cerita lucu bahasa jawa kancil lan macan

Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Diterbitkan pada Sunday, 8 April 2012 Pukul 17.07

lucu tenan pithik jaman saiki (Undil-2012). gambar Label: blog bahasa jawa, cerita bahasa jawa, cerita cekak, cerita cekak lucu, cerita lucu . cerita Cekak bahasa jawa: kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu Sing Ragu...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 1.31

Prendis wedi banget krungu suara macan, banjur mlayu njrantal ninggalake gading gajah lan sungu menjangan. Cita-citane arep njajakke kanca-kancane ning Bakso Bangjo kidul Pasar Bantul lan tuku klambi ning Toko Ijo ora sido kelakon amarga ketungkul ragu-ragu (Undil-2012). Tulisan lain: cerita Cekak bahasa jawa: kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso cerita lucu bahasa jawa: Pitik Mogok Mangan. Bar nganakke 

Piwulang Basa Jawa Sma: Cerita Rakyat

Diterbitkan pada Saturday, 14 August 2010 Pukul 9.36

Kayata cerita kancil karo baya, malin kundang lan liya liyane. Perangane cerita rakyat yaiku : 1. cerita Tuladhane : kancil nyolong timun, kancil karo baya, kancil karo macan, Gajah musuh semut lan liya liyane c. Legenda

Dongeng Bahasa Jawa (kancil Dan Merak)

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 14.26

Berikut cerita dongeng bahasa jawa dengan judul kancil dan merak, bagi adik2 yang dapat tugas dari Bapak / Ibu guru mencari dongeng berbahasa jawa, silakan langsung diot..eh di copy maksudnya.^_^ Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake. Wulu-wuluku kaya ngene, wulu-wulumu kaya ngono, wulune macan, wulune Gajah, lan sato kewan liyane ora ana sing padha!” Senajan akeh-akeh Merak anggone ngandhani, nanging ora bisa 

Kancil Karo Monyet (bhs Jawa)

Diterbitkan pada Thursday, 19 January 2012 Pukul 11.48

Posted by Rohmat Junandar 11:48 AM, under bahasa jawa,cerita,Cerpen | Noments. Biyen nalika Saiki aku arep nyeritakake doneng sing wis diceritakake eyang sing esih aku eling-eling, crita kancil karo Monyet.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 19.03

Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe cerita lucu-lucu nganthek kancane pada ngguyu 

Kancil Dan Harimau ( Sabuk Dewa )

Diterbitkan pada Wednesday, 22 April 2009 Pukul 15.21

Tunggu Dulu Harimau, kalau kamu makan aku, kamu akan kehilangan cerita rahasia sabuk sang dewa, siapa yang memakainya akan bisa terbang dan kuat seperti dewa. Mau ngak bisa terbang dan kuat seperti dewa pasti 

Wong Jawa: Dongeng Atau Cerita Kancil Karo Asu Belang...

Diterbitkan pada Friday, 13 April 2012 Pukul 12.52

Dongeng Atau cerita kancil Karo Asu Belang Dalam bahasa jawa. Pak wangsa duwe tegal timun saben dina dicolongi kancil pak wangsa nemu akal nggawe wong wongan dioser oseri pulut sekawit kancil wedi marga 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X