carita pondok basa sunda

Perjalanan Kuliah: Jenis-jenis Prosa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 18 December 2011 Pukul 14.18

Nu kaasup prosa buhun nyaeta dongeng jeung carita wayang. Anu kaasup prosa modern nyaeta carita pondok, novel, jeung esey. B. Masalah. 1. Masih seueur anu teu apal jenis-jenis prosa dina basa sunda. 2. Masih seueur anu teu paham 

All About Me :): Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 5 December 2011 Pukul 19.50

Farah Salsabilla Maharani: Just call me Bella. My life didn't escape from blackberry,music,fashion,make-up,dress and high heels. Therefore i want to be a model :) Follow my twitter @farahsalsablla . Lihat profil lengkapku 

Carita Pondok (carpon) Jeung Contona

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 12.42

Search. Home » Bahasa sunda » carita pondok (CARPON) jeung Contona carita pondok asal-muasalna mah tina talari carita lisan anu ngahasilkeun carita-carita kawentar kayaning Iliad sarta Odyssey karya Homer.

Agung Gumelar: Carita Pondok: Balap Lumpat

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.21

carita pondok: Balap Lumpat. Balap Lumpat. (ku: Agung Gumelar). Kacaturkeun di hiji kandang hayam, anu boga hayam bikang nu loba tapi ngan boga hayam jalu hiji-hijina. Hayam jalu eta jadi pamingpin pikeun sakabeh hayam nu Teu lila, nu boga kandang hayam asup ka kandang hayam. Tuluy manehna nyokot hayam jalu anu ngora bari ngomong. “Euh gelo teh siah! Geus katujuh kalina urang meuli hayam anu homo!” -Agung Gumelar-. Sastra sunda 2013.

Tutor Junior: Carita Pondok Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 17 October 2009 Pukul 10.21

carita pondok basa sunda - BATU. BATU. Rendy B. Junior. Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah 

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 15.30

Info Terbaru - carita pondok Bahasa sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek bahasa sunda (carita pondok basa sunda

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa sunda,Contoh carita pondok Bahasa sunda,Carpon sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,carita pondok Terbaru.

P A S T A N: Carita Pondok (basa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 15 July 2012 Pukul 6.03

carita pondok (basa sunda). Saung Panineungan Oleh : Leon Eskenedi. Geus leuwih tilu kali leubaran eta saung can diteang deui tapi kamari nya leubaran ayeuna pisan kuring neang deui eta saung, saung teh geuning 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X