carpon sunda keur barudak

Cerpen Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 5.18

Cerpen sunda. Posted by : iis haerunisa Kamis, 05 Desember 2013. Cik atuh gan gue mau posting nihh. Ulah Seurinyaa ! HA~HA~HA~HA. Budak jeung Emana Budak umur tilu taun keur meujeuhna capetang ngomong, sala rupa 

Marianitiwwi: Carpon Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 12.27

Di isuk poe tabuh 6.30 geus loba barudak dikelas, biasana oge pan tabuh 6.30 teh keur aya 4 orang nu geus datang ka kelas teh. Tapi poe iyeu teh beda hampir saluruh siswa nu dikelas geus daratang, ngan 5 orang nu can 

Biografi Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2010 Pukul 14.59

Karyana anu dibukukeun mangrupa carita barudak jeung buku pangajaran sakola kayaning Sari Bahasa Indonésia, 6 jilid keur SD (1987), Pendidikan Bahasa Daérah, keur mahasiswa PGSD (1992), Liburan Bersama Kawan-Kawan Baru (1985), Bunga Mekarwangi (1992), Biarkan Burung-Burung Lepas Bébas (1992), Monumén Hutan Jati (1992) Kungsi meunang hadiah dina pasanggiri ngarang carita pondok sunda nu diayakeun ku Yayasan Kudjang Putra, Bandung (1968).

Cerita Urang Sunda Keur Istirahat

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 15.47

Cerita urang sunda keur istirahat - meni waas ningali barudak anu eukeur istirahat asyar, beungeut na berminyak buuk acak-acakan, meni siga kakarak hudang sare, mata barerem, sayu meni siga preman euker mabok, gusti 

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 16.19

carpon sunda. NYANDU INTERNET Lamun urang naek angkot, heug kabeneran bareng jeung barudak SMP atawa SMA, aya nu matak narik paniten, nyaeta Basa sunda nu diparakena. Sakapeung mah sorangan sok tara pati paduli, barudak ABG teh nyaritakeun naon jeung kumaha-kumahana, tapi lamun rajeun ditengetan Nu fungsina memang keur dipake pikeun komunikasi jeung masarakat Indonesia liana, anu rupa-rupa budaya, adat jeung basana.

Kumpulan Sajak Sunda Pikeun Barudak

Diterbitkan pada Thursday, 4 September 2008 Pukul 17.29

KUMPULAN SAJAK sunda PIKEUN barudak. (1) BUDAK PAHATU LALIS Dua budak pahatu lalis adi lanceuk awéwé lalaki kasarung di leuweung ganggong adina ceurik ngalengis mana jalan geusan balik. Budak lalaki 

Lagu Jaman Keur Budak

Diterbitkan pada Monday, 7 December 2009 Pukul 15.00

Sok inget ka jaman keur budak, nini kuring song ngalagu keur kuring model kieu: AYANG-AYANGGUNG Ayang-ayang gung Gung goongna rame Menak ki Wastanu Nu jadi wadana Naha maneh kitu Tukang olo-olo Loba anu giruk Ruket jeung kompeni Niat jadi pangkat Katon kagorengan Ngantos Kangjeng Dalem Lempa lempi lempong Ngadu pipi jeung nu ompong Jalan ka… Diantos tulisan lagu2 kaulinan barudak sunda versi lengkap na..nuhun.

Pepeling Keur Anaking Budak Kuring

Diterbitkan pada Wednesday, 13 February 2013 Pukul 15.43

Anaking jimat Awaking Hidep kudu reueus hirup huripna ngajadi diri anjeun sorangan. Raksa pariksa amarah hidep nu ngabalukarkeun kaduhung teu manggih tungtung. Jalanan hirup ku handap asor ka papada manusa, jaga jeung riksa 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X