What's New?

carita pondok basa sunda

Carita Pondok (carpon) Bahasa/basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2016 Pukul 1.26

Carita Pondok (CarPon) Bahasa/Basa Sunda : Rènghap Eulis. Meusmeus regot Ki Aduy jeung Ni Otih patukang tonggong ngarinum cèndol. Beurang panas èrèngèrèngan..

Katumbiri : Kumpulan Carita Pondok Sunda (book, 1986

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 5.27

Get this from a library! Katumbiri : kumpulan carita pondok Sunda. [Siti Nurcahaya; Ida Danangsih; Onong Nugraha; et al].

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 23 July 2016 Pukul 15.48

Info Terbaru - Carita Pondok Bahasa Sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini..

Rubrik Carita Pondok

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 12.18

Haturnuhun kang, mugya tiasa janten "penggugah" kanggo urang Sunda pikeun ngamumule basa Sunda." Rebo, 11 Méi 2016 16:20 Rubrik Carita Pondok. 1 2 3 46 > >>CARITA PONDOK Carita pondok mangrupa carita rékaan dina wangun prosa (lancaran) anu wangunna pondok . Dina kasusastraan Sunda, carita pondok kawilang anyar, kaasup . Tribun Jabar, 26-29 Juli 2016 Dongéng NanangTaun 1986 moal kapopohokeun dina hirup uing. Umur nincak 25 taun téh maké dipéstakeun sagala. Henteu ramé-ramé ngondang sobat, aya acara niup lilin jeung mo….

Tinta Kehidupan: Carita Pondok (carpon) Jeung Contona

Diterbitkan pada Monday, 8 August 2016 Pukul 2.07

Home » Bahasa Sunda » Carita Pondok (CARPON) jeung Contona Print Email. Carita pondok teh nyaeta karangan rekaan (fiksi) Girimis can baé raat. Basa lilir .

Carita Pondok Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2016 Pukul 10.31

Kuring gasik nembalan panggerona, disusul tepus ku pananya basa-basi. “Ngahaja we jalan-jalan, Carita Pondok Sunda. Carita Pondok. Anu Nganjang Ti Peuting..

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2016 Pukul 10.58

Tags. kumpulan carpon sunda, contoh carpon basa sunda, kumulan carpon sunda, kumpulan carpon basa sunda, contoh cerpen, carita pondok, carpon sunda mangle, .

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Monday, 8 August 2016 Pukul 16.12

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa Daptar carita pondok dina Basa Sunda, nu kungsi medal dina wanda buku Carpon basa Sunda. Ku: Dadang Sadkar. Sora piriwit ditiup semu ngalengis. Rieg, karéta ngarieg, tuluy maju. Hanas ti tadi ngawangkong téh ku basa Indonésia..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.