carita pondok basa sunda

Carita Si Kabayan Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 21.26

Sumpah Pasunda Bubat Prabu Linggabuana Nihan nu rudirana pikalwah iking Bubat saba Mwang kamahatmiam ngku pasamudaya satria sunda Tan atemohan ring nagara

Pengertian Sejarah Dan Ciri Ciri Carita Pondok Carpon

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 1.24

carita pondok asal muasalna mah tina talari carita lisan anu ngahasilkeun carita carita kawentar kayaning Iliad sarta Odyssey karya Homer carita carita

Mangl Majalah Mingguan Basa Sunda Rubrik Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 21 April 2014 Pukul 21.21

Rebo 16 April 2014 23 14 maman s wasita Haturan Pa Ajip Hade gorengna hiji hal ditangtukeun ku batur bangsa urang saukur ngaheueuhan bari sok ngarasa reueus

Carpon Sunda Carpon Basa Sunda Carpon Lucu

Diterbitkan pada Thursday, 17 April 2014 Pukul 16.47

Carpon sunda Carpon basa sunda Carpon Lucu Pada tulisan ini saya ingin menulis tentang Carpon sunda atau bisa juga disebut dengan Carpon basa sunda

Mangl Majalah Mingguan Basa Sunda Rubrik Carita Mist Ri

Diterbitkan pada Tuesday, 22 April 2014 Pukul 4.45

Majalah Mangle Rebo 16 April 2014 23 37 Maman S Wasita Kantenan upami kitu mah seratan Profesor teh matak teu kinten hemengna

Silih Asih

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2014 Pukul 21.16

Banyolan sunda Ari basa sunda sok aya aya wae pikaseurieun tingkah polahna Saperti nu bakal dicaritakeun di handap ieu banyolan kahiji jeung kadua

Contoh Biantara Pidato Pendek Basa Sunda Sena Aji Buwana

Diterbitkan pada Saturday, 5 April 2014 Pukul 4.29

Para wargi anu ku simkuring dipihormat Dina ieu waktos abdi bade nerangkeun sakumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana Janten urang sadaya

Carita Ti Tatar Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2014 Pukul 15.47

basa kayaan kantor keur simpe brosur teh ku kuring dibuka Tadi dibagi bagi ku budak ngora di jalan nuju ka kantor Harite teh langsung we dipesakan da tembong narik

Rumah Baca Buku Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 26 March 2014 Pukul 15.18

RUMAH BACA BUKU sunda JEUNG SAJABANA Yang dimaksud Rumah Baca pada dasarnya tempat yang menyediakan buku untuk dibaca para peminat tanpa dipungut bayaran dan tidak

Kamus Basa Sunda Blog Na Kang H Ndry Manfaatkeun

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2014 Pukul 18.08

hatur nuhun kana perhatosanna Nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X