carpon mangle sunda

Nina Rahayu Nadea: Carpon Mangle, 30 Jan-5 Feb 2014

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 12.14

carpon mangle, 30 Jan-5 Feb 2014. Nyingraykeun Lalangsé. Ku: Nina Rahayu Nadéa. Ngahaja isuk . Tulisanan rada teu jejeg, siga tulisan sunda buhun. Awak asa lungsé, asa sedih pohara ningali gapura anu aya di dinya 

Aksi Vandalisme Di Plang Mangle

Diterbitkan pada Tuesday, 23 July 2013 Pukul 15.31

Saya berdiskusi dengan sastrawan sunda itu perihal proses kreatif dalam penulisan carpon (cerpen dalam bahasa sunda) maupun karya sastra lainnya. Tak terbayang dalam benak, seperti apa kantor majalah mangle saat 

Sundanita: Kayungyun (carpon ManglÉ, Nomor 2372)

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 22.36

Tiga Pesona sunda Kuna (Judul Asli: Three Old Sundanese Poems). Bahasan . Saur Pa Walikota dina basa batawi da anjeunna mah sanés urang sunda. Dina Parahu carpon Anita Rohani, mangle September .

Béngkél Ngarang Sunda: Carpon (mangle No 2340...

Diterbitkan pada Monday, 26 September 2011 Pukul 19.35

carpon Prayoga Adiwisastra KARÉTA RIWAN Manéhna katémbong ngalayung deui di buruan imahna. Anteng neuteup layung nu ukur wasa mulas langit di tebéh kulon. Kalan-kalan tatanggahan nyérangkeun gumplukan 

Béngkél Ngarang Sunda: Carpon (mangle No 2323...

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2011 Pukul 19.19

carpon Prayoga Adiwisastra ABIMANYU GUGUR Baratayuda poé katiluwelas. Panonpoé manceran. Bugang paraperjurit patulayah sakuriling bungking. Kebek angseu hanyir jeung hangruna getih di tegal Kurusétra.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Hurip sunda ! . Tags. kumpulan carpon sunda, contoh carpon basa sunda, kumulan carpon sunda, kumpulan carpon basa sunda, contoh cerpen, carita pondok, carpon sunda mangle, carita pondok basaha sunda.

Ocehan Tangan: Sunda Bogor

Diterbitkan pada Wednesday, 25 July 2012 Pukul 18.00

Nyarios sunda ti alit dugi ka ayeuna. Resep maca majalah mangle jeung carpon sunda. Pun rama resep maca, seueur buku di rorompok. Bogor: enya, urang teh urang sunda, ngomong sunda ti leutik nepi ayeuna. Urang sok 

Mail Mangles Science Literacy Findings By Misreporting Fox

Diterbitkan pada Friday, 1 June 2012 Pukul 2.00

According to the Mail Online yesterday, "Global warming sceptics are BETTER-informed about science than believers". Pretty arresting. But a closer look at the article reveals that the Mail's top line, reporting on research just 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X