cara membuat pola telekung

Cerita Tentang Segala: Beli Pola Jubah Empire Cut Di...

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 8.47

Saya ada la skodeng dekat blog jahit menjahit tentang cara2 nak buat pola. Sebab jubah ni lain sikit daripada baju kurung atau baju yang selalu saya dok jahit. 2. Jubah princess cut 3. Jubah A cut. 4. Jubah Lelaki. S, M, L, XL dan XXL. Dewasa. RM40. Kanak-kanak. RM30. pola Langsir untuk valance(kepala langsir). 1 design. RM40. pola Tudung. 1. Ariani. 2. Slim Cut. 3. Twist. 4. Inner Magic. ada 1 saiz shj. 1 design. RM15. pola telekung dan Nota cara Jahit.

Pola Baju Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 16.29

Ramai yg salah faham,, sebab ada yg ingat dgn membeli pola shj bole terus pandai menjahit. membuat pola hanyalah salah satu langkah dlm proses menjahit baju.. pola ala prof muhaya design rm50. utk baju, kain dan tudung haa.. yg ni special skit.. pola telekung rm45 dengan nota cara jahit bergambar.. nota tu bergambar cara jahit telekung ikut design yg saya belajar ni.. step by step.. gambar pun berwarna.. pola kurung biasa, kurung riau@pahang atau kurung 

Creativity In Me: Oh My Telekung...

Diterbitkan pada Monday, 19 December 2011 Pukul 20.06

Pertama kali jugak membuat loop tuh as simple as ABC dengan kehadiran my new tool in dhauz niii.. its a loop turner. bukan takat to turn the loop, tapi nak masukkan elastic pun senang saaaanggatt... banyak lagi new . salam mila rasa cam nak kirim beli ruler bentuk F tu la.. heheh aritu baru nampak cara nak gunanya.. tapi kalau kirim, camne nak pos.. boleh ke?? saya kat JB.. aritu g x perasan lak ruler tu apa2 nanti .. cara ringkas buat pola leher baju kurung.

Tutorial Jahit Telekung Dewasa Percuma

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 13.47

pola karipap dan samosa ni sangat-sangat penting, jadi buat cantik-cantik dan simpan baik-baik ya. Ni boleh jadi pencen kubur kita, Insya Allah :). KAEDAH POTONG KAIN BAGI telekung. cara paling senang ialah untuk 

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. pola cara GUNTING telekung & KAIN cara GUNTING LAPIK 

Princess: Cara Membuat Pola Baju Jubah Princess Cut

Diterbitkan pada Friday, 9 May 2014 Pukul 14.10

cara Menjahit Pakaian Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Ruang berkongsi 

Mahabbahtullah: Love Stitch: Pola Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.48

LOVE STITCH: pola telekung: cara letak pola atas kain. Tanda bulat 3 ialah Simple Tapi Sedap: cara membuat KEK BATIK CHEESE · Simple Tapi Sedap: BAHAN DAN cara membuat KEK BATI Simple Tapi 

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://belajar-menjahit-dani.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-pola-dasar-mukena.html. Posted by Ummu Aina at 10:51 PM · Email ThisBlogThis!

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X