What's New?

carpon sunda kancil

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 June 2013 Pukul 11.52

Ari Semah tea kumisan sarua jeung salakina Si Kabayan, dinu rada poek keur cingogo,ramang-ramang. Disangka ku Si Iteung teh Si Kabayan salakina, jol disampeurkeun bae bari dijenggutan kumisna sarta ngomong haharewosan: " Naha 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 19.34

Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut:bujur Si Kabayan disada tarik pisan. "DUUUUUUT "Bagus-bagus" Tuan Walanda muji bari nepakan taktak Si Kabayan. Atuh beuki kapuji bae tah Si Kabayan teh bujurna beuki didedet-dedet supaya hitut 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Kapinteran...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 15.48

"Nuhun Sakadang Peucang kaula geus ditulungan." Ceuk Sakadang Bagong. "Nya kuring ge atoh andika salamet. Da tulung tinulung teh kawajiban urang sarerea." Ceuk Sakadang Peucang bari ngaleos.

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.35

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding Muhammad Dzulfiqar Él-Haddadi Blogspot™ Free Islamic Blogger Template.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 9.03

Dongeng Sunda Si Kabayan hayang Nyusu klik nu ieu - Dongeng Sunda Aksara Sunda Nu Munggaran klik nu ieu - Dongeng Si Kabayan Carpon Tina Buku Basa Sunda Taman Pamekar Jilid III "Tumpak Kareta Api ka Jakarta" Volume.II.

Cerita Bahasa Inggris Singkat Kabayan

Diterbitkan pada Tuesday, 10 July 2012 Pukul 13.48

Contoh Carpon Basa Sunda | Disini Tempat Mencari Duit dan Info. billy taylor i wish i knew tab, biodata singkat. cerita jawa wayang ramayana, cerita narative bahasa inggris, chevrolet. naratif english, naskah drama si 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan Carpon Mini Sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002).

Si Kabayan Dicukur

Diterbitkan pada Sunday, 23 May 2010 Pukul 10.57

Si Kabayan Dicukur. Minggu, 23 Mei 2010 · by osolihin · in Bodoran Sunda. ·. Si Kabayan teh kandulan pisan. Ari kandulan teh jahe alias jago he-es (beuki sare). Teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. Sakali mangsa si 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -