cerita lucah mak haji

[pedulikah Kita?] Luluh Hati Seorang Ibu Baca Status...

Diterbitkan pada Friday, 12 September 2014 Pukul 19.35

Ibu gadis ini pernah terserempak anaknya berwebcam dalam bilik dalam keadaan lucah namun tidak melakukan sebarang tindakan. . tahu tapi anak-anak x endah? yg sadis nya yg pandey sampai masuk U pun cam cilaka je perangai..dah 21 tahun. kasik c4 lalagi sonangpayah lah bapak ko tanggung dosa ko? so apa tindakan kera-kera jaan Wasatiyah ala 1Israel haji Najib? kah..kah..kah..tulur kena pigang lajawabnya 5 minit cerita nak abes baru insaf.

Belog Hakimy: Cerita Lucah Akan Datang Di...

Diterbitkan pada Friday, 22 October 2010 Pukul 13.06

Arif Nizam juga menambah, terdapat beberapa babak dalam filem ini tidak sesuai untuk menjadi tontonan umum.Antaranya ialah adegan panas di atas katil, dalam tab mandi, dalam kereta serta dialog yang berunsur lucah.

Bersama Mak Merah

Diterbitkan pada Saturday, 13 February 2010 Pukul 9.00

Sebulan lepas mak saya dapat gangguan sexual melalui talifon.. hari ni terbaca entri dia kat blog mak , rupanya gangguan tu masih berterusan walaupun mak dah buat report polis… . landaklaut´s last blog ..cerita apa?

Kereta Mayat: Upah Haji?

Diterbitkan pada Monday, 11 October 2010 Pukul 16.22

Tapi dalam kereta, aku lupa nak bercerita, sebaliknya, aku menyanyi pula.., dan buat korang yang nak tahu apa itu upah haji, eloklah tanya budak tingkatan empat atau rujuk buku teks mereka bab 13, ada cerita bab haji dan bab upah haji. Sekian.. cerita Ps: aku mengucapkan selamat upah haji kepada waris yang ada mak bapak yang kaya setelah melancong ke seluruh dunia tapi tak sempat pergi haji, lalu mati, maka, selamat upah haji! (Lagu latar: Upah haji

Tulahan: Kisah Tujuh Kali Menunaikan Haji, Tujuh Kali Tidak...

Diterbitkan pada Thursday, 6 January 2011 Pukul 21.11

Sebagai seorang Islam yang berkemampuan, mereka memang berkewajiban menunaikan ibadah haji. Setelah segala persiapan . “Ustaz, waktu masih muda, saya bekerja sebagai jururawat di rumah sakit,” cerita ibu Hasan akhirnya. “Oh, bagus…..Pekerjaan .. Gambar hiasan cerita dari mak Teh pengendali sekolah tahfiz : Ada tiga jenis orang yang tidak boleh belajar di sekolah kami. Merek Dia tidak takut .. (Panas) Video Seks Anwar Part 2. 3 years ago.

Ini Adalah Cerita Lucah Yer...

Diterbitkan pada Tuesday, 15 September 2009 Pukul 14.00

Ini adalah cerita lucah yer…. i have 2 funny stories nak cite tau..pasal Kemek. dia ni kan jantan, keje nak meneganggg n menunggang jer, sbb ngah musim dia mengawan skang nih. tp kat reddy tak boleh coz reddy budak lagi, tp dia buat adakah kucing boleh stim2 dek wanita cantik macam mak merah? hahahaha, weii coi lah. geli! aku usap2 pala dia, bagi dia kasih sayang bukan bagi dia stim. geliiiii! dah 2 kali dah nih dia menyetim bila aku belai2 dia, buat modal 

Kisah Pemuda Rantauan Dan Bu Haji

Diterbitkan pada Thursday, 7 June 2012 Pukul 21.32

Alkisah ada seorang pemuda yang sedang ingin merantau. Tujuan utamanya selain untuk mencari kerja, ialah membahagiakan orang tua. Sejak kecil ia telah bertekad untuk mengabulkan keinginan orang tuanya naik haji.

Lawak Pecah Panggung: Empat Kisah Lucah Empat...

Diterbitkan pada Sunday, 18 August 2013 Pukul 21.53

Empat Kisah lucah. Empat Senyuman. cerita 1. Seorang perempuan seksi berjumpa doktor dan mengadu tentang payudaranya yang sakit dan mengeras. Doktor itu kemudian memegang payudara wanita tersebut untuk 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X