cara membuka powerbank joway

Kenalpasti Powerbank Pineng Original

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 8.00

Selain daripada powerbank yang original, kalau korang beli powerbank dengan FFCARAVAN Instashop ni, korang boleh dapat 2 free gift yang sangat banyak gunanya! 1. Pouch Bag RM 125 sahaja!!! POSTAGE : PERCUMA See murah kan? Murah kan? Murah sangat kalau dibandingkan shop yang lain! Serius, tak tipu! Dahlah postage percuma, dapat free gift lagi tu! cara nak beli mudah aje. 1. .. salam..nape website x bleh buka..nak check juga. Reply 

Ingin Berbagi Ilmu Dan Pengalaman: Bongkar Power Bank...

Diterbitkan pada Friday, 19 July 2013 Pukul 17.53

Bongkar Power Bank yang tidak Ngecharger. Postingan Kali ini adalah cara Bongkar Chasing Power Bank yang rusak tidak mau mencharger, kita akan melihat seperti apa isinya, kebetulan yang say abongkar yang mempunyai daya 5800mAH. Untuk dapat membuka Chasing powerbank, dapat menggunakan Minyak Kayu putih untuk mematikan rekatan lem yang ada pada sisi-sisi chasing, oleskan secara merata, namun tidak sampai banjir hehhe. setelah itu bantu 

Service Powerbank / Portable Charger All Merk

Diterbitkan pada Saturday, 5 May 2012 Pukul 11.22

Kitty,Ferrari,Bcare,t.Power,powerbank Rim /. blackberry .dll. Service Online kami dijakarta, belum membuka cabang, bagi yang diluar jakarta / yg sibuk bisa anda paketkan via jne /tki/pos dll.. Alamat dibawah ini, tolong donk solusinya thanks :). February 5, 2013 at 1:04 PM · adhit said maaf mau tanya,, power bank saya kok ga mau di cas yaa.. apa ada kabel yang lepas ya di dalamnya.. trus cara bongkarnya gmn..?? oh ya merk power banknya yoobao,, trima kasih sebelumnya.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X