cerita bahasa sunda sakadang kuya jeung sakadang monyet

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Maling...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Ceuk Pa Tani bari ngudag sakadang Monyét. sakadang Monyét lumpat. Diténggor ku pangilang, teu beunang. Térékél sakadang Monyét naék kana tangkal asem, terus diuk dina dahan pangluhurna. Ari sakadang kuya mah teu bisaeun lumpat, nyumput kana dapuran Manéhna ngarasa bungah, pédah geus bisa males kanyeri haténa basa ngala nangka jeung cau téa. Kamus Basa sunda Online "Klik disini! . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek)

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau...

Diterbitkan pada Saturday, 31 August 2013 Pukul 1.58

Jaman baheula sakadang monyet sosobatan jeung sakadang kuya, Hiji mangsa monyet ger-gero ka sakadang kuyasakadang kuya!” “Kuk!” “Di mana sakadang kuya the?” “Di dieu,handapeun batu” “Urang melak cau , yu!” “Hayu!”

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Bongan tuda, basa éta gé nangka dibéakkeun ku sorangan.” Tayohna mah Kitu jeung kitu baé. sakadang Monyét teu nyahoeun, da teu rurat-rérét ka handap. Bakating ku hayang buru-buru anggeus ngala cauna. Bari ngaweswes ngadaharan cau, sakadang kuya api-api ngurihit ménta cau ka sakadang Monyét. “Jang, cik atuh ménta cau téh. Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Mimiti Sosobatan

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

“Keur naon sakadang kuya?” sakadang Monyét nanya. “Ah, keur kieu wé, keur moyan,” témbal sakadang kuya bari nelek-nelek sakadang Monyét, “Ké, uing mah asa kakara ningali anjeun. Anjeun téh anyar ka dieu nya?” “Enya,” témbal sakadang Monyét bari ngadeukeutan Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di bawah ini . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana Dalam Cekap = Cukup

Sakadang Kuya Jeung Monyet

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2008 Pukul 14.10

sakadang kuya jeung monyet. Posted by ipiet under cerita · [39]ments. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta sakadang Monyét. “sakadang kuya!” sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal sakadang kuya. “sakadang kuya!” . Anzu-Ohz Killers Says: December 16, 2009 at 7:14 pm. nyari carita bt tugas basa sunda euiiiiiiiiiiii……nyari carita sakadang kuya jeung monyet nu ngala pining….saya ti mana nya;swet?

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Ceuk sakadang kuya. Ngadéngé jawaban kitu, sakadang Monyét saré deui. Meni dug-ker. Ari sakadang kuya mah rada hésé kana saré deuina téh. Keur kitu, kadéngé Jang Onyé ngalindur. Cenah, “Ah, isukan mah rék ngala nangka. Diala ku sorangan, da sakadang kuya mah teu . Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana Dalam Cekap = Cukup

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

sakadang kuya!” “Kuk!” “Keur naon?” “Ah, biasa wé keur moyan,” témbal sakadang kuya anu keur cinutrung dina batu. “Ari tadi peuting saré di mana sakadang Monyét téh?” sakadang kuya malik nanya. “Di ditu, di deukeut kebon Pa Tani.” “Baruk? Naha Ujang teu sieun ku . Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di bawah ini . Carpon (carita pondok) = Cerpen (cerita pendek) Cawet = Celana Dalam Cekap = Cukup

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 January 2011 Pukul 12.48

Related Posts:Contoh cerita Rakyat/Legenda dalam bahasa InggrisContoh Undangan Umroh bahasa SundaContoh Undangan Khitanan bahasa SundaContoh Surat Kuasa Pemotongan Gaji (SKPG)Contoh Biantara Basa sunda. Contoh Dongeng sunda: sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe sakadang kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X