What's New?

carita basa sunda kabayan

Dongéng

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 7.47

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

Manglé

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 16.58

ahad, 03 april 2016 18:06 ingsun sunda: " tah eta kalangkungan barakatak teh tikapungkur tug dugi denget ieu masih luar biasa ngabojegna wkwkwkwkwkwk, katinggalna .

Prabu Siliwangi Dan Mitos Maung Dalam Masyarakat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 20.04

Dalam khazanah kebudayaan masyarakat tatar Sunda, maung atau harimau merupakan simbol yang tidak asing lagi. Beberapa hal yang berkaitan dengan kebudayaan.

Kamus Indonesia-sansekerta

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 11.49

Kamus indonesia-sansekerta 1. i 2. KAMUS SANSEKERTA INDONESIA Dr. Purwadi, M.Hum Eko Priyo Purnomo, SIPLisensi Dokumen:Copyright © 2008 BudayaJawa.ComE .

Kabayan

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 9.14

Kabayan merupakan tokoh imajinatif dari budaya Sunda yang juga telah menjadi tokoh imajinatif masyarakat umum di Indonesia. Polahnya dianggap lucu, polos,tetapi .

Gospel Recordings Cd Index

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 5.55

(Over ten thousand recordings in more than five thousand languages here.) FREE download of every recording for the glory of the Lord Jesus Christ! - mp3 recordings .

Manglé

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 21.08

Uwak-Awik. Ku Godi Suwarna • Carita Pondok • “POT!” Jempling. “Pot!” Angger jempe. Kuniang hudang, luak-lieuk. Poek. Leungeunna uyup-ayap nyasaran papan.. Nyi Sekar Arum geus jadi budak pahatu lalis,unggal poé ngadingdiut baé ceurik ingeteun ka indungna Kacaturkeun jaman baheula, aya hiji randa kolot anu beunghar, imahna alus tur gedé. Mundingna réa. ….

Gratis Download Lagu Mp3 Music Terbaru Hari Ini

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 1.12

Gratis Download Lagu Mp3 Music Terbaru Hari ini Muziks Download Latest Hindi,Pop,Rock,Reggae,Hiphop,Disco,Punjabi, Remixes and Bhangra Tranding Music 2015.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -