cara menjahit langsir eyelet

Belajar Jahit Langsir Cara Mudah Hanya Dlm 1 Hari...

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 23.06

Belajar Jahit langsir cara Mudah Hanya dlm 1 Hari ( Rogayah Ghazali Cikgu langsir 019-. Saya Rogayah Binti Ghazali adalah bekas pensyarah Matematik & IT di beberapa buah IPTA. Kepakaran saya adalah mengajar 

Sweet Love: Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

Entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri..jahit sendiri lebih senang n murahkalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar $$$ lebih jeeheee sy 

Masyimalo's Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes Insyallah nnt dah setel hal rumah, ada rezeki nk beli mesin jahit la.

Nazliah Abdul: Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

Labuh langsir pun kene lebih antara 1-3 inci. Biar nampak macam meleret sikit. Kalau ngam2 xberapa cantik coz nampak macam tergantung. Lepastu jahit tepi. Kalau tak nanti berbulu pulak langsir tu. Kelim kiri dan kanan 1 

Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Friday, 18 July 2014 Pukul 6.41

langsir eyelet. Trend apa pulak ni???? Lain color dan lain corak. eyelet lg thn ni. Baru siap sekeping mlm ni. Ada 5 keping lagi yg perlu di jahit utk 3 unit 11.5kaki. InsyaAllah sempat pakai raya. Curi2 masa menjahit sambil 

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

Anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg kena ada utk menjahit adalah : mesin jahit c/w accessories, 

Living Hall| Membeli Dan Menempah Langsir Eyelet Idaman...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 11.36

Since ayu dah baca kat blog Kak Hayati pasal kedai langsir yang murah dan cantik jahit langsir di Nilai 3 ni , kami terus jer menuju ke kedai Star City Textiles. Sebab ayu dan nizam jenis suka tuju terus tempat mana nak pegi 

Cara Mencantumkan Langsir Eyelet 2 Lapis Untuk Slidding...

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 10.58

cara mencantumkan langsir eyelet 2 lapis untuk Slidding Door Jahit tepi Kainanza Cantumkan pengeras eyelet dengan kain langsir Episod akan datang saya akan datangkan lagi cara muda menjahit langsir.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X