What's New?

cara membuat hiasan pada tudung saji

Contoh Dan Cara Membuat Kerajinan Dari Bahan Lunak

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 11.02

Cara membuat kerajinan dari bahan lunak ternyata sangat mudah sekali, buat kamu yang belum punya inpirasi maka bisa membaca artikel inibetul2…..xpayah pakai tudung pon xpe..asalkan MENUTUP AURAT. pakaila apa sahaja, tudung saji, selimut asalkan semuanya ikut syariat. tabarruj berlebihan bukan . Cepat-cepat dia ke hospital apabila mendapat khabar tentang ibunya yang sakit tenat di hospital. Tidak dapat dia bayangkan hidup tanpa ibunya. Sudahlah lantaran telah lama kehilangan kasih ayah, kini ….

Hasil Kraftangan Dari Bahan Kitar Semula ” Kertas Surat

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 9.07

Dibuat dari kertas majalah. Assalamualaikum, Pada kali ini saya akan berkongsi pengalaman saya sendiri, melihat bagaimana hasil gubahan dari bahan kitar semula iaitu .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.00

Vote for iceFilms.info on globolister:

[kesihatan] Penerangan Tentang Isu Bahaya Tampal Cool

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 5.40

[KESIHATAN] Penerangan Tentang Isu Bahaya Tampal Cool Fever Di Dahi oleh Dr Halina | Cara Penggunaan Cool Fever Dengan Betol.

Cikgu Sharifah

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 14.24

4. Irasan atau Kain Dasar - Kain yang sesuai untuk membuat kain dasar ialah yang berwarna terang. Kain baldu berwarna merah dan biru paling banyak digunakan oleh para .

Modul Penulisan Sk

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 11.56

Modul penulisan sk 1. 1 MODUL PENULISAN BAHASA MELAYU SK PPMP NEGERI JOHOR KANDUNGAN Muka Surat 1 Prakata 2 2 Ahli Jawatankuasa Kerja Panel .

Resepi Masakan Barat Komersial Percuma

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 17.07

Perkongsian resepi percuma dari masakan barat hingga ke timur bersifat komersial khusus untuk usahawan. Masakan gerai, pasar malam, restoran malah hotel digarap agar .

Kerajinan Limbah Tekstil

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 23.49

Jenis produk kriya tekstil terbagi menjadi dua kelompok yaitu: benda hias dan benda pakai atau perpaduan dari keduanya. Jenis produk yang termasuk pada benda hias .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.