What's New?

cara membuat gubahan pengantin

Contoh Hantaran Kahwin Perempuan

Diterbitkan pada Saturday, 25 February 2012 Pukul 19.25

Nanaghazali's FotoPage. Photo blogging made easy - fotopages . Good for you..kalau sesapa nak kawin..nak cari duit untuk kahwin . gubahan hantaran, hiasan bilik pengantin, kereta pengantin, hantaran perkahwinan, berkat, wedding car decorations and favors. Butik Pengantin, Fesyen Terkini. Cara membuat gubahan hantaran bunga duit [by Lily from Tepak-Sireh.com] sesuai digunakan untuk gubahan duit mas kahwin. Kiraan ganjil dan mestilah hantaran 

Cara Buat Gubahan Hantaran Simple

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 17.18

Stand ni yang digunakan untuk hantaran abang aku. Kalau korang review memana magazine pengantin and etc, actually pelbagai rupa dan bentuk dulang yang diorang. AKU AMIRUL SYAFIQUE: Basic Membuat Dulang Gubahan Hantaran

Cara Membuat Gubahan Hantaran Perkahwinan

Diterbitkan pada Friday, 18 July 2014 Pukul 14.00

Gubahan Hantaran Pertunangan cara membuat gubahan hantaran perkahwinan Gambar Hantaran Perkahwinan.

Rumusan Kursus Gubahan Pengantin

Diterbitkan pada Saturday, 15 May 2010 Pukul 15.45

Kalau nak tahu bahan apa yang digunakan, boleh email saya. Saya tak ambil gambar untuk cara membuat gubahan ni. Gubahan ni paling rumit dan paling banyak kerja di antara sekalian gubahan yang lain. Inilah hasil kerja 

Dari Dapur Madihaa: Gubahan Hantaran

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 13.26

Sebab itu tiap kali hadir majlis perkahwinan.. wajib melihat & menilik gubahan yang ada kat rumah pengantin tu.. macam tulah kalau dah minat kan..? hehe.. Gubahan2 kat Biasanya memang tak boleh ikut 100% seperti yang dilihat sebab tiap kali kita membuat gubahan.. kita kena pandai2 sendiri ejas sana sini terutama seni gubahan dari bahan2 berasaskan kain. Lagipun.. ini juga cara untuk mengurangkan kos dalam gubahan bagi gubahan bajet ekonomi.

Cara Gubahan Telekung Hantaran

Diterbitkan pada Monday, 5 August 2013 Pukul 10.09

GUBAHAN HANTARAN LIPATAN | SWEET FOUNTAIN Cara Membuat Hantaran Pengantin Gubahan Telekung - YouTube.

The Untold Story By Scha Nazri: Gubahan Lauk Pengantin...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 August 2014 Pukul 18.19

Sabtu lepas, mama aku telah dipertanggungjawabkan membuat dua jenis lauk pengantin untuk majlis perkahwinan anak kawannya. Teruja betul mama aku. Yelah kan, selama ni tengok je dekorasi lauk pengantin dalam 

Purple Tulip Tips Gubahan Hantaran

Diterbitkan pada Sunday, 2 January 2011 Pukul 20.30

Pelajari cara-cara untuk membuat gubahan bunga pahar, bunga telur dan bunga dulang daripada kain stokin, dip dan organza hanya di channel YouTube KahwinDotNet Pelajari cara untuk membuat gubahan hanya di Kahwin Dot Net. Layari channel www.youtube/kahwindotnet. Hari ni aku nak tunjukkan cara-cara membuat tapak hantaran daripada gabus. Ni bagi pengantin yang budgetnya ciput jer. hehe. walaupun budgetnya ciput. eemm wahhh dah berubah wajah dah cara 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.