What's New?

cerita bahasa sunda sakadang kuya jeung sakadang monyet

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Mimiti...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

31 Jul 2008 SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu .

Kuringmah Urang Sunda!

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET NGALA CAU Istilah Wanci (Waktu) dina Basa Sunda. 01.06 No Kamus Basa Sunda Online "Klik disini!".

Dongeng Uing

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

31 Jul 2008 Barang anjog ka sisi walungan, gok panggih jeung Sakadang Keuyeup. “Nyaéta, uing téh keur meunang kasusah,” ceuk Sakadang Kuya. panggih jeung maung, boga suling tina tulang maung, nepi ka sulingna dibawa kabur ku Sakadang Monyét. .. Tatakrama Basa Uing · Pahlawan Sunda Uing .

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

31 Jul 2008 SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET NGALA CAU. SAWATARA Bongan tuda, basa éta gé nangka dibéakkeun ku sorangan..

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

31 Jul 2008 ANU pundung téh henteu lila. Ngan sapeuting. Isukna, isuk-isuk Sakadang Monyét geus datang deui nyampeurkeun ka Sakadang Kuya..

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 4.18

31 Jul 2008 PEUTINGNA dua sobat anyar téh sararé di sisi leuwi, dina tangkal kiara. Sakadang Monyét saré dina dahan anu panghandapna.. SYEKH SITI JENAR NAMANYA MELARISKAN BUKU Siapakah Syekh Siti Jenar? Meskipun setidaknya Intisari telah menjejaki .

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak .

Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 0.38

4 Okt 2014 DONGENG SUNDA - SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET Lucu Banget Ngakak Video BODOR SUNDA Nu Nipu Katipu . Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -