cara menebuk lubang langsir eyelet

Nazliah Abdul: Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 10.57

Penebuk langsir eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.

Masyimalo's Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Thursday, 3 July 2014 Pukul 5.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes nk Kita kene gunting kain yg kain tengah lobang tu Tak perlu 

It's My Life : Tutorial Menjahit-menebuk Lubang Eyelet Curtain

Diterbitkan pada Tuesday, 31 July 2012 Pukul 22.52

*Nak bg tips sket yer cara nak ambil ukuran curtain -bg yg gunakan railing biasa,ukuran kain mestilah 2x ganda ukuran sebenar railing.. Cth ukuran Penebuk langsir eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.. Call/whatsapp 0199380263 (Serious buyer only). Sila rujuk fb "eyelet penebuk langsir". July 13, 2014 

Sweet Love: Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 12.08

Entry kali ni sy nak terangkan secara details macam mana nak hasilkan langsir untuk tingkap or pintu rumah sendiri..jahit sendiri lebih senang n murahkalau nak upah tu mmg mudah cuma kene kuar $$$ lebih jeeheee sy pun masih merangkak dalam jahit menjahit nialmaklumlerrr xde lg jahitan disebelah depan kain.da siap jahit kiri n kanan tu da bole bentangkan kain untuk jahit tape pula..sy guna tape kosong je..xde lubang y ditebuk siapkat cni xde jual.

Hani Syahani: Cara Buat Ring Langsir Rod Kayu.

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 7.35

Ambil salah satu belahan ring tadi, kalau boleh ambil yang bergigi, biar senang dia terikat nanti time masukkan lubang. Masukkan belahan ring tadi camni, muat muatkan ikut laluan lubang langsir tadi ya salam semua, saya da jual eyelet penebuk langsir dan ring langsir dgn hg murah. sila ke FB "eyelet Penebuk langsir". puan2 semua boleh menjimatkan masa dgn menggunakan mesin ini. BalasPadam. Tanpa Nama 17 Julai 2014 1:10 PTG. salam, saya ada jual 

Cara-cara Meletak Eyelet Ke Atas Kepala Langsir ( Header...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 August 2010 Pukul 17.10

Penebuk langsir eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.. Call/whatsapp 0199380263 (Serious buyer only). Sila rujuk fb memang rai,senang buat and seronok susun eyelet,tebuk lubang,and bila dengar bunyi clicksooo much fun doing it kan! ReplyDelete. Anonymous December 1, 2010 at 3:02 PM.

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 13.50

Anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je. basically, item yg Penebuk langsir eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.. Call/whatsapp 0199380263 (Serious buyer only). Sila rujuk fb "eyelet penebuk langsir".

Living Hall| Membeli Dan Menempah Langsir Eyelet Idaman...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 11.36

Dalam previous entry ayu ada cerita pasal keinginan nak buat langsir Design eyelet untuk sliding door dan tingkap dekat tangga. Biasa ayu beli kain kat Nagoya jer. Then tempah kat tailor. Entah bila operasi menebuk akan dijalankan iols tatau laaa Kene tengok kesempatan laki i bila. Maklumlah kulikutif ni busy sokmo Penebuk langsir eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X