What's New?

carpon sunda keur barudak

Karung Bodas (carpon Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 3 July 2011 Pukul 22.59

Udin: “ Hey barudak, ngadéngé teu gosip anu keur ramé di kampung ieu?” Andri: “ Paling ogé ngan ukur gossip awéwé, mun teu aya imah warga nu kamalingan.” Udin: “ Matak na dangukeun heula ari kuring ngomong téh !”

Cerpen Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 5.18

Cerpen sunda. Posted by : iis haerunisa Kamis, 05 Desember 2013. Cik atuh gan gue mau posting nihh. Ulah Seurinyaa ! HA~HA~HA~HA. Budak jeung Emana Budak umur tilu taun keur meujeuhna capetang ngomong, sala rupa 

Kumeok Memeh Dipacok: Carpon Pangalaman Keur Budak

Diterbitkan pada Tuesday, 30 September 2014 Pukul 17.07

Pangalaman Keur Budak. Waktu kuring sakola di Bandung, kuring téh kaasup pangleutikna, pangkuruna jeung panghéngkérna deuih. Atuh ana pareng aya nu ngagelutan tèh tara ngalawan, ngan bati ceurik jeung ngarasakeun baé tapak diteunggeul batur. Méh unggal poé saban balik ti sakola,papakéan kuring sok kalotor ku leutak atawa ku Dongeng Sunda Si Kabayan Ka Puskesmas. " SI KABAYAN KA PUSKESMAS " Dongeng Sunda Si Kabayan ka Puskesmas : Eta mah Si 

Carpon Orang Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 11.27

Di hiji poe jum'at saberes jum'atan, si ucok (orang batak nu karek pindah k bandung) ambek-ambekan da sendalna leungit,, si ucok nanya ka barudak nu keur nongkrong,, Si Ucok: "Heh kau barudak,, ninggali sendal kuring 

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 20 January 2007 Pukul 10.00

carpon sunda. Diposting oleh ikbal muhamad pada 07:46, 18-Okt-14. Cerita Humor Sunda : Maling Hayam Jeung Panganten Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum Di hiji poe jum'at saberes jum'atan, si ucok (orang batak nu karek pindah k bandung) ambek-ambekan da sendalna leungit,, si ucok nanya ka barudak nu keur nongkrong,,

Marianitiwwi: Carpon Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 12.27

Carpon Sunda. “ ULANGAN “. Di isuk poe tabuh 6.30 geus loba barudak dikelas, biasana oge pan tabuh 6.30 teh keur aya 4 orang nu geus datang ka kelas teh. Tapi poe iyeu teh beda hampir saluruh siswa nu dikelas geus 

Pepeling Keur Anaking Budak Kuring

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Anaking jimat Awaking Hidep kudu reueus hirup huripna ngajadi diri anjeun sorangan. Raksa pariksa amarah hidep nu ngabalukarkeun kaduhung teu manggih tungtung. Jalanan hirup ku handap asor ka papada manusa, jaga jeung riksa 

Biografi Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2010 Pukul 14.59

Karyana anu dibukukeun mangrupa carita barudak jeung buku pangajaran sakola kayaning Sari Bahasa Indonésia, 6 jilid keur SD (1987), Pendidikan Bahasa Daérah, keur mahasiswa PGSD (1992), Liburan Bersama Kawan-Kawan Baru (1985), Bunga Mekarwangi (1992), Biarkan Burung-Burung Lepas Bébas (1992), Monumén Hutan Jati (1992) Kungsi meunang hadiah dina pasanggiri ngarang carita pondok Sunda nu diayakeun ku Yayasan Kudjang Putra, Bandung (1968).

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.