cara membuat gubahan topi

Love Is Sayang: Diy: Gubahan Hantaran Gula2 Yg Belum...

Diterbitkan pada Monday, 15 November 2010 Pukul 10.00

(mak dah kata xyah buat skrg, tp sebab teruja nak test idea gubahan gula2, aku wat gak..).. baru jer aku meh aku share yer, cara gubahan gula-gula cara aku.. sbb aku dpt idea ni original ketika aku makan gula2 itew.. haha.. 1. Memula . -Legging/thights :: done -Suar pendek :: done -Barut :: done - 4pcs (will continue buying..) -Bedung/blanket :: done -Stokin :: done -terlebih byk pula -Sarung tgn :: done but not enough -Kain lampin :: done -topi :: 1 or 2pcs.. :: done

Zara Hanie: Gubahan Tuala

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 15.36

Adusss penat aku memikirkan gubahan satu Malaysia, rupanyerrrrr buat gubahan biasa pon takper hehe..he. Apa-apa pun aku tetap enjoy ade tak step2 nk buat gubahan topi and beg tu??cntekk lhh~~~. ReplyDelete.

Contoh-contoh Lagu Gubahan Untuk Anak Muslim (1)

Diterbitkan pada Tuesday, 1 April 2014 Pukul 22.55

Teman kita, sesama muslimin. AGAMAKU ISLAM (Lagu : topi saya bundar) Agamaku Islam, Islam agamaku. Kalau bukan Islam, bukan agamaku. Tuhan saya Allah, Allah Tuhan saya. Kalau bukan Allah, bukan Tuhan saya

Tips: Cara Alternatif Menulis Lagu

Diterbitkan pada Friday, 10 January 2014 Pukul 19.01

Musisi, merupakan profesi atau orang yang memiliki talenta untuk membuat dan bermain musik. Berbagai aktivitas dilakukan oleh musisi untuk menghasilkan sebuah karya audio dengan berbagai tujuan. Seperti komersil 

Dari Dapur Madihaa: Gubahan Hantaran

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 13.26

Malas nak buat satu2 entry takut entry masak2 pulak tertunda.. hehe Maaf juga sebab gunakan entry Dapur MaDiHaA ni untuk selitkan gubahan yang dibuat. Mintak maaf juga sebab takde gambar step by step cara 

Lagu Indonesia Raya Di-amerika-kan Pada 4 Juli 2009 Di...

Diterbitkan pada Monday, 6 July 2009 Pukul 22.23

Entah sengaja atau tidak sengaja, jika melihat ornamennya ini membuat banyak kalangan menjadi terpresepsikan menyerupai gaya kampanyenya Obama, serta terbayangkan bendera Amerika Serikat. Lagi-lagi, entah . Berbagai cara agar bangsa Indonesia tetap bodoh yaitu dengan membuat biaya sekolah menjadi mahal dengan maksut agar mayoritas rakyat Indonesia cukup sampai SLTA saja sehingga bangsa Indonesia hanya menjadi kuli. Ini dibuktikan 

Fire Starting Automobil: Diy Cara Cat Sendiri Helmet..

Diterbitkan pada Thursday, 22 July 2010 Pukul 0.14

Kalau korang pergi ke kedai Jual barang barang gubahan Pengantin ada jual kertas emas ( Varigated Gold Leaf) Selalunya dia orang buat salut telur bunga pahar.. Pastu gam dia tu pakai Gold leaf size.. korang cari lah mesti 

Gambar Gubahan Manisan Perkahwinan Latest

Diterbitkan pada Wednesday, 16 November 2011 Pukul 1.48

Disebabkan permintaan yang tinggi terhadap gubahan tersebut maka,saya banyak buat gubahan dan dipamerkan dikedai sebagai contoh kepada pelangan utk menempah gubahan hantaran tersebut. dan gula-gula (223); hantaran gula-gula (171); hantaran sumi (159); contoh gubahan hantaran coklat dan gula-gula (153); cara membuat gubahan hantaran coklat (153); gubahan hantaran sumi (147); gubahan hantaran gula-gula (143); gubahan sumi terkini (133).

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X