What's New?

carita sunda lucu bodor

Cerita Lucu

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 7.18

cerita lucu bobodoran sunda, cerita lucu guyonan sunda, cerita lucu banyolan urang sunda, cerita lucu sunda, cerita lucu humor sunda, humor cerita lucu bahasa sunda, cerita lucu sunda bikin ngakak, sunda lucu bikin ketawa, kata-kata lucu 

Carita Lucu Bodor Sunda 1 Dijamin Nyeri Kulit Beuteung...

Diterbitkan pada Thursday, 25 June 2015 Pukul 15.14

Carita Lucu Bodor Sunda 1 Dijamin Nyeri Kulit Beuteung. Diposting oleh Azi Satria G pada 22:14, 25-Jun-15 • Di: Cerita dan Novel online. Pegat. Dina hiji peuting Udin : "Pegaaaaaaat! Pegaaaaaaat! pegaaaaat!” (bari deregdeg lumpat) Atuh 

Cerita Lucu, Bobodoran Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 22 October 2014 Pukul 20.06

Kiwari di sakola SD oge tos disadiakeun fasilitas komputer pikeun barudak supaya teu gaptek. Guru komputer nayakeun ka muridna:\ Guru : Game naon nu dipikaresep? Ucu : Game Bola Guru: Ci, game naon? Uci : Game 

Dp Bbm Sunda Lucu Gif Gambar Bodor Ngageol

Diterbitkan pada Thursday, 25 September 2014 Pukul 9.27

DP BBM Sunda lucu GIF gambar bodor ngageol, Animasi kata tulisan sunda gambar nu lalucu jang ngahias profile seruis, heureuy, pikaseurieun ngabahahak. DP BBM Sunda lucu GIF pokoknamah hebring weh hiburan 

Inilah Cerita Humor Bobodoran Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 28 March 2013 Pukul 20.32

Yuk barudak urang sunda kadarieu urang ngariung jeung uing, uing rek nyaritakeun carita dina postingan Cerita Humor | Bobodoran Sunda yeuh, kieu caritana : Dina hiji mangsa poe juma'ah, aya hiji jalma urang batak, karek asup islam jeung anyaran ngumbara ka bandung, ma'lum anyaran cicing di bandung si tulangnna jadi kurang ngartieun bahasa sunda. Anggap weh ngaranna Kata-Kata Mutiara Lucu Versi Sunda Satengah Mateng. Kata-kata mutiara lucu 

Kumpulan Cerita Sunda Lucu Terbaru

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 3.56

Iteung :”Gampang, Kang. Beuti taleus dipesek, tuluy dikumbah geutahna sing beresih, tuktuy seupan. Moal ateul geura”. Kabayan :'Hese kitumah, Teung ! nu babarimah……..memeh didahar, garoan heula taleusna!”. bodor sunda lucu unik

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 13.10

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri - Bodor Sunda jaman kiwari.

Cerita Lucu Sunda Singkat Bobodoran Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 5 April 2015 Pukul 14.26

Cerita Lucu Sunda sudah sejak lama hadir di masyarakat, Khususnya pada Orang jawa barat yang menggunakan bahasa sehari harinya bahasa Sunda yang notabene adalah bahasa daerahnya mengenal cerita lucu ini dengan istilah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -