What's New?

carita basa sunda kabayan

Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Friday, 13 May 2016 Pukul 5.59

Info Terbaru - Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka - kabayan adalah salahsatu tokoh imajinasi sunda bahkan Indonesia yang berasal dari budaya sunda..

Carita Si Kabayan Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 11.45

Carita Si Kabayan (6) cartibag (2) (Tina Gapura Basa Jilid 2, da diminyakan,” témbal Si Kabayan deui. (Tina Lima Abad Sastra Sunda, .

Dongeng Basa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 13.42

Dongeng Basa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka Bodor Sunda Dongeng Kang Ibing Full Carita - Duration: 46:17. Nyai Raden Roro Jenong 161,326 views..

Carita Sunda Facebook.com

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2016 Pukul 4.28

Carita Sunda, Bandung Satu, Jawa Barat, Indonesia. 29,403 likes · 159 talking about this. Blog Basa Sunda.

Carita Si Kabayan Club Facebookna Oerang Soenda

Diterbitkan pada Wednesday, 11 May 2016 Pukul 5.33

Nolédnad: “Ari dina basa Sunda?” Kabayan: Cindekna unggal pangarang anu nyiptakeun carita si Kabayan bisa ngagambarkeun pasipatan tokohna luyu jeung kahayangna..

Si Kabayan Meuleum Lauk :: Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 0.22

Si Kabayan Meuleum Lauk :: basa sunda | dongeng | Si Kabayan Meuleum Lauk :: *** (AG, diropéa tina carita Si Kabayan nu asalna ti Banten / Galura).

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 7.33

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda - Ngala Tutut Itulah judul dari kisah humor pendek dan singkat bikin ngakak terbaru yang akan coba admin arsipkan, untuk hiburan..

Si Kabayan Ngala Tutut

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 0.05

Si Kabayan Ngala Tutut benten versi sareng di na buku Pangajaran Basa Sunda SD Kelas 2 nu ku sim kuring diaos. Teu bosen-bosen da maos carita si Kabayan mah .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -