carpon bahasa sunda

Carpon Basa Sunda Dadangsadkar Blog Tentang Seni

Diterbitkan pada Sunday, 6 April 2014 Pukul 23.33

Ku Dadang Sadkar Sora piriwit ditiup semu ngalengis Rieg kar ta ngarieg tuluy maju Mimiti lalaunan beuki lila ngagancangan Yuswa ngar r t kana rloji

Carpon Bahasa Sunda Ciptakarya

Diterbitkan pada Friday, 4 April 2014 Pukul 1.10

Kawung Ratu Carita Pondok Wahyu Wibisana DI SADESA Mandalasari jigana mah ngan kawung Aki nu pangjugrahna teh Lain si sombong sanajan dibandingkeun

7 Contoh Carpon Bahasa Contoh Tugas Makalah

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 4.22

Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda Tutorial Blogging For All

Diterbitkan pada Friday, 7 March 2014 Pukul 2.26

Contoh carpon bahasa sunda Contoh Carita Pondok bahasa sunda carpon sunda Terbaru Macam macam carpon bahasa sunda Contoh carpon Terbaru 2013 Carita Pondok

Sunda Go Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 2 April 2014 Pukul 19.20

Agenda rapat sakuduna dibewarakeun ka pamilon rapat samemeh rapat nu diayakeun Agenda bisa dijadikeun sanggeus objektif ti rapat tuluy pamilon ditangtukeun

Contoh Sisindiran Bahasa Sunda Silih Asih

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 19.49

Di handap ieu contoh sisindiran anu diserat ku bahasa sunda mugia janten manfaat Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka

Kumpulan Carpon Singkat Contoh Tugas Makalah

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 15.51

Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru

Carpon Si Gatot Tutorial Blogging For All

Diterbitkan pada Monday, 31 March 2014 Pukul 3.45

Contoh carpon bahasa Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot

Contoh Cerita Dongeng Bahasa Sunda Sangkuriang Info Terbaru

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 13.56

Dongeng bahasa sunda Sangkuriang Aya hiji putri raja di tatar sunda nu geulis kawanti wanti endah kabina bina nu ngaranna Dayang Sumbi tapi hanjakal manehna

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 3.27

Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda Pidato paturay tineung Biantara Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X