cara menjahit langsir eyelet

Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Friday, 18 July 2014 Pukul 6.41

langsir eyelet. Trend apa pulak ni???? Lain color dan lain corak. eyelet lg thn ni. Baru siap sekeping mlm ni. Ada 5 keping lagi yg perlu di jahit utk 3 unit 11.5kaki. InsyaAllah sempat pakai raya. Curi2 masa menjahit sambil 

Sweet Love: Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

Entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri..jahit sendiri lebih senang n murahkalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar $$$ lebih jeeheee sy 

Living Hall| Membeli Dan Menempah Langsir Eyelet Idaman...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 11.36

Since ayu dah baca kat blog Kak Hayati pasal kedai langsir yang murah dan cantik jahit langsir di Nilai 3 ni , kami terus jer menuju ke kedai Star City Textiles. Sebab ayu dan nizam jenis suka tuju terus tempat mana nak pegi 

Belajar Jahit Langsir Cara Mudah Hanya Dlm 1 Hari...

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 23.06

Assalamualaikum, di sini ini saya akan memberikan formula separuh lengkap Cara2 membuat langsir boxpleat, double boxpleat, butterfly or smocking menggunakan math formula (Algebra Equation) guna formula in :

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

Anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg kena ada utk menjahit adalah : mesin jahit c/w accessories, 

Nazliah Abdul: Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

Labuh langsir pun kene lebih antara 1-3 inci. Biar nampak macam meleret sikit. Kalau ngam2 xberapa cantik coz nampak macam tergantung. Lepastu jahit tepi. Kalau tak nanti berbulu pulak langsir tu. Kelim kiri dan kanan 1 

Hani Syahani: Cara Buat Ring Langsir Rod Kayu.

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 7.35

Nmpak mudah..tapi saya ni bab jahit mmg hampeh.huhu..anyway thanks 4 sharing. BalasPadam. Balasan. Hani Syahani 13 Mac 2014 6:01 PTG. Welcome fazliana,Tp kalo minat,syok tw salam semua, saya da jual eyelet penebuk langsir dan ring langsir dgn hg murah. sila ke FB "eyelet Penebuk langsir". puan2 semua boleh menjimatkan masa dgn menggunakan mesin ini. BalasPadam. Tanpa Nama 17 Julai 2014 1:10 PTG. salam, saya ada jual eyelet penebuk 

Masyimalo's Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ni kes nk jimat la ni, tu yg jait sendiri hihi, jimat dr bayar upah.. Upah jait langsir mahai hokey Urut dada kalau dengar. Rupanya takde la susah mana nak jait eyelet ni, seperti ygs aya bitau dalam entri sebelum ni, langsir 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X