cara menjahit langsir eyelet

Cara Paling Mudah Dan Ringkas Menjahit Langsir Lurus

Diterbitkan pada Saturday, 27 July 2013 Pukul 18.04

Mula mula sekali jahit tepi keliling langsir tu Untuk langsir aku ni aku cuma jahit tepi pada bahagian atas dan bawah sahaja sebab tepi kiri dan kanan tu elok je takde berjurai jurai Lepas tu jahit untuk lipatan kiri kanan dan

Ayu Rashid Deko Bersama Ayu Rashid Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Monday, 23 September 2013 Pukul 21.42

Lama dah berkenan dengan design langsir macam ni Bila googled baru tau design ni namanya eyelet Suka design jadi labuh Asalnya cantik jer tailor jahit langsir ni Homeanizing cara basuh baju bermanik

Sweet Love Cara Cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri jahit sendiri lebih senang n murah kalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar lebih jee heee sy

Cara Mencantumkan Langsir Eyelet 2 Lapis Untuk Slidding

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 10.58

cara mencantumkan langsir eyelet 2 lapis untuk Slidding Door Setelah kain dicantumkan pusing kehadapan supaya jahitan lebih kemas Episod akan datang saya akan datangkan lagi cara muda menjahit langsir

Saba Salbi Home Project Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

anyway lepas dok google siang mlm finally ive decided jahit langsir jenis eyelet eventho modalnya lbh sket cara jahitnya x susah tegak je basically item yg kena ada utk menjahit adalah mesin jahit c w accessories

Belajar Jahit Langsir Cara Mudah Hanya Dlm 1 Hari

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 23.06

Utk langsir jenis ini jg saya akan mengajar cara2 utk menjimatkan fabrik iaitu cara2 memotong dan menyambung fabrik kepada 3bhgn dan cara2 utk menyembunyikan bhgn jahitan diantara fabrik yg telah disambung2

Living Hall Membeli Dan Menempah Langsir Eyelet Idaman

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 11.36

Since ayu dah baca kat blog Kak Hayati pasal kedai langsir yang murah dan cantik jahit langsir di Nilai 3 ni kami terus jer menuju ke kedai Star City Textiles Sebab ayu dan nizam jenis suka tuju terus tempat mana nak pegi

Nazliah Abdul Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

Labuh langsir pun kene lebih antara 1 3 inci Biar nampak macam meleret sikit Kalau ngam2 xberapa cantik coz nampak macam tergantung Lepastu jahit tepi Kalau tak nanti berbulu pulak langsir tu Kelim kiri dan kanan 1

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X