carpon sunda keur barudak

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 16.19

carpon sunda. NYANDU INTERNET Lamun urang naek angkot, heug kabeneran bareng jeung barudak SMP atawa SMA, aya nu matak narik paniten, nyaeta Basa sunda nu diparakena. Sakapeung mah sorangan sok tara pati paduli, barudak ABG teh nyaritakeun naon jeung kumaha-kumahana, tapi lamun rajeun ditengetan Nu fungsina memang keur dipake pikeun komunikasi jeung masarakat Indonesia liana, anu rupa-rupa budaya, adat jeung basana.

Carpon Sunda : "kereteg Hate"

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2011 Pukul 18.37

Cahaya bentang pating gurilap, bulan imut ngagelenyu ninggali kuring keur diuk di jandela kamar bari ngainghak ceurik, angina ngahiliwir karasa tiis, peuting ieu bet meuni asa endah katempona, tapi kunaon hate kuring bet meuni asa ripuh, 

Pepeling Keur Anaking Budak Kuring

Diterbitkan pada Wednesday, 13 February 2013 Pukul 15.43

Pepeling keur Anaking budak kuring | Asep Iwan Blog | Pepeling keur Anaking budak kuring. Da Gusti Anu Maha Suci nyiptakeun alam dunya teh pikeun diropea estuning keur hirup huripna hidep jeung papada umat-Na. sunda. Pidato sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola. Upacara Adat sunda Paturay Tineung. Grup Musik Tradisional sunda KAWASA. Kamus sunda Sederhana. Paribasa jeung Babasan sunda Bagean 6. Paribasa jeung Babasan sunda 

Endang Kasupardi: Sajak Keur Barudak : Adan Magrib

Diterbitkan pada Friday, 1 October 2010 Pukul 14.41

Di Rawu di Pangku, Hayu Urang Nyundakeun Urang sunda. HOME · Majalah · carpon · Sajak · Artikel · Tugas · Berita Sajak keur barudak : Adan Magrib. ADAN MAGRIB waktos kuping adan magrib, ti masjid jami abdi tos 

Biografi Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2010 Pukul 14.59

Karyana anu dibukukeun mangrupa carita barudak jeung buku pangajaran sakola kayaning Sari Bahasa Indonésia, 6 jilid keur SD (1987), Pendidikan Bahasa Daérah, keur mahasiswa PGSD (1992), Liburan Bersama Kawan-Kawan Baru (1985), Bunga Mekarwangi (1992), Biarkan Burung-Burung Lepas Bébas (1992), Monumén Hutan Jati (1992) Kungsi meunang hadiah dina pasanggiri ngarang carita pondok sunda nu diayakeun ku Yayasan Kudjang Putra, Bandung (1968).

Lagu Jaman Keur Budak

Diterbitkan pada Monday, 7 December 2009 Pukul 15.00

Sok inget ka jaman keur budak, nini kuring song ngalagu keur kuring model kieu: AYANG-AYANGGUNG Ayang-ayang gung Gung goongna rame Menak ki Wastanu Nu jadi wadana Naha maneh kitu Tukang olo-olo Loba anu giruk Ruket jeung kompeni Niat jadi pangkat Katon kagorengan Ngantos Kangjeng Dalem Lempa lempi lempong Ngadu pipi jeung nu ompong Jalan ka… Diantos tulisan lagu2 kaulinan barudak sunda versi lengkap na..nuhun.

Cerita Urang Sunda Keur Istirahat

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 15.47

Cerita urang sunda keur istirahat - meni waas ningali barudak anu eukeur istirahat asyar, beungeut na berminyak buuk acak-acakan, meni siga kakarak hudang sare, mata barerem, sayu meni siga preman euker mabok, gusti 

Kumpulan Sajak Sunda Pikeun Barudak

Diterbitkan pada Thursday, 4 September 2008 Pukul 17.29

KUMPULAN SAJAK sunda PIKEUN barudak. (1) BUDAK PAHATU LALIS Dua budak pahatu lalis adi lanceuk awéwé lalaki kasarung di leuweung ganggong adina ceurik ngalengis mana jalan geusan balik. Budak lalaki 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X