What's New?

cerita lucah mak haji

Tulahan: Kisah Pelik Tapi Benar : Pelajar Di Sekolah Tahfiz

Diterbitkan pada Sunday, 20 February 2011 Pukul 10.57

Sebelum membuka sekolah ini Mak teh dan Pak haji tidak pernah tahu apa itu saka. Setelah membuka Sekolah ini pada tahun ke2 pengambilan pelajar, ada seorang pelajar yang mula-mula sekali datang berdaftar.

Rambutnya Hitam Panjang Bu...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 March 2011 Pukul 12.00

seram kot!!!! siap menumpang! tak boleh blah!!!! hakimfaridzul@yahoo.com recently posted..Video Skandal Seks Anwar Ibrahim – Isu Seks Yang Tak Habis-Habis · Reply . kak red…..kat situ jugaklah pakcik saya yg dok kt kuala selangor nampak masa nak drive balik dari kl..sama jugak apa yg dia cerita..takuiittt..ni kawasan yg berbelok tu kan..ada kuil kat atasbukit tu sikit kannnn larradanish recently posted..1 APRIL KAMI SETIAP TAHUN BUKAN HARI APRIL FOOL.

Berurut Ditemani Suami Dan Mak Mertua -sesi Urut #2...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 January 2012 Pukul 1.49

Petang sebelum tu suami call time saya kat rumah mak. Suami Saya balik dari rumah mak dah dekat maghrib, ada hal sikit. Suami call Ingat tak saya pernah cerita sebelum ni tentang mtu yang cakap saya mengandung?

Sebelum Mata Terlena: Cerita Pak Pandir 2

Diterbitkan pada Thursday, 5 August 2010 Pukul 5.55

Setelah selesai sekaliannya, maka kata Mak Andeh, pergilah awak segera menjemput haji dan lebai, kita berkenduri. Maka kata Pak Pandir, bagaimana rupa haji dan lebai itu, Andeh? Maka jawab isterinya. Ada pun haji itu 

Kisah Pemuda Rantauan Dan Bu Haji

Diterbitkan pada Thursday, 7 June 2012 Pukul 14.32

Alkisah ada seorang pemuda yang sedang ingin merantau. Tujuan utamanya selain untuk mencari kerja, ialah membahagiakan orang tua. Sejak kecil ia telah bertekad untuk mengabulkan keinginan orang tuanya naik haji.

Pink09: Sebuah Cerita Tentang Bidan

Diterbitkan pada Monday, 4 March 2013 Pukul 21.12

Wajah tampan pria tersebut membuat Bidan Ana tertarik, tetapi dia langsung teringat kekasihnya yang dikota bernama Ijul, yang berjanji akan melamarnya Bulan Haji yang akan datang. Tetapi sayangnya sudah tiga kali 

Kisah Nyata……….yang Di Ambil Dari

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2011 Pukul 7.04

Menurut cerita yang disampaikan secara turun-temurun, masuknya Islam ke Panjalu dibawa oleh Sanghyang Borosngora yang tertarik menuntut ilmu sampai ke Mekkah lalu di-Islamkan oleh [[Sayidina Ali bin Abi Thalib R.A.]] Legenda . Namun pemberontakan RH Prawatasari ini akhirnya dapat dipadamkan oleh VOC pada 12 Juli tahun 1707, Raden Haji Prawatasari tertangkap dalam satu pertempuran seru di daerah Bagelen, Banyumas yang lalu kemudian di 

Tulahan: Kisah Tujuh Kali Menunaikan Haji, Tujuh Kali Tidak...

Diterbitkan pada Thursday, 6 January 2011 Pukul 14.11

Sebagai seorang Islam yang berkemampuan, mereka memang berkewajiban menunaikan ibadah Haji. Setelah segala . “Ustaz, waktu masih muda, saya bekerja sebagai jururawat di rumah sakit,” cerita ibu Hasan akhirnya. “Oh, bagus… .. Merokok buruk bagi jantung anda, paru-paru, otak, dan malah kehidupan seks anda. Gambar hiasan Cerita dari Mak Teh pengendali sekolah tahfiz : Ada tiga jenis orang yang tidak boleh belajar di sekolah kami. Merek.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -