What's New?

cara menjahit langsir eyelet

Cara Termudah: Cara Buat Anak Langsir

Diterbitkan pada Sunday, 26 October 2014 Pukul 15.00

Belajar Jahit Langsir Cara Mudah Hanya dlm 1 Hari. Aug 18 Apr 21, 2014 - disertakan tutorial atau bahasa kampungnya cara mudah nak buat langsir royal scallop nie memang simple jer kawan2..tetambah plak nak .

Ring Eyelet For Sale

Diterbitkan pada Wednesday, 15 April 2015 Pukul 9.15

RING EYELET FOR SALE. Eyelet ring for sale hanya rm60 utk 100pcs. Ribuan pcs yg telah d order oleh customer from Melaka, Terengganu, Kedah dan Johor. Siapa yg berminat cepat tel/whatsapp to 019-623 2564 sebelum 

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg kena ada utk menjahit adalah : mesin jahit c/w accessories, 

Idaman Curtain N Railing: Tempah Langsir : Upah Jahit...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 December 2014 Pukul 15.00

Cara Ukur Langsir :: Langsir baru untuk Hari Raya Langsir baru untuk tahun baru..:). UPAH MENJAHIT LANGSIR. Badan Langsir - RM5 hingga RM13 sekaki. Bergantung pada jenis kain atau paten. Kening Langsir - Harga mengikut paten : RM5-RM30 sekaki. Tieback & Table Runner Labels: anggaran upah, langsir, langsir 2013, langsir idaman, langsir raya, pasang rel langsir, paten eyelet, paten langsir terkini, rail langsir, rod langsir, roman blinds, scallop 

Masyimalo's Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada org tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes Insyallah nnt dah setel hal rumah, ada rezeki nk beli mesin jahit la.

Cara Membuat Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 10.56

Cara Membuat Langsir Eyelet. Lelaki yg di gambar ini bukan lelaki kategori aw ya. Malah beliau adalah merupakan seorang Pegawai TUDM. Memandangkan tempahan langsir yg mahal, Shakir from Perak sanggup turun ke 

Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 13.35

rujukan: http://ida-hazrul.blogspot.com/2012/08/cara-cara-membuat-langsir-eyelet-style.html. saya pun baru nak belajar, sy terangkan ikut gambar je la ye..heee. follow step by step yesy start dr No 1-2-3-4 siappp..mula2 

Cara-cara Meletak Eyelet Ke Atas Kepala Langsir ( Header...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 August 2010 Pukul 17.10

No staff todayso terpaksa lah membelai mesin sendiri..seronok jugak menjahit nih..Selalu memotong kain aje .Memasang eyelet ke kepala langsir lagi funis like a therapy.so today i would like to share some tips on how 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -