carpon sunda keur barudak

Blog Ketinggalan Zaman

Diterbitkan pada Friday, 21 March 2014 Pukul 11.06

VOLUME I NA DI DIEU Sabot barudak keur ngaromong ka hareupeun Ade aya jelema ngaliwat mamawa bunderan beureum sagede panepak bal di gagangan dina beuheungna guntal

Cinta Sastra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 23.24

K David Harrison teh dos n Linguistik di Swarthmore College sakaligus Dir ktur Ris t Living Tongue Institute for Endangered Languages Panalungtikan tnografina

Contoh Tugas Makalah

Diterbitkan pada Wednesday, 2 April 2014 Pukul 18.23

Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru

Artikel Acil Kamus Indonesia Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 20 April 2014 Pukul 7.39

Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa sunda Mari Belajar Bahasa sunda bersama sama Hayu urang diajar Basa sunda babarengan

Materi Pembelajaran Sastra Sunda Di Sd Jeung Smp File Upi

Diterbitkan pada Sunday, 20 April 2014 Pukul 20.46

3 nyaeta sastra sunda sampakan dongeng mantra carita pantun kakawihan sisindiran jeung sastra sunda sampeuran pupuh carpon novel sajak bebas

T Pas Pangacaprukan Mojang Bandung Liezmaya

Diterbitkan pada Friday, 18 April 2014 Pukul 0.18

T pas Pangacaprukan Mojang Bandung LieZMaya WeBlog Urang sunda nu k r diajar Nyunda

Mitra Sunda Wa Mangle 2437 Slideshare

Diterbitkan pada Sunday, 20 April 2014 Pukul 13.01

Mitra sunda WA Mangle 2437 Presentation Transcript Para Mitra Bulan Romadon bulan anu mulya geus ngantunkeun urang sadayana Teu aya nu terang anging

Welcome To My World

Diterbitkan pada Sunday, 20 April 2014 Pukul 10.09

Enjoy your life No matter how hard it may seem When life gives you a thousand reasons to cry Show the world you have a million reasons to SMILE

Carpon Nguseup Tutorial Blogging For All

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 11.41

Contoh carpon Bahasa Basa sunda Ku Mamat Sasmita carpon NGUSEUP Ku MAMAT SASMITA Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun Tuturubun ka handapeun

Sunda Go Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 2 April 2014 Pukul 19.20

Asa karasa bagja jadi guru saumpama murid merhatikeun nalika guru keur nerangkeun pancen dipigaw tepat waktuna kalawan bener absensi pinuh tuluy nalika murid

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X