cara membuat pola telekung

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://belajar-menjahit-dani.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-pola-dasar-mukena.html. Posted by Ummu Aina at 10:51 PM · Email ThisBlogThis!

Kaedah Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 17.30

Ini merupakan sambungan kepada Tutorial Potong Kain telekung Dewasa. Dalam entri ni Lya akan rumuskan pula cara-cara nak jahit setiap komponen iaitu macam mana nak jahit awning telekung, dagu, tali ikat muka, dan 

Pola Baju Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 16.29

Ramai yg salah faham,, sebab ada yg ingat dgn membeli pola shj bole terus pandai menjahit. membuat pola hanyalah salah satu langkah dlm proses menjahit baju.. pola ala prof muhaya design rm50. utk baju, kain dan tudung haa.. yg ni special skit.. pola telekung rm45 dengan nota cara jahit bergambar.. nota tu bergambar cara jahit telekung ikut design yg saya belajar ni.. step by step.. gambar pun berwarna.. pola kurung biasa, kurung riau@pahang atau kurung 

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. pola cara GUNTING telekung & KAIN cara GUNTING LAPIK 

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Untuk telekung ini saya buat lining bahagian kepala, sebab saya tahu, Izzah memang jarang nak pakai anak tudung, tapi saya omit step lining sebab rasa mcm agak susah nak diterangkan. Now cantumkan dari bawah alas 

Pola Kain Kembang Payung @ Peplum

Diterbitkan pada Wednesday, 14 August 2013 Pukul 16.22

Florabeadz Academy mengadakan bengkel jahitan baju, telekung dan langsir khusus untuk mereka yang berminat dan tidak mempunyai banyak masa untuk menghadiri kelas. Ini adalah cara saya buat pola kain peplum.

Pola Baju Atau Kain Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2013 Pukul 12.17

Jubah standard. Utk dewasa, sepasang baju rm40. Utk kanak2, sepasang baju rm30. pola telekung RM45 pola telekung (badan dan kain) Termasuk nota utk menjahit telekung termasuk cara jahit bahagian muka supaya 

Mahabbahtullah: Love Stitch: Pola Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.48

LOVE STITCH: pola telekung: cara letak pola atas kain. Tanda bulat 3 ialah Simple Tapi Sedap: cara membuat KEK BATIK CHEESE · Simple Tapi Sedap: BAHAN DAN cara membuat KEK BATI Simple Tapi 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X