What's New?

carita pondok basa sunda

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 19.28

Rebo, 27 April 2016 20:07 Maman S. Wasita-Atmadja: " " .. kerep kacaturkeun kiai dijadikeun konsultan pulitik," Kecap kerep puguh basa Sunda, hartina teu Pakuan Pajajaran atau Pakuan (Pakwan) atau Pajajaran adalah ibu kota Kerajaan Sunda Galuh yang pernah berdiri pada tahun 1030-1579 M di Tatar Pasundan, wilayah barat .

Kerajaan Sunda Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 18.46

Kerajaan Sunda adalah kerajaan yang pernah ada antara tahun 932 dan 1579 Masehi di bagian Barat pulau Jawa (Provinsi Banten, Jakarta, Jawa Barat, dan sebagian Jawa .

Sundanese Language Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 0.25

Sundanese ᮘᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ Basa Sunda: Native to: Indonesia: Region: West Java, Banten, Jakarta, parts of western Central Java, southern Lampung.

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 5.44

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story Ngungkulan Bangbaluh Ngagunakeun Undak-Usuk Basa Sunda. Ku Hidayat Suryalaga. Dina taun 20-an, aya tarékah ti sawatara urang Sunda nu disebat SUNDADIPA, dupi . Pengertian Carita PondokCarita pondok teh nyaeta karangan rekaan (fiksi) anu wangunna pondok sarta ngan ukur ngasongkeun hiji peristiwa. Carpon umumna nyaritakeun hal-hal anu sipatna realistis, dian….

Buku Guru Kls 10

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 1.20

Buku guru kls 10 1. Rosidi, Ajip. 1966. Kesusastraan Sunda Déwasa Ini. Jatiwangi: Tjupumanik. -----, 1969. Djalan ke Surga. Djakarta: Gunung Agung .

Banten Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 1.35

Banten is the westernmost province on the island of Java, in Indonesia. The provincial capital city is Serang. The population of Banten was officially estimated at .

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 0.58

Rebo, 27 April 2016 20:07 Maman S. Wasita-Atmadja: " " .. kerep kacaturkeun kiai dijadikeun konsultan pulitik," Kecap kerep puguh basa Sunda, hartina teu .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 2.20

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -