What's New?

cerita lucu bahasa jawa kancil lan macan

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 3.01

Kancil Karo Monyet ( cerita dengan Bahasa Jawa ). Terimakasih Atas Kunjungannya. Kancil Karo Monyet. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni 

Kumpulan Cerita Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Cerita Bahasa Inggris - Setelah kita kemaren Poting Kumpulan Naskah Drama Bahasa Inggris dan Naskah Drama Persahabatan, kali ini kita akan Posting Cerita Bahasa Inggris, Indonesia adalah negara yang kaya akan Sumber daya alam, sumber daya manusia dan tidak Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant .

Kumpulan Cerita Cekak (cerkak)

Diterbitkan pada Sunday, 22 December 2013 Pukul 1.54

Tujune dheweke wis dikondhangake pacaran karo penyanyine, sing jenenge Wulandari. Mula akeh wanita penontone campursari sing padha ngeses. Bejamu Lan, Wulan. Duwe pacar wae kok dhe-gus, gedhe tur bagus. Ya wis Sing mandan sering tah Sing Lucu. Tindak Tlaga Sarangan bisa saka 2 jurusan yaiku saka wetan – mengulon liwat kutha Magetan, Jawa Timur, adohe 17 km, utawa saka iring kulon – mengetan kutha Karanganyar adohe 40 km.

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Sebenarnya, cerita rakyat adalah cara para leluhur mengaarkan kebajikan kepada generasi penerusnya, tak hayal jika sebagian besar ceritanya menggambarkan tokoh jahat dan baik sebagai perwakilan baik dan buruk. Sebut saja cerita tentang Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 5.09

Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur. Bojone wis mati sepuluh tahun kapungkur. Saiki Menur wis dadi kembang desa lan umure wis 17 taun.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 12.03

Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe.

Kumpulan Cerita Rakyat Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Cerita Rakyat Bahasa Inggris - Cerita Rakyat adalah salah satu cara leluhur kita menyampaikan kebajikan dan norma-norma kehidupan kepada generasa yang lebih muda, agar penyampaiannya lebih mudah dipahami maka digunakanlah tokoh-tokoh metafor, seperti Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant .

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Rugi rasane adoh-adoh tekan Bantul ora ngrasakke gurihe bakso. Weruh Kancil mlebu ning warunge, enggal-enggal Mbak Dewi ngruruhi duniashinichi.blogspot.com. "Woooo kowe tho Kancil. Mrene-mrene mlebu ndene. Wiwit wingi ana udan awu amarga Gunung Kelud njeblug. Wis kowe leren kene ndisik, mengko tak Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan. Bar nganakke pengajian Mbak Dewi ngresiki ruang tamu karo njukuki turah-turahan suguhan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -