What's New?

carpon sunda keur barudak

Cerita Urang Sunda Keur Istirahat

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 8.47

Cerita urang sunda keur istirahat - meni waas ningali barudak anu eukeur istirahat asyar, beungeut na berminyak buuk acak-acakan, meni siga kakarak hudang sare, mata barerem, sayu meni siga preman euker mabok, gusti 

Carpon Basa Sunda "sahabat"

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 13.41

Ya! dengan Bahasa Sunda :-) Mohon maaf Apabila Cerpen Saya tidak Memuat Bahasa Sunda dengan Baik, dikarenakan Saya juga masih Belajar :-) Selamat Membaca? Baca gitu? hehehe.. Natasha Rizki teh Tanyana ka Abdi, nu keur asyik ngerjakeun soal Matematika. “Ca, kos kieu lain sih?” Tanyana kesel. wae, henteu kos biasana saling tunya-tanya. Barudak nu di Angkot ge pada heran, lantaran Abdi sareng Alma nu biasana pangramena, ayeuna ngan ukur caricing wae.

Karung Bodas (carpon Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 3 July 2011 Pukul 15.59

Karung bodas (carpon bahasa sunda). Posted by : 7r3m0r Sunday, 3 July 2011. Dina hiji poe ,aya sakumpulan jajaka keur ngariung di tempat pos.Maraneh na keur Udin: “ Hey barudak, ngadéngé teu gosip anu keur ramé di kampung ieu?”

Marianitiwwi: Carpon Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 5.27

Carpon Sunda. “ ULANGAN “. Di isuk poe tabuh 6.30 geus loba barudak dikelas, biasana oge pan tabuh 6.30 teh keur aya 4 orang nu geus datang ka kelas teh. Tapi poe iyeu teh beda hampir saluruh siswa nu dikelas geus 

Contoh Carpon Bahasa Sunda "nguseup"

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 13.15

Wekel budak téh, teu risi tatanya, pinter budak téh da teu weléh réngking di sakolana. Éta meureun pangna ceu Enyi jadi bageur. Keur kang Sabri mah resep wé ngajar ka barudak téh, da éta mah geus tugasna, prédikat guru téh teu leupas 

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 20 January 2007 Pukul 3.00

carpon sunda. Diposting oleh ikbal muhamad pada 07:46, 18-Okt-14. Cerita Humor Sunda : Maling Hayam Jeung Panganten Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum Di hiji poe jum'at saberes jum'atan, si ucok (orang batak nu karek pindah k bandung) ambek-ambekan da sendalna leungit,, si ucok nanya ka barudak nu keur nongkrong,,

Rumah Baca Buku Sunda: Carpon

Diterbitkan pada Thursday, 8 February 2007 Pukul 0.13

Poe Minggu ngajak ulin budak ka toko buku, dumeh budak teh ti kamari ngaeh bae hayang buku catetan nu leutik nu kelirna kayas, teuing keur naon, da ditanya teh ukur nyebut keur catetan, atuh ku kuring diayunkeun 

Pepeling Keur Anaking Budak Kuring

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Anaking jimat Awaking Hidep kudu reueus hirup huripna ngajadi diri anjeun sorangan. Raksa pariksa amarah hidep nu ngabalukarkeun kaduhung teu manggih tungtung. Jalanan hirup ku handap asor ka papada manusa, jaga jeung riksa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -