What's New?

carita pondok basa sunda lutung kasarung

Mikawanoh Novel

Diterbitkan pada Saturday, 30 January 2016 Pukul 10.21

Novel téh carita rékaan (fiksi) anu méré kesan lir enya-enya kajadian sarta ukuranana paranjang. éta bédana novel jeung carita pondok téh. Kitu deui lebah kajadian anu dicaritakeunana. Dina novel mah …

Payu Corporate

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 22.16

PayU Local experts in online payments in global growth markets. PayU is a leading payment services provider with presence in 16 growth markets across the world.. Dongeng Sunda dina Radio        Jaman keur budak sok ngadengekeun dongeng teh. Ari mimindengna mah, dongeng ti nini kuring. Dongeng Si Kabayan Ngala Tutut,  dongeng Peucang Balap Lumpat, atawa dongeng…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -