What's New?

cara menebuk lubang langsir eyelet

Nazliah Abdul: Tutorial Langsir Eyelet Mudah

Diterbitkan pada Saturday, 23 March 2013 Pukul 3.57

So, langsir tu besar sikit la. Untuk bahagian atas untuk letak tape tu. lebihkan ½inci. Nanti basi jahitan adalah ½inci. Peniti tape dengan langsir dulu sebelum jahit. Nanti senget pulak. Bila langsir siap dijahit jadi cenggini **Note: Pastikan bulatan ada . Penebuk Langsir Eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.

Living Hall| Membeli Dan Menempah Langsir Eyelet Idaman...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 4.36

Dalam previous entry ayu ada cerita pasal keinginan nak buat Langsir Design Eyelet untuk sliding door dan tingkap dekat tangga. Biasa ayu beli kain kat Entah bila operasi menebuk akan dijalankan iols tatau laaa Kene tengok Penebuk Langsir Eyelet!!! Dengan mesin penebuk lubang eyelet,kerja anda MUDAH,CEPAT & KEMAS!!!!! Dapatkannya sekarangjust punch sahaja,terus terbentuk bulatan yg kemas & cantik..xperlu gunting gunting.. Call/whatsapp 

Masyimalo Heart : Cara Buat Langsir Pesen Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 2 July 2014 Pukul 22.30

Ok.. nak raya ni kan.. mana tau ada org tengah dok pk idea nk deco rumah nk bt langsir.. so skang ni saya nak sahre cara saya jait langsir eyelet. Ni kes nk Kita kene gunting kain yg kain tengah lobang tu Tak perlu 

Saba.salbi: Home Project : Diy Langsir Eyelet

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 6.50

x dapat pun nk surprised sbb time dia blk tu masih ada lagi separuh tak siap. anyway, lepas dok google siang mlm,. finally i've decided jahit langsir jenis eyelet. eventho modalnya lbh sket, cara jahitnya x susah.. tegak je.

Cara-cara Meletak Eyelet Ke Atas Kepala Langsir ( Header...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 August 2010 Pukul 10.10

Memasang eyelet ke kepala langsir lagi funis like a therapy.so today i would like to share some tips on how to fix an eyelet onto a curtain header..Firstly what . Khairulbariahsaya guna pita 4inci dan tebuk lubang sendiri.

Sweet Love : Cara-cara Membuat Langsir Eyelet Style

Diterbitkan pada Friday, 17 August 2012 Pukul 5.08

Cara-cara membuat Langsir Eyelet Style. salam. jahitan disebelah depan kain.da siap jahit kiri n kanan tu da bole bentangkan kain untuk jahit tape pula..sy guna tape kosong je..xde lubang y ditebuk siapkat cni xde jual.

Sweet Love : Tutorial Memasang Eyelet Ring.

Diterbitkan pada Sunday, 5 August 2012 Pukul 1.27

memula nak wt mmg nmpak sush tp bile da tau cmne nak wt kita akan rsa senang plak wtfestime sy wt,mmg ukuran cm xbetol..hahahha..tpi bolee laa jadi jgkso sy nak kongsi cara2 nak psg eyelet ring dkt langsir.utk kain y sy dekat curtain tu..sy gune marker pen wne biru..gune marker pen kena konfiden klo xkonfiden nnt lari bulatan tu xcntek la curtain tu..tatau la marker pen bole cuci hilang ke x..utk bulatan tu sy guna ring utk ukur keluasan lubang..jgn risau line 

It's My Life : Tutorial Menjahit-menebuk Lubang Eyelet Curtain

Diterbitkan pada Tuesday, 31 July 2012 Pukul 15.52

Tutorial Menjahit-Menebuk Lubang Eyelet Curtain Jom belajaq,camna nak tebuk lubang curtain eyelet.. Kepada yg dah tau tu *Nak bg tips sket yer cara nak ambil ukuran curtain Sila rujuk fb "eyelet penebuk langsir".

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -