What's New?

carpon sunda keur barudak

Wikibooks

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Anu vérsi Sunda ieu, nembé dilalanyahan tengah taun 2005, kiwari keur ngeureuyeuh 8 modul pustaka. urang pake deui sapopoe malah mun bisa mah urang nyieun carpon bari guguyon dina basa Sunda. Citakan:Barudak Wiki .

Gobang Keur Rahayat Leutik - Kompasiana.com - Fiksiana

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

11 Des 2015 keur Carpon Trang-Trang Koléntrang “Trang-trang koléntrang, si londok paéh nundutan, 22 Séptémber 2015, aya hiji carpon anu judulna sarua jeung kakawihan barudak di luhur. Rizki Sanjaya, Sastra Sunda Unpad..

Aqila Pranaja Rabbani | Berbagi Info, Cerita, Pengalaman, Tutorial

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

20 Mar 2016 Dipublikasi di Dongeng, Urang Sunda | Tag Carita Buhun Lutung . ahmad ridwan di Sisindiran : Nasehat keur Baru… Carpon · Dongeng · Sisindiran Sunda : Paparikan Piwuruk · Sisindiran : Nasehat keur Barudak .

Manglé - Majalah Mingguan Basa Sunda | Sukaning Indriya

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Restu Iman Nulloh: " Carpon sae" Taya deui daérah nu bener-bener aman keur barudak. Dimana wae ayanana, keur urang Sunda mah asa deukeut..

Kategori:kaulinan Budak Sunda - Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kategori:Kaulinan budak Sunda. Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas. Luncat ka: pituduh, sungsi. Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama .

Manglé - Majalah Mingguan Basa Sunda | Rubrik Dongéng

Diterbitkan pada Thursday, 28 April 2016 Pukul 20.51

Restu Iman Nulloh: " Carpon sae" Senén, 18 April Peucang jeung Bangkong Aya peucang keur. Pasosoré barudak geus ngariung di bumina Abah Odi.. Artikel kali ini adalah beberapa contoh artikel dengan memakai bahasa sunda atau bahasa daerah jawa barat.

Manglé - Majalah Mingguan Basa Sunda | Rubrik Carita Pondok

Diterbitkan pada Thursday, 28 April 2016 Pukul 10.13

Warta Tatar Sunda Restu Iman Nulloh: " Carpon sae" Senén, 18 April 2016 19:42 Di hiji leuweung harita keur génjlong ku nu teu pararuguh.. Ahad, 18 Oktober 2015 Urang Sunda Mieling Taun Islam di Kuwait Dimana wae ayanana, keur urang Sunda mah asa deukeut. Sok sanajan ceuk paribasa beda sumur beda tampian . Mangle no. 2512, 29 Januari - 4 Februari 2015 Taun dua rébuan kungsi ngarang carpon (lamun teu salah mah judulna Putri Bulan), dikirimkeun ka Manglé. Henteu pati diperhatikeun, da rarasaan téh kamalay…

(carpon) Sunda, Munculna Di Lingkungan - Repository@upi

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

carpon Sunda nyaéta kagiatan literasi modérn anu ditandaan ku munculna print literacy (budaya ngaluarkeun kawijakan dina widang pendidikan keur masarakat pribumi. Buku- buku bacaan wajib barudak sakola. Gerakan Politik Étis .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -