What's New?

carpon sunda keur barudak

Carpon Basa Sunda "sahabat"

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 20.41

Ya! dengan Bahasa Sunda :-) Mohon maaf Apabila Cerpen Saya tidak Memuat Bahasa Sunda dengan Baik, dikarenakan Saya juga masih Belajar :-) Selamat Membaca? Baca gitu? hehehe.. Natasha Rizki teh Tanyana ka Abdi, nu keur asyik ngerjakeun soal Matematika. “Ca, kos kieu lain sih?” Tanyana kesel. wae, henteu kos biasana saling tunya-tanya. Barudak nu di Angkot ge pada heran, lantaran Abdi sareng Alma nu biasana pangramena, ayeuna ngan ukur caricing wae.

Kumeok Memeh Dipacok: Carpon Pangalaman Keur Budak

Diterbitkan pada Tuesday, 30 September 2014 Pukul 17.07

Pangalaman Keur Budak. Waktu kuring sakola di Bandung, kuring téh kaasup pangleutikna, pangkuruna jeung panghéngkérna deuih. Atuh ana pareng aya nu ngagelutan tèh tara ngalawan, ngan bati ceurik jeung ngarasakeun baé tapak diteunggeul batur. Méh unggal poé saban balik ti sakola,papakéan kuring sok kalotor ku leutak atawa ku Dongeng Sunda Si Kabayan Ka Puskesmas. " SI KABAYAN KA PUSKESMAS " Dongeng Sunda Si Kabayan ka Puskesmas : Eta mah Si 

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 20 January 2007 Pukul 10.00

carpon sunda. Diposting oleh ikbal muhamad pada 07:46, 18-Okt-14. Cerita Humor Sunda : Maling Hayam Jeung Panganten Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum Di hiji poe jum'at saberes jum'atan, si ucok (orang batak nu karek pindah k bandung) ambek-ambekan da sendalna leungit,, si ucok nanya ka barudak nu keur nongkrong,,

Karung Bodas (carpon Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 3 July 2011 Pukul 22.59

Karung bodas (carpon bahasa sunda). Posted by : 7r3m0r Sunday, 3 July 2011. Dina hiji poe ,aya sakumpulan jajaka keur ngariung di tempat pos.Maraneh na keur Udin: “ Hey barudak, ngadéngé teu gosip anu keur ramé di kampung ieu?”

Biografi Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2010 Pukul 14.59

Karyana anu dibukukeun mangrupa carita barudak jeung buku pangajaran sakola kayaning Sari Bahasa Indonésia, 6 jilid keur SD (1987), Pendidikan Bahasa Daérah, keur mahasiswa PGSD (1992), Liburan Bersama Kawan-Kawan Baru (1985), Bunga Mekarwangi (1992), Biarkan Burung-Burung Lepas Bébas (1992), Monumén Hutan Jati (1992) Kungsi meunang hadiah dina pasanggiri ngarang carita pondok Sunda nu diayakeun ku Yayasan Kudjang Putra, Bandung (1968).

Pepeling Keur Anaking Budak Kuring

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Anaking jimat Awaking Hidep kudu reueus hirup huripna ngajadi diri anjeun sorangan. Raksa pariksa amarah hidep nu ngabalukarkeun kaduhung teu manggih tungtung. Jalanan hirup ku handap asor ka papada manusa, jaga jeung riksa 

Marianitiwwi: Carpon Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 12.27

Carpon Sunda. “ ULANGAN “. Di isuk poe tabuh 6.30 geus loba barudak dikelas, biasana oge pan tabuh 6.30 teh keur aya 4 orang nu geus datang ka kelas teh. Tapi poe iyeu teh beda hampir saluruh siswa nu dikelas geus 

Smk Pasim Plus (finski A.p)

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 19.44

CARPON SUNDA Contoh Carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita CARPON : NGUSEUP Ku : MAMAT SASMITA Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu Keur kang Sabri mah resep wé ngajar ka barudak téh, da éta mah geus tugasna, prédikat guru téh teu leupas najan teu keur di sakola, dimana baé gé kudu tetep méré conto ka barudak. Ayeuna gé nguseup téh pédah wé 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -