carpon bahasa sunda

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 15.30

Info Terbaru - Carita Pondok bahasa sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek bahasa sunda (carita pondok basa sunda

Carpon Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 20.35

carpon bahasa sunda Singkat - Info Terbaru, carpon atau carita pondok adalah salah satu karya sastra yang berbentuk tulisan. Kalau dalam bahasa Indonesia carpon sama juga dengan Cerpen Yaitu cerita pendek. Blog Info Terbaru akan 

Carpon Bahasa Sunda Singkat, Saung Panineungan...

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.11

carpon bahasa sunda singkat, Saung Panineungan Geus leuwih tilu kali leubaran eta saung can diteang deui tapi kamari nya leubaran ayeuna pisan kuring neang deui eta saung, saung teh geuning taya obahna ti baheula neupi ka ayeuna 

Biografi Lionel Messi Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 21 July 2014 Pukul 4.12

Sekitar biografi lionel messi bahasa sunda ict xi cache mirip nov lionel andrs messi (pengucapan spanyol ljonel mesi weton juni nyaeta pamaen sepak bola argentina ameng biografi lionel messi basa sunda lengkap ict xi cache mirip idola lionel messi sunda tokoh pemain bola basa sunda kumpulan foto lionel messi terbaru asiaatoddhours blogger cache mirip des sebelum saya posting tentang foto lionel messi pemain sepakbola terkenal carpon bahasa sunda 

Rizki Hijriah: Carpon Bahasa Sunda "thr"

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 10.58

carpon bahasa sunda "THR". PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh wajib mere THR ka karyawanna. Lain teu 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh carpon bahasa sunda,Contoh Carita Pondok bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon bahasa sunda,Contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Bahasa Sunda Singkat, Balada Tukang Nyuling...

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.20

Poe nu sakitu panasna teu ngorotan sumanget manehna. Katingali ti tukang manehna terus ngudag-ngudag bus kota bari nyekel suling di lengen katuhuna. Manehna teu sadar tukangeun manehna motor saliweuran tereh ngadupak 

Carpon Bahasa Sunda Singkat, Sangeuk

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.09

carpon bahasa sunda singkat, Sangeuk. Sora piriwit ditiup semu ngalengis. Rieg, karéta ngarieg, tuluy maju. Mimiti lalaunan, beuki lila ngagancangan. Yuswa ngarérét kana érloji. Tadi, barang mimiti indit, panceg tabuh genep isuk-isuk.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X