What's New?

carita pondok basa sunda

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

ahad, 03 april 2016 18:06 ingsun sunda: " tah eta kalangkungan barakatak teh tikapungkur tug dugi denget ieu masih luar biasa ngabojegna wkwkwkwkwkwk, katinggalna .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

Kerajaan Sunda Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kerajaan Sunda adalah kerajaan yang pernah ada antara tahun 932 dan 1579 Masehi di bagian Barat pulau Jawa (Provinsi Banten, Jakarta, Jawa Barat, dan sebagian Jawa .

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story Pakuan Pajajaran atau Pakuan (Pakwan) atau Pajajaran adalah ibu kota Kerajaan Sunda Galuh yang pernah berdiri pada tahun 1030-1579 M di Tatar Pasundan, wilayah barat . A Aang = Kakak Abah = Bapak Abdi (sim) = Saya Abot = Berat Acan = Belum Acuk / Raksukan = Pakaian Adat = Tabiat Adeuk = Akan Adi = Adik Adigung = Angkuh Adil = Adil Agan = Tuan Ageung = Besar Agul = B….

Sundanese Language Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Sundanese can be written in different writing systems, the Old Sundanese script (Aksara Sunda Kuno) and Pegon in historical times, and in modern times the Latin .

Rubrik Carita Pondok Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

ahad, 03 april 2016 18:06 ingsun sunda: " tah eta kalangkungan barakatak teh tikapungkur tug dugi denget ieu masih luar biasa ngabojegna wkwkwkwkwkwk, katinggalna Banten is the westernmost province on the island of Java, in Indonesia. The provincial capital city is Serang. The population of Banten was officially estimated at . 1.     program bimbingan dan konseling untuk mengembangkan konsep diri siswa2.     idéntifikasi ajén budaya sunda dina wawacan jaka bayawak1)3.     modél stad (student teams achievement division) pike….

Sundanews Diteundeun Di Jalan Gede, Bukaeun Anu Ngaliwat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Eusi Sundanews sagemblengna nganggo basa Sunda. Dugi ke danget ieu tos aya 3.894 kontén. Puluhan rébu seratan sanésna teras dikeureuyeuh..

Legenda Nyai Roro Kidul Versi Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Legenda Nyai Roro Kidul Versi Sunda - Legenda Versi Sunda Berbeda dengan legenda Nyi Roro Kidul Versi Jawa, Legenda Nyai Roro Kidul Versi Sunda masyarakat mengenal .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -