carita pantun lutung kasarung

Cerita Rakyat Legenda Indonesia Supranatural Dan Mitos

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 13.00

Cerita Rakyat Legenda Indonesia posted in Supranatural dan Mitos Hi sahabat N3 semua Pernah dengerkan cerita rakyat atau legenda semisal Sangkuriang Danau Toba

Balangantrang

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 0.55

Kalinganya bwah ma sanghya ng pratiwi basana dipahayu diturunkeu n ditaek k eun dicamahan dicampuran hanteu susut hanteu pu n dung hanteu geurah hanteu bijah

Carita Mundinglaya Dikusumah Kacapi Kidung Pantun Akoer

Diterbitkan pada Sunday, 12 December 2010 Pukul 6.56

Astaghfirullah Al adzim 40 x Bul kukus nurun ka manggung ka manggung ka sang rumuhun ka batara ka batari ka batara neda suka ka batari neda suci kanu

West Java Wikipedia The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 14.46

West Java is a province of Indonesia It is located in the western part of the island of Java and its capital and largest urban center is Bandung The province s

Balangantrang Carita Parahyangan

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 5.06

Nd h nihan carita Parahiyangan Sang Resi Guru mangyuga Rajaputra Rajaputra miseuweukeun Sang Kandiawan lawan Sang Kandiawati sida sapilanceukan

Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 1.47

Gunung kaian gawir awian cinyusu rumatan pasir talunan lebak caian sampalan kebonan walungan rawatan legok balongan daratan sawahan situ pulasaraeun lembur

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Blog Studi

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 23.29

31 Cerita Rakyat Indonesia legenda berbagai propinsi di indonesia

Lutung Kasarung Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 20.36

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang Prabu Tapa Ageung ti pram swari Niti Suwari kagungan putra tujuh istri wungkul Nu kahiji kakasihna Purbararang nu

Kuringmah Urang Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 13 March 2014 Pukul 5.47

Ahirna man hna indit ti dinya ninggalkeun kelompokna Ceuk pikirna ti batan aing hirup di dieu euweuh nu ngabaturan mah mending indit ka tempat s j n

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X