tragedi ini telah meragut nyawa serta harta benda dan . Rupanya menyuruh DAP mengadakan pemilihan semula berkali-kali ini hanyalah untuk memperlihatkan betapa parti itu hanya akan mengangkat orang Cina sebagai pemimpin utama. Selesai pemilihan semula Jawat…Rupanya menyuruh DAP mengadakan pemilihan semula berkali-kali ini hanyalah untuk memperlihatkan betapa parti itu hanya akan mengangkat orang Cina sebagai pemimpin utama. Selesai pemilihan semula Jawat….

Biodata Rafizi Ramli

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 2.27

NFC DEBACLE- I am the original proposer of the the paper that was hijacked by Sharizat and gang , it was modified and used practically 100% to get the NFC project.. KUALALUMPUR – Umno terus wujud dan kuat walaupun acap kali usaha“mentalkinkan” parti itu dilakukan, khususnya melalui serangan yangberpusat kepada kepimpinan parti, kata Datuk Seri Ahmad Zahid H….

Negara Akan Terus Maju Jika Perpaduan Kaum Dapat

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 11.30

MALAYSIA memiliki komposisi penduduk yang terdiri daripada kepelbagaian budaya dan bangsa Hubungan harmoni yang terjalin sesama kaum ini akan memperkukuhkan lagi . TERKINI AL-KISAH CERITA KANGKUNG DAN IDEA BESAR BOS PROTON YANG MENJADI PERHATIAN NETIZEN.  BARU-BARU ini, netizen gempar isu ‘kata dua’ Ketua Pegawai Eksekutif Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd….

Shahbudin Dot Com: Satu Lagi Cerita Kejayaan Najib....

Diterbitkan pada Wednesday, 8 November 2017 Pukul 12.13

masa kerajaan mula nak perkenalkan apungan harga setiap minggu, rakyat tahu akan ditipu lagi. konon guna formula tapi formula tu rahsia. apapun umno buat semuanya nak . BARU-BARU ini, netizen gempar isu ‘kata dua’ Ketua Pegawai Eksekutif Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. (PONSB), Dr. Li Chunrong konon asalnya tidak puas hati menu kantin di kilang automotif itu. ….

Azrinaz Mazhar, Isteri Sultan Brunei Diceraikan Talak Satu

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 22.37

Kami dahulukan ucapan takziah kepada Azrinaz Mazhar kerana berita yang kami dengar bahawa beliau telah diceraikan oleh Sultan Brunei dengan talak satu.. KUALA LUMPUR – Umno terus wujud dan kuat walaupun acap kali usaha “mentalkinkan” parti itu dilakukan, khususnya melalui serangan yang berpusat kepada kepimpinan parti, kata Datuk Seri Ahmad Zahid Hami….

Rmk-11: Manfaat Untuk Rakyat

Diterbitkan pada Saturday, 23 May 2015 Pukul 17.07

Tema Rancangan Malaysia ke-11 (RMK-11), Pertumbuhan Berpaksikan Rakyat, sudah cukup untuk menggambarkan rakyat diutamakan dalam pelaksanaan RMK-11. Sebagai dokumen . BARU-BARU ini, netizen gempar isu ‘kata dua’ Ketua Pegawai Eksekutif Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. (PONSB), Dr. Li Chunrong konon asalnya tidak puas hati menu kantin di kilang automotif itu. ….

Demi Rakyat Anwar Ibrahim

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 18.14

S . Sebarkan. Ramai-ramai hadir ke Istana Kehakiman Putrajaya pada 14 Disember 2016 Jam 9pagi bagi menunjukkan solidariti untuk Dato Seri Anwar Ibrahim.Tidak hairan jika diakhir zaman ini orang yang baik akan di nampakkan macam orang jahat. Patut sangat kita kena selidik dahulu kebenaran satu satu cerita yang sampai . Rupanya menyuruh DAP mengadakan pemilihan semula berkali-kali inihanyalah untuk memperlihatkan betapa parti itu hanya akan mengangkatorang Cina sebagai pemimpin utama.Selesai pemilihan semula Ja…Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Terima kasih kepada semua pembaca blog lifestyle LeYa yang suka membaca dan menunggu kewujudan aktiviti terbaru LeYa. Okay kali ni LeYa nak ceritakan tentang ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -