Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

cara membuat gubahan pengantin

Bits Best: Wiring Rumah~ Lampu Chandelier, Down Light & Kipas

Diterbitkan pada Monday, 9 October 2017 Pukul 13.39

Sebab rata-rata Bb tanya upah untuk pasang satu lampu/kipas pon RM25 keatas.Cer kira kalo dah 22 menda nak kena caj..tak dekat RM1000++.

Makna Tersirat Disebalik Warna Dan Bilangan Bunga Ros Yang

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 7.18

Ramai wanita pasti suka bila ada orang memberi mereka bunga ros. Tak kisah la sekuntum atau sejambak, pasti akan rasa gembira juga. Tapi tahukah anda terdapat makna .

Reka Bentuk Asas Bagi Bunga Telur

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 11.57

Apa simboliknya bagi bunga telur(atau segolongan orang panggil bunga telor) dalam satu perkahwinan? Sebenarnya, ia boleh dianggap sebagai cenderahati yang simbolik.

Gubahan Hantaran Tunang, Buah-buahan Segar

Diterbitkan pada Saturday, 7 October 2017 Pukul 13.41

Contoh dan panduan gubahan hantaran tunang atau perkahwinan menggunakan buah-buahan.Keluarga Siti Nurhaliza yang semuanya berkecimpung dalam bidang muzik, banyak membuat persembahan di pelbagai majlis di kampung halaman mereka, seperti majlis kenduri . Gubahan samping songket 2017/ 2018. Gambar gubahan gubahan kain songket hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan gubahan kain sampin / songket untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari ide….

Cenderahati Beg Tetamu Buat Sendiri

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 0.37

Jika anda ingin rakan atau orang yang dikasihi berasa istimewa, maka beg hadiah buatan sendiri ini adalah apa yang anda perlukan.. Gubahan hantaran pernikahan 2017/ 2018. Gambar hantaran pengantin cantik memukau! Koleksi idea gubahan hantaran perkahwinan terkini. Bagi yang sedang mencari idea dulang hantaran kahwin, bolehlah ruju….

Welcome To Rsr: Kek Gulung Batik

Diterbitkan pada Monday, 9 October 2017 Pukul 6.29

Salam sejahtera semua. My PC masih blum sihat, masih kat 'hospital' tgh tunggu bahan gantian utk transplant, hihihi Apapun, now I'm using my laptop dan teringin .

Pernomboran & Graf Dinamik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 13.02

PERHATIAN Didapati ada individu yang menggunakan slide Dato Eddy dari laman web ini dan membuat tafsiran yang salah contoh, hebahan di sini menyatakan pola 459 .

Idea Senarai Barang Hantaran

Diterbitkan pada Tuesday, 3 October 2017 Pukul 22.36

Hantaran merupakan elemen yang penting dalam majlis persandingan dan lazimnya menjadi pertukaran antara kedua-dua belah pihak antara pengantin lelaki dan pengantin Jom MaDiHaA kongsikan lagi resepi mudah ni. MaDiHaA memang suka masak yang mudah2 je. Kadang tu bila mencuba resepi2 yang ajar cara susah pun MaDiHaA akan fikir cara . Gubahan hantaran kosmetik 2017/ 2018. Gambar gubahan hantaran alat solek terkini cantik memukau! Koleksi idea barang mekap untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran kosmetik, boleh….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -