What's New?

carita pondok basa sunda

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Pangajaran Basa Sunda Smk Pasim Plus Sukabumi: Maca...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 February 2015 Pukul 20.21

Carita pondok sok disingget carpon, nyaéta karangan rekaan (fiksi) dina wangun lancaran (prosa) anu wangunna pondok. Lebah ukuran pondok téa, aya anu di ukur ku jumlah kecapna nyaeta antara 5.000 – 10.000 kecap. Aya ogé anu 

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 15.30

Info Terbaru - Carita Pondok Bahasa Sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek bahasa sunda (carita pondok basa sunda

All About Me :): Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 5 December 2011 Pukul 19.50

Farah Salsabilla Maharani: Just call me Bella. My life didn't escape from blackberry,music,fashion,make-up,dress and high heels. Therefore i want to be a model :) Follow my twitter @farahsalsablla . Lihat profil lengkapku 

Carita Pondok Fiktif Basa Sunda Slami Pekcikam...

Diterbitkan pada Friday, 19 December 2014 Pukul 11.04

(bisa dinikmati juga di https://fiktifsundaslamipekcikam.wordpress.com/ ) Aya picaritaeun tina kahirupan sapopoe, carita anu tiasa janten panggugah jeung ngalengkah kana kahadean. Gusti Allah swt maparinan uteuk pikeun 

Conto Carpon (carita Pondok) Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 14.59

Conto Carpon (Carita Pondok) Basa Sunda. Budak Koruptor. (karya: Lulu Asmi Lathifah S.) Di SMP Merdeka, aya hiji budak istri nu pada dipikaresep ku babaturanna. salain bageur, manehna teh pinter deuih. Alin, hiji-hijina 

P A S T A N: Carita Pondok (basa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 15 July 2012 Pukul 6.03

Carita Pondok (Basa Sunda). Saung Panineungan Oleh : Leon Eskenedi. Geus leuwih tilu kali leubaran eta saung can diteang deui tapi kamari nya leubaran ayeuna pisan kuring neang deui eta saung, saung teh geuning 

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 8.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.