What's New?

cara membuat gubahan topi

Gubahan Hantaran Tuala Perkahwinan Terkini

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 19.58

Bayangkan tuala mandi yang panjang biasa itu boleh jadi bentuk bunga, anggur, topi, katil, dan lain-lain . Kreatifnya tangan. Saya ada ambil link entri blogger-blogger yang buat entri cara gubah hantaran tuala . Kalau anda 

Bila Jemariku Menari: Diy : Hantaran Tunang

Diterbitkan pada Tuesday, 9 September 2014 Pukul 18.23

at first nak beli baju melayutapi cari kaler yang sama dengan kain pasang yang dia bagi kat aku tak deends up dengan kemeja dan slack.gubahan my momat first buat topi cam pompuandah comel kiut miut.sanggup 

Tpq Ibnu Muhasyim: 17 Lirik Lagu Islami (gubahan...

Diterbitkan pada Saturday, 29 November 2014 Pukul 23.22

Source: http://caramembuat524.blogspot.com/2014/01/cara-agar-blog-tidak-bisa-di-copy-paste.html 17 LIRIK LAGU ISLAMI (Gubahan Lagu Anak) UNTUK TK/TPA/PAUD/TPQ (lengkap). AKU ANAK Irama : Topi saya bundar. Allah, Tuhan saya. Tuhan saya Allah Kalau bukan Allah Bukan Tuhan saya. Tuhan saya satu. Satu Tuhan saya. Kalau bukan Satu Bukan Tuhan saya. GURU NGAJI Irama : Abang Tukang Bakso . Cara SEO Buat Menu dan Submenu.

Pp No 44 Tahun 1958 Tentang Indonesia Raya

Diterbitkan pada Thursday, 28 February 2013 Pukul 19.28

Bahwa oleh karena itu perlu diadakan peraturan untuk menetapkan nada nada dan gubahan gubahan dari lagu itu serta cara penggunaanya. Mengingat . Mereka yang tidak berpakaian seragam, memberi hormat dengan meluruskan lengan kebawah dan melekatkan tapak tangan dengan jari rapat pada paha, sedang penutup kepala harus dibuka, kecuali kopiah, ikat kepala, serban dan kudung atau topi wanita yang dipakai menurut agama atau adat kebiasaan.

Dari Dapur Madihaa: Gubahan Hantaran

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 13.26

Malas nak buat satu2 entry takut entry masak2 pulak tertunda.. hehe Maaf juga sebab gunakan entry Dapur MaDiHaA ni untuk selitkan gubahan yang dibuat. Mintak maaf juga sebab takde gambar step by step cara 

Reyog Tulungagung

Diterbitkan pada Saturday, 19 September 2009 Pukul 15.32

Reyog Tulungagung ini merupakan gubahan tari rakyat, yang menggambarkan arak – arakan prajurit pasukan Kedhirilaya tatkala mengiring pengantin “ Ratu Kilisuci “ ke gunung Kelud, untuk menyaksikan dari dekat hasil pekerjaan Jathasura, sudahkah Tangan kiri menahan dhogdhog, tangan kanannya memukul – mukul dhogdhog tersebut membuat irama yang dikehendaki, meningkahi gerak tari dalam tempo kadang – kadang cepat, kadang – kadang lambat.

Zara Hanie: Gubahan Tuala

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 15.36

Adusss penat aku memikirkan gubahan satu Malaysia, rupanyerrrrr buat gubahan biasa pon takper hehe..he. Apa-apa pun Gubahan topi dan beg tangan (beg tangan kat side sebelah.tak terambik plak gambarnyer) 

Diy : Gubahan Ikatan Kasih..

Diterbitkan pada Monday, 21 January 2013 Pukul 21.17

Sebelum mulakan tugasan malam ni eloknya play ayat-ayat cinta dari Allah sambil buat gubahan. oke! Tajuk? Seterusnya ana nak buat gubahan tuala. Maaf, ana tak snap gambar cara nak ikat gumpalan kertas tu.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -