What's New?

cara menjahit langsir eyelet

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg kena ada utk menjahit adalah : mesin jahit c/w accessories, 

Cara-cara Meletak Eyelet Ke Atas Kepala Langsir ( Header...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 August 2010 Pukul 17.10

No staff todayso terpaksa lah membelai mesin sendiri..seronok jugak menjahit nih..Selalu memotong kain aje .Memasang eyelet ke kepala langsir lagi funis like a therapy.so today i would like to share some tips on how 

Masyimalo Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada org tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes Insyallah nnt dah setel hal rumah, ada rezeki nk beli mesin jahit la.

Nazliah Abdul: Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

Labuh langsir pun kene lebih antara 1-3 inci. Biar nampak macam meleret sikit. Kalau ngam2 xberapa cantik coz nampak macam tergantung. Lepastu jahit tepi. Kalau tak nanti berbulu pulak langsir tu. Kelim kiri dan kanan 1 

Baru Belajar: Langsir Untuk Rumah Kami :)

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 21.42

Memang boleh jimat banyak lah, sebab memang upah nak jahit langsir ni memang mahal (tapi lepas dah jahit ni baru aku tau memang wajar upah jahit langsir mahal, penat wooooo). Mula-mula sebelum jahit langsir kenalah beli kain kan. Kami pergilah So sebab tu juga kalau langsir jenis pakai eyelet ni harga adalah mahal. Aku decide nak buat langsir pakai eyelet setelah aku terjumpa blog ni :) Haha sebab cara akak ni tulis membuatkan nampak mudah je.

It's My Life : Tutorial Menjahit-menebuk Lubang Eyelet Curtain

Diterbitkan pada Tuesday, 31 July 2012 Pukul 22.52

*Nak bg tips sket yer cara nak ambil ukuran curtain -bg yg gunakan railing biasa,ukuran kain mestilah 2x ganda ukuran sebenar railing.. Cth ukuran Penebuk Langsir Eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.. Call/whatsapp 0199380263 (Serious buyer only). Sila rujuk fb "eyelet penebuk langsir". July 13, 2014 

Sweet Love : Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri..jahit sendiri lebih senang n murahkalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar $$$ lebih jeeheee sy 

Idaman Curtain N Railing: Tempah Langsir : Upah Jahit...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 December 2014 Pukul 15.00

Cara Ukur Langsir :: Langsir baru untuk Hari Raya Langsir baru untuk tahun baru..:). UPAH MENJAHIT LANGSIR. Badan Langsir - RM5 hingga RM13 sekaki. Bergantung pada jenis kain atau paten. Kening Langsir - Harga mengikut paten : RM5-RM30 sekaki. Tieback & Table Runner Labels: anggaran upah, langsir, langsir 2013, langsir idaman, langsir raya, pasang rel langsir, paten eyelet, paten langsir terkini, rail langsir, rod langsir, roman blinds, scallop 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -