carita basa sunda kabayan

Menikmati Carita Bodor Sunda Anneahira Untuk Indonesia

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 5.06

Sementara di tatar sunda atau Bumi Parahyangan Jawa Barat cerita cerita lucu ini biasa disebut dengan carita bodor atau kemudian dikenal dengan bodor sunda cerita

Carita Si Kabayan Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 21.26

C k Ninina kabayan ulah h s beurang teuing euweuh pisan gaw sia mah ngala ngala tutut atuh da ari nyatu mah kudu jeung lauk C k Si kabayan Ka

Kamus Basa Sunda Blog Na Kang H Ndry Manfaatkeun

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2014 Pukul 18.08

hatur nuhun kana perhatosanna Nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana

Buku Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 12.44

Buku jurus praktis Baca Tulis Aksara sunda Kaganga ini hadir kehadapan pembaca khususnya pelajar sunda sebagai bagian dari generasi muda sunda dimaksudkan untuk

Drama Basa Sunda Si Playboy Slideshare

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 21.28

DRAMA basa sunda SI PLAYBOYAkmal emaaaa Pangcokotkeun dahar Laper yeuh Irma ihh ieu budak teu aya sopan santuna pisan ka indungna teh

Ngamumule Basa Sunda Naskah Biantara Edas Corp

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 8.14

Dedi King Naskah Lomba Biantara basa sunda Siswa SD Tingkat Kec Cikole Kota SukabumiThema Ngarasa Reueus Jadi Urang sunda NGAMUMULE basa sunda

Silih Asih

Diterbitkan pada Sunday, 6 April 2014 Pukul 6.37

Banyolan sunda Ari basa sunda sok aya aya wae pikaseurieun tingkah polahna Saperti nu bakal dicaritakeun di handap ieu banyolan kahiji jeung kadua

Drama Bahasa Sunda Slideshare Upload Share

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 23.51

Drama bahasa sunda kabayan JANTEN BOYBAND Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona

Si Kabayan Ngala Nangka Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2014 Pukul 6.42

Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana Nu kolot ngala nangka t h kabayan Ceuk mitohana Kencling Si kabayan ka kebon nyor n bedog r k

Si Kabayan Identitas Dongeng Basa Sunda Anneahira

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 18.57

Dongeng basa sunda yang paling fenomenal adalah cerita Si kabayan Tetapi sebenarnya dongeng basa sunda tidak hanya si kabayan Masih banyak yang lain termasuk

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X