Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

cerita cekak basa jawa

Kelangan Duwit, Cerpen Basa Jawa Tentang Persahabatan Murid Sekolah

Diterbitkan pada Tuesday, 28 November 2017 Pukul 23.00

Cerpen Basa Jawa Tentang Persahabatan Murid Sekolah – Semburat srengenge lan pedhut esuk sing adem isih nutupi sekolah pas aku tekan gapura sekolahan. Kelas-kelas uga isih sepi. Daklirik jam tangan ci….

Mister Landa, Cerita Pendek Bahasa Jawa Tentang Persahabatan Anak

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 22.00

Cerita Pendek Bahasa Jawa Tentang Persahabatan Anak – “Hai, Friend,” mangkono uluk salame Bagas saben ketemu kanca-kancane. Adate Bagas kuwi wis diapali kanca-kancane. Pancen, Bagas yen mbasakake kanc….

Memedi Pocong, Cerita Pendek Bahasa Jawa Tentang Hantu

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 14.00

Teng teng teng jam gandhul sing ana ing kamar tengah wus muni ping pitu, tandhane wus jam pitu bengi. Bapal lan Ibu sampun cepak-cepak arep tindak resepsi. “Agam, ndang dirampungake PR-mu banjur turu,….

Silat Wikipedia

Diterbitkan pada Wednesday, 6 December 2017 Pukul 12.51

Silat is a collective word for a class of indigenous martial arts from a geo-cultural area of Southeast Asia encompassing most of the Nusantara, the Indonesian . Kumpulan Cerita Anak Basa Jawa Tentang Budi Pekerti – Kampung Sidodadi sawijining kampung cilik ing kutha Sragen sing isih asri pemandangane. Hawane isih sejuk durung akeh polusi amarga akeh wit-witan…Contoh Cerita Singkat Bahasa Jawa – Wiwit esuk nganti awan srengenge ora ketok amarga kaling-kalingan mendung ireng sing sumubar rata ing langit. Hawa krasa adem amarga angin nggawa uaping banyu. Aku ….

Silat Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Thursday, 7 December 2017 Pukul 1.37

Pencak silat atau silat adalah suatu seni bela diri tradisional asli dari kepulauan Melayu yang terdiri daripada Malaysia, Indonesia, Brunei Singapura, Filipina . Contoh Cerita Pendek Basa Jawa Tentang Persahabatan Anak “Assalamualaikum…” Widi uluk salam ing ngarep omahe Sunu. “Waalaikumsalam…” swarane Ibune Sunu karo mbukak lawang. “O, Widi, ta, ayo terus meny…Kumpulan Cerpen Bahasa Jawa Tentang Persahabatan Anak – “Wadhuh piye ya, sesuk nganggo sayak apa, ya? Terus sepatune sing endi, ya?” Mimi wira-wiri ana ing ngarep lemari pakaian karo miling-miling say….

Tuku Sepedha Anyar, Cerpen Basa Jawa Tentang Pendidikan Budi Pekerti

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 21.48

Cerpen Basa Jawa Tentang Pendidikan Budi Pekerti – Sore kang endah, langit katon biru resik. Sumunare srengenge wis ora panas maneh, ngeneki wit-witan ndadekake ayang-ayang wit katon dawa. Mendah enda….

Artis Kampung, Sebuah Cerpen Dari Kumpulan Cerita Anak Basa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 15.58

Wus sewulan iki kulawargaku pindhah ing Perumahan Griya Asri. Kaya perumahan-perumahan liyane, omah-omah akeh sing padha bentuke lan wit-witan sing ditandur ing pinggir dalan durung gedhe. Dadi, yen a….

Oleh-oleh Saka Luar Negri, Contoh Cerpen Basa Jawa Tentang Pendidikan Keluarga

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 23.00

Contoh Cerpen Basa Jawa Tentang Pendidikan Keluarga – Minggu esuk iki Dito ora kaya biasane. Dito katon wira-wiri ana ngarep omah. Dito katon kwatir, kamangka biasane dina Minggu esuk ngene iki Dito d….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -