cara membuat pola telekung

Mahabbahtullah: Love Stitch: Pola Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.48

LOVE STITCH: pola telekung. LOVE STITCH: pola telekung: cara letak pola atas kain. Tanda bulat 3 ialah bahgian lipatan kain. Lekuk muka letak di bahagian tepi kain. Lipat serong kain dan Posted by rika at 3:48 

Pola Baju Utk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 16.29

Ramai yg salah faham,, sebab ada yg ingat dgn membeli pola shj bole terus pandai menjahit. membuat pola hanyalah salah satu langkah dlm proses menjahit baju.. pola ala prof muhaya design rm50. utk baju, kain dan tudung haa.. yg ni special skit.. pola telekung rm45 dengan nota cara jahit bergambar.. nota tu bergambar cara jahit telekung ikut design yg saya belajar ni.. step by step.. gambar pun berwarna.. pola kurung biasa, kurung riau@pahang atau kurung 

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. pola cara GUNTING telekung & KAIN cara GUNTING LAPIK 

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Untuk telekung ini saya buat lining bahagian kepala, sebab saya tahu, Izzah memang jarang nak pakai anak tudung, tapi saya omit step lining sebab rasa mcm agak susah nak diterangkan. Now cantumkan dari bawah alas 

Kaedah Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 17.30

Ini merupakan sambungan kepada Tutorial Potong Kain telekung Dewasa. Dalam entri ni Lya akan rumuskan pula cara-cara nak jahit setiap komponen iaitu macam mana nak jahit awning telekung, dagu, tali ikat muka, dan 

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://belajar-menjahit-dani.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-pola-dasar-mukena.html. Posted by Ummu Aina at 10:51 PM · Email ThisBlogThis!

Creativity In Me: Oh My Telekung...

Diterbitkan pada Monday, 19 December 2011 Pukul 20.06

Pertama kali jugak membuat loop tuh as simple as ABC dengan kehadiran my new tool in dhauz niii.. its a loop turner. bukan takat to turn the loop, tapi nak masukkan elastic pun senang saaaanggatt... banyak lagi new tools yang saya beli . salam mila rasa cam nak kirim beli ruler bentuk F tu la.. heheh aritu baru nampak cara nak gunanya.. tapi kalau kirim, camne nak pos.. boleh ke?? saya kat JB.. aritu g x perasan lak ruler tu apa2 nanti inform k.. tq mila. Reply 

Princess: Cara Membuat Pola Baju Jubah Princess Cut

Diterbitkan pada Friday, 9 May 2014 Pukul 14.10

cara Menjahit Pakaian Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Ruang berkongsi 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X