cara menebuk lubang langsir eyelet

Pasang Langsir Abah Ahmad Blogger

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2013 Pukul 7.39

tips dia nak pasang rail langsir ni kena yg betul mahir dlm bidang langsir ni abg aku aku upah tebuk lubang kat umah dia tu bukan bidang langsir ni hasil sgt mengecewakan rod jahanam pastu asik jatuh je

Nazliah Abdul Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

So langsir tu besar sikit la Untuk bahagian atas untuk letak tape tu lebihkan inci Nanti basi jahitan adalah inci Peniti tape dengan langsir dulu sebelum jahit Nanti senget pulak Bila langsir siap dijahit jadi cenggini Note Pastikan bulatan ada pasangan atau dengan kata mudahnya dalam angka genap Kalau ganjil nanti bila gantung yang hujung tu jadi xcantik terkeluar Kalau terjadi bilangan lubang xgenap korang kelim lipat sikit tape tu Adjust sampai jadi

Sweet Love Cara Cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

cara cara membuat langsir eyelet Style salam jahitan disebelah depan kain da siap jahit kiri n kanan tu da bole bentangkan kain untuk jahit tape pula sy guna tape kosong je xde lubang y ditebuk siap kat cni xde jual

Hani Syahani Cara Buat Ring Langsir Rod Kayu

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 7.35

Ambil salah satu belahan ring tadi kalau boleh ambil yang bergigi biar senang dia terikat nanti time masukkan lubang Masukkan belahan ring tadi camni muat muatkan ikut laluan lubang langsir tadi ya Dah masukkan

Tips Masuk Rumah Baru Surayajafar

Diterbitkan pada Wednesday, 17 October 2012 Pukul 17.41

Erm paham tak maksud aku korang dah naikkan selak dia tapi still boleh terbukak jugak maksudnya selak dia walaupun dah naik tapi tak bertemu dengan lubang selak yang sepatutnya mintak dia ganti selak lain or adjust selak tu tak menjadi Lepas grill kami tempah langsir rumah aku pakai langsir kain untuk sliding door je yang lain semuanya pakai blind konon konon nya bajet tak nak tukar tukar dah la blind tu pakai la berpuluh puluh tahun tapi tengoklah nanti macam

Its My Life Tutorial Menjahit Menebuk Lubang Eyelet Curtain

Diterbitkan pada Tuesday, 31 July 2012 Pukul 22.52

Kot2 nak buat curtain baru utk raya nnti bye Nak bg tips sket yer cara nak ambil ukuran curtain bg yg gunakan railing biasa ukuran kain mestilah 2x ganda ukuran sebenar railing Cth ukuran railing 100inci ukuran kain

Cara Mencantumkan Langsir Eyelet 2 Lapis Untuk Slidding

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 10.58

cara mencantumkan langsir eyelet 2 lapis untuk Slidding Door Hi salam sahabat Blogger Bertemu kita sekali lagi didalam alam maya Kali ni saya nak tunjukan cantuman langsir kain tebal dan kainanza menjadi

Cara Paling Mudah Dan Ringkas Menjahit Langsir Lurus

Diterbitkan pada Saturday, 27 July 2013 Pukul 18.04

Kali ni nak kongsikan sikit cara aku jahit langsir lurus tu pulak dan juga cara mudah nak pasang dan jahit pita pengeras Mula mula sekali jahit Jangan sampai terjahit bahagian pita yang dikhaskan untuk lubang cangkuk

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X