What's New?

carpon mangle sunda

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

MANGLE CITAK Cara ngintun karangan: 1. Carita pondok: minimal.

Manglé

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 2.25

Majalah-Mangle.com. Warta Tatar Sunda alus pisanpikeun ngalalancar basa sunda. kuring mah urang sunda ge asa kirang ngarti ka basa indung".. Majalah-Mangle.com. Uwak-Awik. Ku Godi Suwarna • Carita Pondok • “POT!” Jempling. “Pot!”. Mangle no. 2512, 29 Januari - 4 Februari 2015 Taun dua rébuan kungsi ngarang carpon (lamun teu salah mah judulna Putri Bulan), dikirimkeun ka Manglé. Henteu pati diperhatikeun, da rarasaan téh kamalay….

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Restu Iman Nulloh: " Carpon sae" ingsun sunda: " TAH ETA KALANGKUNGAN BARAKATAK TEH E-mail Mangle Citak : redaksimangle@yahoo.com .

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Majalah-Mangle.com. basa sunda. kuring mah urang sunda ge asa kirang ngarti ka basa indung" Rani sumaryani: " Ieu carpon unsur intrinsikna naon" .

Manglé

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 20.54

Majalah-Mangle.com. basa sunda. kuring mah urang sunda ge asa kirang ngarti ka basa indung" Rani sumaryani: " Ieu carpon unsur intrinsikna naon" . Majalah-Mangle.com. Manglé Édisi 2548 Ngukur Kakuatan Ékonomi Jabar Mapag Pasar Bébas ASEAN.

Manglé

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 15.46

“Kembang Tanjung” kumpulan dalapan carita pondok karya H.Mohamad. Manjing awal taun 70an kuring mimiti mikawanoh majalah Mangle teh, keur SN . Untuk pecinta lagu sunda tempo dulu yang ingin merekam ulang lagu sunda karya cipta kosamandjaya bisa menghubungi tlp 081802141297 (bambang nurjaya) alamat jalan .

Manglé

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 14.01

Dina Miéling Milangkala ka-58 Majalah Manglé (21 Novémber 1957 - 21 Novémber 2015), baris diayakeun Pasanggiri Nulis Carita Lucu keur sakumna mitra . Buku guru kls 10 1. Rosidi, Ajip. 1966. Kesusastraan Sunda Déwasa Ini. Jatiwangi: Tjupumanik. -----, 1969. Djalan ke Surga. Djakarta: Gunung Agung .

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Majalah-Mangle.com. basa sunda. kuring mah urang sunda ge asa kirang ngarti ka basa indung" Rani sumaryani: " Ieu carpon unsur intrinsikna naon" .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -