What's New?

cara menjahit langsir eyelet

Tips Langsir Cantik : Langsir Kontemporari Pilihan Ceqgu

Diterbitkan pada Tuesday, 23 August 2016 Pukul 0.17

cikgu suka gak langsir jenis eyelet ni ..senang nak pasang. tak gaduh nak cucuk2 macam yg biasa tu. Last2 sampai langsir tu nak reput baru la ganti dgn .

Eyelet Pattern De' Sally Collections

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.57

Eyelet Pattern - Badan Langsir Menerima TEMPAHAN JAHITAN LANGSIR pelbagai pattern terkini.

Aneka Fesyen Langsir Terkini 2015

Diterbitkan pada Thursday, 11 August 2016 Pukul 23.04

Tahu takk , habis je kelas . Balik rumah . Saya siapkan langsir rumah saya ! Dannn bila orang datang rumah . Mesti tanya ,siapa yang menjahittt langsir ?.

Langsir Loose Scallop

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 9.01

Bagi membuat langsir loose scallop, fabrik yang sesuai digunakan adalah daripada jenis ringan, lembut dan mudah untuk dibentuk. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang .

Langsir Palmet Youtube

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 5.55

cara mudah menghasilkan langsir palmet, selamat mencuba..

How To Make Eyelet Curtains : Making/modifying

Diterbitkan pada Saturday, 1 March 2014 Pukul 6.58

Subscribe Now: http://www.youtube.com/subscription_c Watch More: http://www.youtube.com/ehowatHomeChannel Making eyelet curtains always requires you to .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.