What's New?

cerita kancil boyo lan kebo

Sanggar Cerita Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

Sanggar Cerita 028 Kancil yang Cerdik - Si Kuda Kayu Sanggar Cerita 029 Aladin Sanggar Cerita 084 Tiga Saudara - Siput Putih Ajaib Sanggar Cerita 085 .

Satua Bali: I Lutung Lan I Kancil

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

I LUTUNG LAN I KANCIL Kacerita di tengah alase ada buron makelo suba mekasihan. Burone ento madan I Lutung tekening I Kancil. Dugase ento sedeng .

Dongeng Fabel Bahasa Jawa Kancil Dadi Raja

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

13 Ags 2015 dongeng fabel berbahasa jawa tentang si kancil dadi raja di hutan dapat kita Weruh rawuh Kancil sing dumadakan, singa banjur kaget lan .

Dongeng Bahasa Jawa Kancil Lan Jaran Balap Mlayu

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

15 Agustus 2015 Dudu mung lolos, malah si kancil kanthi wanine bisa matahke diung si raja macan kuwi. Lan kisah iki uga disebar saka tikus, dadine jeneng si .

Sastra Jawa Dongèng Sato Kewan, Wintêr, 1923, #1243

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

Kuwuk lan macan tutul . Wong wadon lan anake isih cilik tuwin macan tutul . Kancil padha gumun wêruh wêdining kodhok kang tanpa sabab, awit kancil ora .

Dongeng Kancil Dan Buaya

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

11 Jul 2012 Dongeng Kancil dan Buaya Dongeng Cerita Rakyat Keong Emas HD - Kastari Animation Official - Duration: 9:59. kastari sentra 758,132 .

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

7 Mar 2013 Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen .

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing Wicaksana.

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 0.07

1 Ags 2015 Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana. "Senenganku mangan iwak, kodok, keong, lan kewan-kewan cilik ning .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -