What's New?

carpon sunda keur barudak

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 25 September 2016 Pukul 16.05

Rebo, 27 April 2016 18:53 Maman S. Wasita-Atmadja: " Kumaha bisana aya urang Sunda, lamun teu boga padumukan, teu boga lemah-cai. Mun lila ti lila kalindih?. Réngsé Diklat Pertanian di Ciamis, ngahaja balik téh ngaliwat ka Singaparna. Wanci geus nyedek tengah peuting, sup mobil ka SPBU Salawu, da puguh jarumna geus déngdék kana E, “Full Kang!” Ceuk kuring ….

Carpon Sunda : Hampura

Diterbitkan pada Tuesday, 27 September 2016 Pukul 12.57

Réngsé bébérés kebon di tukangeun imah, awak karasa lungsé,  ramo leungeun karasa singsireumeun jeung rada peurih kualatan tadi mangsa di kebon lila teuing nyepeng pacul. Sirah mimiti karasa lieur, pa….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.