What's New?

cerita lucu bahasa jawa kancil lan macan

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Rugi rasane adoh-adoh tekan Bantul ora ngrasakke gurihe bakso. Weruh Kancil mlebu ning warunge, enggal-enggal Mbak Dewi ngruruhi duniashinichi.blogspot.com. "Woooo kowe tho Kancil. Mrene-mrene mlebu ndene. Wiwit wingi ana udan awu amarga Gunung Kelud njeblug. Wis kowe leren kene ndisik, . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong 

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok...

Diterbitkan pada Saturday, 29 August 2015 Pukul 16.07

BIasane ana Kancil dolan ndono sakperlu dongengke Altap. Nalika lagi enak-enak ngurogokke dongenge Kancil, dumadakan ana manuk wulune putih campur klawu, cucuke dowi, lan sikile uga dowi banget — mencok ning

Cerita Plesiran Bahasa Jawa Liburan Sekolah 2015

Diterbitkan pada Tuesday, 9 June 2015 Pukul 15.42

Mulai saka mlebu kebun binatang noton gajah, jerapah, kidang, kancil, buaya, macan, singo, lan sak panunggalane. Kedadean lucu wektu aku njaluk difoto marang bapak ing ngarep kandang kethek, aku sing biasa selfie 

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 1 August 2015 Pukul 14.43

Nalika lagi enak-enak ngurogokke dongenge Kancil, dumadakan ana manuk wulune putih campur klawu, cucuke dowi, lan sikile uga dowi banget -- mencok ning kursi cedak stroller, terus ngeciwis ngajak ngobrol Altap. Kebon mburi omahe Eyang pancen jembar banget, lan isih akeh kewan-kewan liar Mbak Dewi ngresiki ruang tamu karo njukuki turah-turahan suguhan sing ora dipan Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu.

Kumpulan Cerita Rakyat Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Cerita Rakyat Bahasa Inggris - Cerita Rakyat adalah salah satu cara leluhur kita menyampaikan kebajikan dan norma-norma kehidupan kepada generasa yang lebih muda, agar penyampaiannya lebih mudah dipahami maka digunakanlah tokoh-tokoh metafor, seperti Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant .

Cerita Lucu Basa Jawa: Lomba Nyanyi Bayi Altap Vs Pitik...

Diterbitkan pada Saturday, 29 August 2015 Pukul 0.07

unsur intrinsik cerkak bahasa jawa ngunduh bejo amarga tumindak sepele; kumpulan cerita cekak bahasa jawa; cerkak lucu; #################; santi nggawa tas lan payung; novel bahasa jawa sandal anyar lan unsur 

Materi Mendongeng Cerita Anak Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 3.52

Dongeng yaiku crita kang ora ana nyatane (khayalan) lan lumrahe kanggo ndhidhik bocah-bocah cilik, crita kang wis ana wiwit jaman kuna lan dituturake turun-tumurun tanpo ngertos sing ngarang asal-mulane. . Lu. lha kok lucu ta kowe kuwi. Rupamu kuwi wis elek. Lha kok malah anak bojomu mbok jak mewek kabeh.. wo alah..alah..” Kancil ngguyu kekelen, nganti senep wetenge. Krungu Kancil nangis, tambah banter tangise Truwelu, sebab rumangsa Kancil ora 

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Sebenarnya, cerita rakyat adalah cara para leluhur mengaarkan kebajikan kepada generasi penerusnya, tak hayal jika sebagian besar ceritanya menggambarkan tokoh jahat dan baik sebagai perwakilan baik dan buruk. Sebut saja cerita tentang Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -