What's New?

cara membuat pola telekung

Telekung Dan Beg Telekung

Diterbitkan pada Friday, 26 December 2014 Pukul 10.46

Awning Telekung. Malah pada masa itu saya membuat pakej sekali dengan beg. Ini memudahkan penyimpanan telekung. Saya menggunakan kain cotton. Alhamdulillah, pemintaan beg telekung juga memberangsangkan. Beg telekung Catatan Popular. Cara menjahit cadar fitted (bergetah). Teks: Norliza Tomiran Gambar: Peribadi Assalammualaikum. Alhamdulillah, malam tadi saya ada buat set cadar pelanggan saya. Jadi sa Pola Cadar Fitted. Teks: Norliza 

Mahabbahtullah: Love Stitch: Pola Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.48

LOVE STITCH: POLA TELEKUNG. LOVE STITCH: POLA TELEKUNG: Cara letak pola atas kain. Tanda bulat 3 ialah bahgian lipatan kain. Lekuk muka letak di bahagian tepi kain. Lipat serong kain dan Posted by rika at 3:48 

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

sy nie jenih cengee (garang), kalau sy nampak sangat tak cuba dulu.. sy jadi kecewa, sy cuba sy jahit & buat tutorial nie makan masa 2 hari, stay up hingga ke pagi & jait tetas, jait tetas.. so sy harap sangat jangan cepat 

Cerita Tentang Segala: Beli Pola Jubah Empire Cut Di...

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 8.47

Saya ada la skodeng dekat blog jahit menjahit tentang cara2 nak buat pola. Sebab jubah ni lain sikit daripada baju kurung atau baju yang selalu saya dok jahit. 2. Jubah princess cut 3. Jubah A cut. 4. Jubah Lelaki. S, M, L, XL dan XXL. Dewasa. RM40. Kanak-kanak. RM30. Pola Langsir untuk valance(kepala langsir). 1 design. RM40. Pola Tudung. 1. Ariani. 2. Slim Cut. 3. Twist. 4. Inner Magic. ada 1 saiz shj. 1 design. RM15. Pola telekung dan Nota Cara Jahit.

Makcik Rehan: Tutorial Telekung Kanak-kanak

Diterbitkan pada Saturday, 28 July 2012 Pukul 20.04

Masa beli kain ni memang dah terdetik nak buat telekung. Cuma ralat sikit sebab tak jumpa yang kaler pink. Kalau kaler pink, silap-silap solat terawikh 20 rakaat pon budakni sanggup hehehe Meh nak share tutorial.

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

http://makcikrehan.blogspot.com/2012/07/tutorial-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=lNWTe1iSL6w · http://belajar-menjahit-dani.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-pola-dasar-mukena.html 

Pola Baju Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 16.29

ramai yg salah faham,, sebab ada yg ingat dgn membeli pola shj bole terus pandai menjahit. membuat pola hanyalah salah satu langkah dlm proses menjahit baju.. pola ala prof muhaya design rm50. utk baju, kain dan tudung haa.. yg ni special skit.. pola telekung rm45 dengan nota cara jahit bergambar.. nota tu bergambar cara jahit telekung ikut design yg saya belajar ni.. step by step.. gambar pun berwarna.. pola kurung biasa, kurung riau@pahang atau kurung 

Tutorial Jahit Telekung Dewasa Percuma

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 13.47

Pola karipap dan samosa ni sangat-sangat penting, jadi buat cantik-cantik dan simpan baik-baik ya. Ni boleh jadi pencen kubur kita, Insya Allah :). KAEDAH POTONG KAIN BAGI TELEKUNG. Cara paling senang ialah untuk 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -