What's New?

carpon sunda keur barudak

Carpon Sunda - Documents

Diterbitkan pada Thursday, 21 January 2016 Pukul 21.28

NAMA KELAS TUGAS : Calvin Panca : XI IPA 3 : CARPON SUNDA di jurusan harita teh, kuring keur “ Kaburu lah jam sakitu mah” “ Ari masak keur barudak?. (Dijieun ku Widia Putri A)   Panon poè geus aya di luhureun sirah méni kacida mencrang nyorot ka hiji imah nyaéta imah Dadang. Dadang  keur ngala cai sumur sisieun imahna kanu ember  keur nyéboran k…

Kumpulan Sajak Sunda Pikeun Barudak - Myanbiscofood.com

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 14.02

Kumpulan sajak sunda pikeun barudak. sastra Sunda modern upamana bae sajak, carpon pentingna keur urang sunda mah, khususna pikeun barudak di . (Dijieun ku Tiara Iskandar P) “ Oh muhun atuh ari kitu mah, ke tabuh 4 ka bumi Rima. “ Ceuk Rizal “ Muhun Zal diantos. “ Tembal Rima bari nembongkeun seuri anu pang imut-imutna. Saengges kitumah, br…

Carpon Basa Sunda "sahabat" ~ Rizki Fitria

Diterbitkan pada Friday, 22 January 2016 Pukul 11.40

Carpon Basa Sunda "Sahabat" Barudak oge keur siap-siap Saengges Palajaran Basa Sunda teh Palajaran Penjas, Barudak oge geus rek siap-siap salin pakean.. (Dijieun ku Yulantiara Mahessa K)             Wasta abdi Yulantiara, rèrèncangan abdi biasa nyèbat abdi yara. Kapungkur abdi gaduh rèrèncangan nu kacida bageur, pinter,linah jeung geulis pisan wastan…

Kumpulan Sajak Sunda Pikeun Barudak - Impalarebate.com

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 3.18

Kumpulan sajak sunda pikeun barudak. kaparigelan nulis keur barudak SD aya wangun anua kaasup wangun sastra Sunda modern upamana bae sajak, carpon jeung . (Dijieun ku Reisa Fathia A) Balik sakola kuring saparakanca kumpul heula di kantin pikeun nyawalakeun barang-barang nu kudu di bawa ka tempat kemping. “Hei… sok cepetan urang bagi-bagi tugas!” Ceuk S…

Carpon Sunda Ena Rs

Diterbitkan pada Monday, 4 January 2016 Pukul 21.41

Carpon Sunda Ena Rs sampurasun. Hurip Sunda! Insya Alloh, ka wargi-wargi urang Sunda di mana wae ayana, Ngan memang rada badung keur ukuran barudak kampung mah.. (Dijieun ku Luthfi Gunarti Z) Luthfi Gunarti  teh ngaran Abdi, biasana Abdi sok disebut Upi ku sadayana. Abdi ayeuna calik di Kelas sapuluh(X) ips 1 , tepatna di SMAN 1 Garut . Abdi sabangku jeung Yu…

Kumpulan Sajak Sunda Pikeun Barudak - Ladistupc.com

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 21.11

aalit aallahan-aallahan aallahan-aallahanana 3 Sep 2014 Hal ieu kacida pentingna keur urang sunda mah, khususna pikeun barudak Sunda modern upamana bae sajak . (Dijieun ku Turangga Setra Y) Dodo hulang huleng dina handap tangkal nu aya di sisieun walungan anu kacida éndahna. Caina kiruh kacida, aya lauk lélé koneng deui kulang anting dihareupeuna. Panon poé…

Tugas: Carpon Sunda - Ifakawali08.blogspot.com

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2016 Pukul 10.16

Carpon Sunda Carpon Sunda : "Kereteg Manah" Cahaya bentang pating gurilap, Di imahna kasampak Bi Amah keur ngajar ngaji ka barudak, kitu wé maca Qur’an . (Dijieun ku Wanda Arsya S) Sorot panon poé jeung tiupan angin nu ngajieun daun daun maruragan ka sisi balong. Panon geus nguasa tetempoan, pas melong kana tangkal nu ayana di sisi balong nu kacida …

Marianitiwwi: Carpon Sunda - Marianitiwi.blogspot.com

Diterbitkan pada Tuesday, 26 January 2016 Pukul 4.18

Situasi ulangan geus di rasakan. Barudak teh saribuk ngerjakeun. Aya nu ngisi bener-bener da manehna emang bener-bener pinter, aya nu tengok kanan kiri, aya nu keur . (Dijieun ku Nabila Widyanti) Raga nu geus capé, haté nu pabalatak di mana-mana di parengan ku panon poé nu turun kahandap, lengkep sadayana ngawakilan ieu situasi abdi. Teu goyah haté tuluy mihak ka …

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -