carpon bahasa sunda cinta

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.42

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan carpon Mini sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002).

Puisi Cinta

Diterbitkan pada Monday, 29 November 2010 Pukul 16.59

Puisi cinta - Heureuy sunda - Winendar Bisri. Kumpulan Puisi bahasa sunda, Carita pondok, Banyolan urang sunda. hayang ngajeurit bari ngucapkeun ngaran anjeun. Diposkan oleh Puisi cinta-carpon di 01.59 · Kirimkan Ini lewat 

Carpon Bahasa Sunda ( Emang Beca )

Diterbitkan pada Thursday, 23 August 2012 Pukul 19.53

carpon bahasa sunda ( Emang Beca ). Tos lami kajantenanana tēh, abdi gē di kelas genep ēsdē kēnēh. Saum kaping lilikuran, abdi diajak balanja ku Mamah ka Pasar Pelita. Kumargi balanja kanggo lebaran, atuh mani 

Tutor Junior: Carita Pondok Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 17 October 2009 Pukul 10.21

Carita Pondok Basa sunda - BATU. BATU. Rendy B. Junior. Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah 

Contoh Cerpen Bahasa Sunda "dua...

Diterbitkan pada Wednesday, 30 January 2013 Pukul 19.41

CONTOH CERPEN bahasa sunda "DUA NUNGALALANA JEUNG HIJI BERUANG" Kumpulan cerpen terbaru cerpen 2013 cerpen bahasa indonesia cerpen terpopuler cerpen bagus cerpen romantis cerpen untuk tugas sekolah "Penyesalan" cerpen horor kumpulan cerpan bahas inggris kumpulan cerpan cinta cerpen remajacerpen sahabat terbaik cerpen religi Kumpulan Cerpen Indonesia Terbaru 2013 Cerpen Lucu dan Gokil Terbaru Kumpulan Cerpen cinta 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh carpon bahasa sunda,Contoh Carita Pondok bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon bahasa sunda,Contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Rasa Ini

Diterbitkan pada Thursday, 13 January 2011 Pukul 8.35

Keyword: kumpulan carpon bahasa sunda, kumpulan carpon sunda, contoh carpon sunda, contoh carpon sunda singkat, contoh carpon bahasa sunda, carpon sunda singkat, carpon sunda pendek, conto carpon, carpon bahasa sunda basa sunda, kumpulan carpon sunda pendek, carpon sunda cinta, carpon basa sunda singkat, conto carpon sunda, contoh carpon, carpon rumaja, contoh carpon basa sunda, carpon cinta, carpon sunda rumaja, carpon cinta bahasa 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X