What's New?

cara menjahit langsir eyelet

Masyimalo's Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada org tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes Insyallah nnt dah setel hal rumah, ada rezeki nk beli mesin jahit la.

Kelas Jahitan Langsir

Diterbitkan pada Tuesday, 30 September 2014 Pukul 14.51

cara mengambil ukuran langsir eyelet; cara mengira kepingan langsir eyelet yang diperlukan; cara mengira meter kain yang diperlukan; cara memotong kain; cara menjahit langsir eyelet; cara memasang tape dan ring ayelet 

Sweet Love: Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri..jahit sendiri lebih senang n murahkalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar $$$ lebih jeeheee sy 

Idaman Curtain N Railing: Tempah Langsir : Upah Jahit...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 December 2014 Pukul 15.00

Cara Ukur Langsir :: Langsir baru untuk Hari Raya Langsir baru untuk tahun baru..:). UPAH MENJAHIT LANGSIR. Badan Langsir - RM5 hingga RM13 sekaki. Bergantung pada jenis kain atau paten. Kening Langsir - Harga mengikut paten : RM5-RM30 sekaki. Tieback & Table Runner - Harga dari RM5. PATEN LANGSIR. BODY Curtain / BADAN Langsir. (A) Day 4) Paten Eyelet ~ (Klik untuk melihat Paten Eyelet). 5) Roman Blind ~ (Klik untuk melihat Paten 

Tutorial Cara Menjahit Langsir Scallop

Diterbitkan pada Thursday, 24 March 2011 Pukul 12.01

Tutorial Cara Menjahit Langsir Online Langsir scallop amat senang untuk dijahit. Ramai yang masih bertanya cara untuk menjahitnya. Disini diserta kan video menjahit langsir scallop. cara Mengambil Ukuran Langsir Cara 

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg kena ada utk menjahit adalah : mesin jahit c/w accessories, 

Baru Belajar: Langsir Untuk Rumah Kami :)

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 21.42

Memang boleh jimat banyak lah, sebab memang upah nak jahit langsir ni memang mahal (tapi lepas dah jahit ni baru aku tau memang wajar upah jahit langsir mahal, penat wooooo). Mula-mula sebelum jahit langsir kenalah beli kain kan. Kami pergilah So sebab tu juga kalau langsir jenis pakai eyelet ni harga adalah mahal. Aku decide nak buat langsir pakai eyelet setelah aku terjumpa blog ni :) Haha sebab cara akak ni tulis membuatkan nampak mudah je.

Cara Termudah: Cara Buat Anak Langsir

Diterbitkan pada Sunday, 26 October 2014 Pukul 15.00

Belajar Jahit Langsir Cara Mudah Hanya dlm 1 Hari. Aug 18 Apr 21, 2014 - disertakan tutorial atau bahasa kampungnya cara mudah nak buat langsir royal scallop nie memang simple jer kawan2..tetambah plak nak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.