What's New?

carita pondok basa sunda

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 8.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Gallery. Artikel Contoh Cerita Pendek (Cerpen) B. Sunda atau Carita Pondok (Carpon) . Cara Membaca Pikiran Orang Lain dari Bahasa Tubuh Membaca bahasa tubuh seseorang ternyata tidak terlalu susah kalau kita ta.

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 15.30

Info Terbaru - Carita Pondok Bahasa Sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek bahasa sunda (carita pondok basa sunda

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Conto Carpon (carita Pondok) Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 14.59

Conto Carpon (Carita Pondok) Basa Sunda. Budak Koruptor. (karya: Lulu Asmi Lathifah S.) Di SMP Merdeka, aya hiji budak istri nu pada dipikaresep ku babaturanna. salain bageur, manehna teh pinter deuih. Alin, hiji-hijina 

Biografi Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2010 Pukul 14.59

Ano Karsana mimiti muncul dina rohangan ”Manglé Rumaja”, majalah Langensari, Kalawarta Kudjang dina taun 1964. harita téh masih jadi murid SMP di Pameungpeuk. Aya sajak, carita pondok sakapeung bahasan. Dina basa Indonésia 

P A S T A N: Carita Pondok (basa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 15 July 2012 Pukul 6.03

Carita Pondok (Basa Sunda). Saung Panineungan Oleh : Leon Eskenedi. Geus leuwih tilu kali leubaran eta saung can diteang deui tapi kamari nya leubaran ayeuna pisan kuring neang deui eta saung, saung teh geuning 

All About Me :): Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 5 December 2011 Pukul 19.50

Farah Salsabilla Maharani: Just call me Bella. My life didn't escape from blackberry,music,fashion,make-up,dress and high heels. Therefore i want to be a model :) Follow my twitter @farahsalsablla . Lihat profil lengkapku 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -