cerita cekak basa jawa

Tersedia Semua: Cerita Cekak Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 19 May 2014 Pukul 14.44

Sa'wise padha lulus sekolah ana kancane Leni karo Nisa, arane Yuda karo Budi. Bocah 2 kuwe uga maune bareng sekolahe karo Leni lan Nisa. Lha pas wis lulus sekolah kuwe mesti padha nduwe nomer hpne 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu Sing Ragu...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 1.31

cerita cekak Bahasa jawa: Tukang Golek Kayu sing Ragu-ragu. Ana sawijining pemburu sing kasil manah menjangan gedhi ning alas, banjur menjangan digendong arep digawa mulih. Ndilalahe neng tengah ndalan 

Contoh Cerita Cekak (cerkak) Dan Unsur Instrinsik

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 18.39

Contoh cerita cekak (Cerkak) lan Unsur instrinsiknya, cara membuat cerkak, syarat cerkak, cerkak bahasa jawa, bahasa daerah lan pengertianne.

Contoh Cerkak ( Cerita Cekak ) Basa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 9 June 2012 Pukul 21.45

Contoh Cerkak ( cerita cekak ) basa jawa. KEMBANG TURU LAN TRESNA. Suruping donya wis ganti dadi esuk,suara kicau ing manuk ning dhuwur wit cedhak omah, nangiake wong wadon sing turu ing kasur putih.Kamare 

Dadi Juragan Barang Bekas

Diterbitkan pada Sunday, 27 December 2009 Pukul 1.11

Karepe Mugiman sepele. Mung arep mbiyantu bapake sing thenger-thenger saben ndina merga ora nduweni paitan kanggo dodol terompet.Sanadyan paitan wis ana nanging gunggunge ora sepira. Isih cupet . Kudu dimangerteni yen gawe 

Juara I Lomba Cerita Cekak Bahasa Jawa...

Diterbitkan pada Thursday, 18 November 2010 Pukul 7.39

Siswa SMK Katolik Mater Amabilis membuat terobosan yang sangat spektakular. Siswa kelas X jurusan Akomodasi Perhotelan berhasil meraih gelar juara ke-1 lomba cerita cekak bahasa jawa yang diadakan oleh dinas 

Cerita Cekak Basa Jawa Lan Unsur Intristik

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 19.38

Pertama-tama akan saya jelaskan unsur intristik dalam cerita jawa, yang terdiri dari : 1. Plot/alur cerita : yaiku reroncening kedadeyan kang dironce lan direngka kang mernani lakuning crita. ana alur maju, sorot balik, lan 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 8.02

cerita cekak basa jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan endog. Suwijining dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X