What's New?

cara membuat gubahan topi

Tpq Ibnu Muhasyim: 17 Lirik Lagu Islami (gubahan...

Diterbitkan pada Saturday, 29 November 2014 Pukul 23.22

Source: http://caramembuat524.blogspot.com/2014/01/cara-agar-blog-tidak-bisa-di-copy-paste.html 17 LIRIK LAGU ISLAMI (Gubahan Lagu Anak) UNTUK TK/TPA/PAUD/TPQ (lengkap). AKU ANAK Irama : Topi saya bundar. Allah, Tuhan saya. Tuhan saya Allah Kalau bukan Allah Bukan Tuhan saya. Tuhan saya satu. Satu Tuhan saya. Kalau bukan Satu Bukan Tuhan saya. GURU NGAJI Irama : Abang Tukang Bakso . Cara SEO Buat Menu dan Submenu.

Cara Buat Gubahan Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 15.48

GUBAHAN HANTARAN BARANGAN TERBARU | SWEET FOUNTAIN Salam.. Sya berminat nk wat lipatan utk telekung bentuk topi alabama tanpa aksesori..mcm mane cara die?Sya perlu pos telekung ke sane ye?pembayaran mcm mane 

Gubahan Hantaran Tuala Perkahwinan Terkini

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 19.58

Bayangkan tuala mandi yang panjang biasa itu boleh jadi bentuk bunga, anggur, topi, katil, dan lain-lain . Kreatifnya tangan. Saya ada ambil link entri blogger-blogger yang buat entri cara gubah hantaran tuala . Kalau anda 

Gubahan Hantaran Pertunangan Versi Mak Andam Terjun

Diterbitkan pada Friday, 3 December 2010 Pukul 10.16

Aku memang failed kalau buat gubahan sireh hik3. Yang ini adalah hasil kerja tangan akak iparku dan mak sedara. Bekas Cincin. Sejadah di gubah menjadi Jam. Topi daripada Tuala. Kain Batik di buat Replika bentuk LOVE.

Dari Dapur Madihaa: Gubahan Hantaran

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 13.26

Malas nak buat satu2 entry takut entry masak2 pulak tertunda.. hehe Maaf juga sebab gunakan entry Dapur MaDiHaA ni untuk selitkan gubahan yang dibuat. Mintak maaf juga sebab takde gambar step by step cara 

Zara Hanie: Gubahan Tuala

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 15.36

Adusss penat aku memikirkan gubahan satu Malaysia, rupanyerrrrr buat gubahan biasa pon takper hehe..he. Apa-apa pun Gubahan topi dan beg tangan (beg tangan kat side sebelah.tak terambik plak gambarnyer) 

Diy : Gubahan Ikatan Kasih..

Diterbitkan pada Monday, 21 January 2013 Pukul 21.17

Sebelum mulakan tugasan malam ni eloknya play ayat-ayat cinta dari Allah sambil buat gubahan. oke! Tajuk? Seterusnya ana nak buat gubahan tuala. Maaf, ana tak snap gambar cara nak ikat gumpalan kertas tu.

Reyog Tulungagung

Diterbitkan pada Saturday, 19 September 2009 Pukul 15.32

Reyog Tulungagung ini merupakan gubahan tari rakyat, yang menggambarkan arak – arakan prajurit pasukan Kedhirilaya tatkala mengiring pengantin “ Ratu Kilisuci “ ke gunung Kelud, untuk menyaksikan dari dekat hasil pekerjaan Jathasura, sudahkah Tangan kiri menahan dhogdhog, tangan kanannya memukul – mukul dhogdhog tersebut membuat irama yang dikehendaki, meningkahi gerak tari dalam tempo kadang – kadang cepat, kadang – kadang lambat.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.