What's New?

carita basa sunda kabayan

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Friday, 17 January 2014 Pukul 10.45

banyak lagi tokoh yang lain. Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian Itulah judul dari kisah humor cerita lucu singkat yang akan coba admin arsipkan, semoga bisa menjadi obat penghilang rasa lelah dan ada hikmahnya.

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur...

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 20.17

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Cerita Sikabayan Nguseup

Diterbitkan pada Wednesday, 12 November 2014 Pukul 12.52

Cerita Lucu Bahasa Sunda, Carita lucu Bahasa Sunda SI KABAYAN NGUSEUP ( Si kabayan memancing) Isuk-isuk Si Abah, mitoha Si Kabayan Geus gogorowokan nyalukan si kabayan anu masih keneh Ngajoprak di 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 2.03

Si Kabayan : Reup peuting Si kabayan indit ka jalan tempat liliwatan tatangga-tatanggana nu tas ngarala lauk.manehna eureun handapeun tangkal caringin gede.Tuluy ditaranjang,awakna dibalur Dongeng Bahasa Sunda Prabu Siliwangi.

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 13.07

Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara kabayanna boga deui kabogoh, nyi iteung nyeri hate, Nyi iteung ges boga niat bade mutuskeun kabayan, kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung keukeuh hayang 

Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 6.23

Si Kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, Kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si Kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si Kabayan alak-ilik kana tangkal nangka.

Kisah Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 2.37

Kisah Cerita Lucu Si kabayan Bahasa Sunda, yang tersedia di sagoeba semoga bisa menghibur anda semua. Banyak sekali tokoh - tokoh yang bisa jadikan sebuah hiburan di kala kita lagi sedih ,gundah ataupun stres karena kerjaan, putus 

Ngala Tutut

Diterbitkan pada Saturday, 19 October 2013 Pukul 5.26

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda - Ngala Tutut.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -