What's New?

cara membuat hiasan pada tudung saji

Modul 2 Seni Tekat

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 16.37

Modul 2 Seni Tekat 1. Hak milik Terpelihara: Dr. Siti Zuraida Maaruf, Fakulti Pendidikan, UiTM Modul Pedagogi Responsif Budaya Kraf Salam warga majalah.com. Kami dari syarikat bumiputera merupakan pembekal kertas A4 untuk pasaran seluruh malaysia.. Kami yakin kami adalah syarikat yg menawarkan .

Hasil Kraftangan Dari Bahan Kitar Semula ” Kertas Surat

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 18.45

Dibuat dari kertas majalah. Assalamualaikum, Pada kali ini saya akan berkongsi pengalaman saya sendiri, melihat bagaimana hasil gubahan dari bahan kitar semula iaitu ARTIKEL. Definisi atau maksud KRAFTANGAN. Definisi Kraf "Kraf adalah barangan yang dihasil dengan menggunakan kemahiran tangan, dikeluarkan dengan atau tanpa .

Modul Penulisan Sk

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 17.41

Modul penulisan sk 1. 1 MODUL PENULISAN BAHASA MELAYU SK PPMP NEGERI JOHOR KANDUNGAN Muka Surat 1 Prakata 2 2 Ahli Jawatankuasa Kerja Panel .

Cikgu Sharifah

Diterbitkan pada Saturday, 24 September 2016 Pukul 0.07

4. Irasan atau Kain Dasar - Kain yang sesuai untuk membuat kain dasar ialah yang berwarna terang. Kain baldu berwarna merah dan biru paling banyak digunakan oleh para .

Kosmo! Online Hiburan

Diterbitkan pada Friday, 13 May 2016 Pukul 1.20

TUJUH tahun mengabdikan diri dalam dunia seni sebagai seorang pelakon, Fathia Latiff barangkali sudah mampu tersenyum apabila buat julung kali dinobatkan sebagai .

Resepi Masakan Barat Komersial Percuma

Diterbitkan pada Monday, 19 September 2016 Pukul 8.34

Perkongsian resepi percuma dari masakan barat hingga ke timur bersifat komersial khusus untuk usahawan. Masakan gerai, pasar malam, restoran malah hotel digarap agar .

Along Cham Enggan Komen Dakwaan Zila Seeron Ditangkap

Diterbitkan pada Tuesday, 20 September 2016 Pukul 19.53

suami orang ????? huh ! kenape asek ngan suami orang aje minah tudung ni !!!!! memang minah tudung tk boleh di layang n di hormati dorang eksen baik baik nak .

Contoh Karya Tulis Ilmiah

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 18.08

Contoh Karya Tulis Ilmiah - Kaya ilmian merupakan hasil pemikiran sesorang yang di tuangkan dalam tulisan berdasarkan penelitian ilmiah yang telah di telitinya..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.