What's New?

carita babad cirebon dina basa sunda

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 5.05

Contoo carita pamuk di wewengkon Sunda bisa ditingali dina carita nu tangtuna waé kamampuh nangkep basa jeung Babad Tanah Sunda Babad Cirebon ku P.S .

Carita Parahyangan Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2016 Pukul 20.12

The Carita Parahyangan tell the history of Sunda Kingdom, the capital of Sunda kingdom under invasion of Banten Sultanate assisted by Cirebon and Demak Sultanate. .

Carita Babad Eka's Page

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 15.36

Babad Cirebon 3. Babad Panjalu 4. Babad Bogor. Posted By Muhammad Eka At 15:02. Email This BlogThis! Narjamahkeun Dina Basa Sunda; Carita Babad;.

Ayip Rosidi Warta Sunda

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 14.48

boh dina basa Indonésia atawa dina basa Sunda ti jeung Folklor Sunda (PPP-FS) anu loba ngarékam Carita Pantun babad Sunda bisnis ekonomi .

Carita Sunda: Babad Layung Lalungse

Diterbitkan pada Friday, 6 May 2016 Pukul 14.14

( Sajarah Pasifik), nulis dina basa Jepang : ” akinasohak mitsubishi .manawi aya deui carita babad sunda nu sanesna..nujudperyogikeun pisan . hatur Diantara naskah-naskah yang memuat sejarah awal Cirebon adalah Carita Purwaka Caruban Nagari, Babad Cirebon, dina naratas Katurunan Syarif BABAD TANAH SUNDA .

Babad Cirebon Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 3.12

Babad Cirebon nyaéta karya sastra sajarah nu disusun dina Karéréan carita Malah di Priangan ditarjamahkeun atawa disadur dina basa Sunda sakapeung mah .

Babad Banten Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 14 May 2016 Pukul 16.57

Bahasa Sunda Buhun kasebut digolongkeun sabage basa kasar dina basa Sunda modern, Bagean kahiji eusina carita anu patali jeung tilu kawas Cirebon , Palembang .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -