What's New?

cerita lucah mak haji

Sebelum Mata Terlena: Cerita Pak Pandir 2

Diterbitkan pada Thursday, 5 August 2010 Pukul 5.55

Setelah selesai sekaliannya, maka kata Mak Andeh, pergilah awak segera menjemput haji dan lebai, kita berkenduri. Maka kata Pak Pandir, bagaimana rupa haji dan lebai itu, Andeh? Maka jawab isterinya. Ada pun haji itu 

Cerita Bocah 6 Tahun Merawat Ibu, Kakak, Dan Adiknya...

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 6.31

Setiap hari Ali bekerja dan membantu masak ibu. Ia juga harus merawat ibunya yang buta, kakaknya yang autis, dan adiknya yang masih kecil.

Kisah Sedih: Anda Pasti Menitiskan Airmata Merindui Ibu...

Diterbitkan pada Thursday, 13 November 2014 Pukul 6.00

rupanya kat situ jenazah mak diletakkan.. paling menarik sekali mak bgtau kat maner sume duit dan barang kemas mak.. ada kat dalam almari….. ada kat dalam dalam beg….. ada dalam ASB….. ada kat dalam Tabung Haji.

Tulahan: Kisah Pelik Tapi Benar : Pelajar Di Sekolah Tahfiz

Diterbitkan pada Sunday, 20 February 2011 Pukul 10.57

Sebelum membuka sekolah ini Mak teh dan Pak haji tidak pernah tahu apa itu saka. Setelah membuka Sekolah ini pada tahun ke2 pengambilan pelajar, ada seorang pelajar yang mula-mula sekali datang berdaftar.

Kisah Pemuda Rantauan Dan Bu Haji

Diterbitkan pada Thursday, 7 June 2012 Pukul 14.32

Alkisah ada seorang pemuda yang sedang ingin merantau. Tujuan utamanya selain untuk mencari kerja, ialah membahagiakan orang tua. Sejak kecil ia telah bertekad untuk mengabulkan keinginan orang tuanya naik haji.

Dompet Usang & Cinta

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2010 Pukul 13.38

“Ini rumah nenek saya, Hajah Zaharah”, jawab si gadis lagi, sambil memandangku dengan pandangan yang agak pelik. . bersetubuh dengan pak cik,cerita orang tua bersetubuh,orang tua bersetubuh,seks melayu pakcik,main dengan makcik mah,cerita lucah makcik tua,cerita lucah pakcik,main seks di bukit besar,kisah lucah mak penoreh getah,main dengan penoreh getah,cerita seks main makcik penoreh getah,cerita lucah owg melaka,main dengan makcik 

Jawa Sempoi: Al-kisah Nasib Anak-anak Lorong Haji Taib...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 July 2011 Pukul 16.17

al-kisah nasib anak-anak lorong haji taib assalamualaikum.. seperti yang dijanjikan dalam entry "siapa mak ayah saya" semalam mengenai nasib bayi yang terbuang bila mereka meningkat dewasa AJ nak sambung pengalaman rakan AJ semua dialog ni di tuturkan oleh budak2 dalam lingkurang 9, 10 atau 11 tahun yang mana budak2 biasa kebanyakan nya belum tahu apa itu seks, orang jahat dan jenayah agak2 pendekatan yang macam mana lagi 

Tulahan: Kisah Tujuh Kali Menunaikan Haji, Tujuh Kali Tidak...

Diterbitkan pada Thursday, 6 January 2011 Pukul 14.11

Sebagai seorang Islam yang berkemampuan, mereka memang berkewajiban menunaikan ibadah Haji. Setelah segala . “Ustaz, waktu masih muda, saya bekerja sebagai jururawat di rumah sakit,” cerita ibu Hasan akhirnya. “Oh, bagus… .. Merokok buruk bagi jantung anda, paru-paru, otak, dan malah kehidupan seks anda. Gambar hiasan Cerita dari Mak Teh pengendali sekolah tahfiz : Ada tiga jenis orang yang tidak boleh belajar di sekolah kami. Merek.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -