cara membuat pola telekung

Sha S Inspiration Cara Potong Kain 4 Meter Untuk Baju Kurung

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 22.32

Cik Nonie ade jumpe cara potong kain 4 meter utk baju kurung nak share kat sini nak lukis x pandai so google jer la cara mudahnyer hihihi

Norem Collections Tutorial Membuat Kain Susun Johor Kain

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 1.51

Hari ni nak masukkan tutorial membuat kain kurung Saya tahu mesti ramai dah tahu nak membuat kain kurung cara mudah ni Sebenarnya ia lebih kepada jurnal

Cara Menjahit Tudung Youtube

Diterbitkan pada Wednesday, 23 April 2014 Pukul 9.09

colorfulreben blogspot

Florabeadz Academy Pola

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 8.08

Kelas belajar menjahit baju langsir dan telekung secara intensif dan personal tuan puan akan belajar cara menjahit 1 baju atau design langsir yg dipilih dalam

Jalabiyahouse

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2014 Pukul 11.35

Saya telah membuat pelancaran untuk penjualan nota pola dan kit jahitan secara online Boleh refer disini ye semua semua dah ada yang mengorder isi form saja yer

Norem Collections

Diterbitkan pada Tuesday, 22 April 2014 Pukul 5.56

Hari ni nak masukkan tutorial membuat kain kurung Saya tahu mesti ramai dah tahu nak membuat kain kurung cara mudah ni Sebenarnya ia lebih

Nash Fesyen

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 8.54

Tempahan menjahit pakaian wanita tudung langsir kelas menjahit Tempahan baju kurung baju kurung pahang kebaya jubah telekung peplum blouse shawl

Cara Membuat Tudung Awning 3 Layer Youtube

Diterbitkan pada Tuesday, 22 April 2014 Pukul 2.36

Panduan lengkap http slideshare fatimadzulkifli pola tudung awning Jana RM1000 secara part time http tinyurl daftar percuma je Camtasia Stu

Tj Sew N Craft Jahit Telekung Blogspot

Diterbitkan pada Monday, 7 April 2014 Pukul 7.47

Teman saya yang dari Dubai selalu terkesan dengan telekung dari Indonesia Setiap kembali ke Dubai dia selalu membawa oleh oleh telekung dr Indonesia

Nash Fesyen

Diterbitkan pada Wednesday, 26 March 2014 Pukul 8.52

Setiap orang ada cara sendiri untuk menjahit tudung chiffon 3 layer Saya nak tunjukkan cara yang saya gunakan untuk menjahit tudung chiffon 3 layer ini

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X