cerita bahasa sunda sakadang kuya jeung sakadang monyet

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Mimiti Sosobatan

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

“Keur naon sakadang kuya?” sakadang Monyét nanya. “Ah, keur kieu wé, keur moyan,” témbal sakadang kuya bari nelek-nelek sakadang Monyét, “Ké, uing mah asa kakara ningali anjeun. Anjeun téh anyar ka dieu nya?” “Enya,” témbal sakadang Monyét bari ngadeukeutan Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di bawah ini . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana Dalam Cekap = Cukup

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng bahasa sunda "sakadang kuya Silih Duruk jeung Maung"; Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet; Dongeng bahasa sunda dan undur-unsurnya, Sireum jeung Gajah; Dongeng 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Ceuk sakadang kuya. Ngadéngé jawaban kitu, sakadang Monyét saré deui. Meni dug-ker. Ari sakadang kuya mah rada hésé kana saré deuina téh. Keur kitu, kadéngé Jang Onyé ngalindur. Cenah, “Ah, isukan mah rék ngala nangka. Diala ku . Bantun = Bawa Baraya = Saudara Bared = Tergores Bareuh = Bengkak Bari (katuangan) = Basi Baruk = Begitukah ? Barusuh = Sariawan Basa = bahasa Basa = Ketika, Saat Baseuh = Basah Basisir = Pesisir Bati = Laba

Sakadang Kuya Jeung Monyet

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2008 Pukul 14.10

sakadang kuya jeung monyet. Posted by ipiet under cerita · [39]ments. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta sakadang Monyét. “sakadang kuya!” sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal sakadang kuya. “sakadang kuya!” . Anzu-Ohz Killers Says: December 16, 2009 at 7:14 pm. nyari carita bt tugas basa sunda euiiiiiiiiiiii……nyari carita sakadang kuya jeung monyet nu ngala pining….saya ti mana nya;swet?

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Contoh text refort bahasa inggris · cerita dongeng bahasa sunda sasakala situ cileunca cerita dongeng asal mula cika-cika dalam bahasa su Contoh 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Maling...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Ceuk Pa Tani bari ngudag sakadang Monyét. sakadang Monyét lumpat. Diténggor ku pangilang, teu beunang. Térékél sakadang Monyét naék kana tangkal asem, terus diuk dina dahan pangluhurna. Ari sakadang kuya mah teu bisaeun lumpat, nyumput kana dapuran Manéhna ngarasa bungah, pédah geus bisa males kanyeri haténa basa ngala nangka jeung cau téa. Kamus Basa sunda Online "Klik disini! . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek)

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Bongan tuda, basa éta gé nangka dibéakkeun ku sorangan.” Tayohna mah Kitu jeung kitu baé. sakadang Monyét teu nyahoeun, da teu rurat-rérét ka handap. Bakating ku hayang buru-buru anggeus ngala cauna. Bari ngaweswes ngadaharan cau, sakadang kuya api-api ngurihit ménta cau ka sakadang Monyét. “Jang, cik atuh ménta cau téh. Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Maung Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 15.00

Ieu Dongeng teh di tulis make bahasa sunda jeung gaya bahasa daerah lembur Pagaden Barat. Judulna teh sakadang kuya. sakadang kuya kacida reuwasna, tapi teu bisa nyumput atawa lumpat, dina bisana ogen da kateuteu ari ketang da angger bakal ka tewak ku sakadang maung anu kaceluk jeung kakoncara tarik lumpatna. . Google translate mana . google translate . hadew jadi tambah keriting rambutku mang baca ceritanya. Anyway thanks 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X