carita sunda lucu bodor

Apik 666 [ Andreantopik ] Collection's: Cerita Lucu Bodor...

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 22.39

Cerita lucu bodor sunda : TKI di Arab Saudi kacaritakeun dihiji lembur aya hiji pamuda nu kakara balik jadi TKI di arab saudi, kabejakeun si eta pamuda teh mawa babawaan loba pisan keur oleh-oleh jang pamajikana 

Apik 666 [ Andreantopik ] Collection's: Cerita Lucu Bodor...

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 22.39

Cerita lucu bodor sunda : Bandar Tarasi Aya Aki-aki tukang dagang tarasi, balik ka Cirebon naek Beus tas dagang di Bandung. Diuk di Beus gigireun wanoja. Ditengah jalan, si Aki teh kasarean, tibra pisan ,lila-lila 

Dongeng Basa Sunda Nu Lucu Pisant Banget Gokil

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 11.20

(Ning – Baraya Banyolan sunda – Malaysia – Majalah Cakakak) dongeng basa sunda nu lucu pisant banget gokil bodor. JADI SAPULUH LAMBAR Balik sakola Ocad manggih dompet di jajalaneun ka imahna. Ku Ocad dicokot. Ku lantaran 

Robo Resto Ginza Jepang :: Bodor Carita Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 April 2012 Pukul 2.05

Gambar Humor DP BBM lucu . Terimakasih telah membaca artikel Robo Resto Ginza Jepang :: bodor carita sunda Bookmark URL http://humorbbm.blogspot.com/2011/10/robo-resto-ginza-jepangcarita-sunda.html.

Cerita Lucu Bodor Sunda : Copet Bandung

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 22.35

Cerita lucu bodor sunda : Copet Bandung. Copet Bandung Hiji mangsa si sueb indit ka bandung naek bis.Maklum,na bis sok padedet ku muatan ari ges pinuhmah,nya si sueb teu kabagean jok kapaksa manehna 

Kumpulan Cerita Sunda Lucu Terbaru

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 10.56

Iteung :”Gampang, Kang. Beuti taleus dipesek, tuluy dikumbah geutahna sing beresih, tuktuy seupan. Moal ateul geura”. Kabayan :'Hese kitumah, Teung ! nu babarimah……..memeh didahar, garoan heula taleusna!”. bodor sunda lucu unik

Apik 666 [ Andreantopik ] Collection's: Cerita Lucu Bodor...

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 22.38

Cerita lucu bodor sunda : BH..AYANGKARA Basa dina pelajaran Bahasa Indonesia disalah sahiji SMP di Bandung, Pak Guru ngalatih hiji-hiji muridna sina kahareup. Pak Guru : "Mimin tulis kahareup BHAYANGKARA.

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 20.10

Kumpulan carita sunda lucu bodor Matak Seuri - bodor sunda jaman kiwari.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X