cara membuat pola telekung

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://belajar-menjahit-dani.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-pola-dasar-mukena.html. Posted by Ummu Aina at 10:51 PM · Email ThisBlogThis!

Pola Baju Atau Kain Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2013 Pukul 12.17

pola telekung RM45 pola telekung (badan dan kain) Termasuk nota utk menjahit telekung termasuk cara jahit bahagian muka supaya tidak perlu pakai anak tudung lagi. NOTA : semua harga di atas belum termasuk kos pos. kos pos laju; sekeping pola rm7, kalau lebih dr sekeping ikut berat masa pos; boleh pilih pola TOTURIAL BUAT pola KURUNG MODEN hari nie sy nak share cam mana nak draf pola kurung moden. nanti sy citer cam na, nak po.

Muslim Collection: Cara Ukuran Telekung Solat 2...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 14.00

Myera said salam. nampak lebih mudah untuk saya belajar :) tumpang tanya , akak hanya jual telekung sahaja ke ? atau ada lain ? harap-harap ilmu yang akak bagi ni dapat memudahkan saya untuk buat :) terima kasih.

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. pola cara GUNTING telekung & KAIN cara GUNTING LAPIK 

Cara Membangunkan Anak Di Pagi Hari Tanpa Marah...

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 8.46

cara Membangunkan Anak di Pagi Hari Tanpa Marah. Mintalah anak bertanggungjawab terhadap pola tidur mereka. Artinya Mukena Cantik | Bridal | Modis | Travel | Haji | Umroh | Warna | Motif | Modis | telekung.

Florabeadz Academy: Pola Baju Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 16.29

Ramai yg salah faham,, sebab ada yg ingat dgn membeli pola shj bole terus pandai menjahit. membuat pola hanyalah salah satu langkah dlm proses menjahit baju.. pola ala prof muhaya design rm50. utk baju, kain dan tudung haa.. yg ni special skit.. pola telekung rm45 dengan nota cara jahit bergambar.. nota tu bergambar cara jahit telekung ikut design yg saya belajar ni.. step by step.. gambar pun berwarna.. pola kurung biasa, kurung riau@pahang atau kurung 

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Untuk telekung ini saya buat lining bahagian kepala, sebab saya tahu, Izzah memang jarang nak pakai anak tudung, tapi saya omit step lining sebab rasa mcm agak susah nak diterangkan. Now cantumkan dari bawah alas 

Kaedah Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 17.30

Ini merupakan sambungan kepada Tutorial Potong Kain telekung Dewasa. Dalam entri ni Lya akan rumuskan pula cara-cara nak jahit setiap komponen iaitu macam mana nak jahit awning telekung, dagu, tali ikat muka, dan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X