What's New?

cara membuat burung serindit cepat bunyi

Peribahasa Bermula Dengan Huruf "k"

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 21.58

Berikut ialah senarai peribahasa yang bermula dengan huruf "K". Peribahasa Maknanya; Kaduk kena baja. Orang yang tidak berguna, tetapi amat lama hidupnya..

Kertas Konsep Pesta Pantun Sekolah Menengah

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 3.17

kertas konsep pesta pantun sekolah menengah 1. pesta pantun sekolah menengah kertas konsep kementerian pendidikan malaysia 32 kertas konsep pesta pantun .

Seri Bahasa

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 22.37

Simpulan Bahasa ( B ) 1. Babi Buta = Membabi Buta Maksud: Berbuat sesuatu tanpa banyak berfikir. Contoh Ayat: Serangan yang membabi buta itu telah menyebabkan ramai .

Pepatah Bahasa Melayu

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 0.25

Pepatah Bahasa Melayu 1. Pepatah ialah sejenis peribahasa yangmengandungi nasihat dan pengajaran . Selainitu pepatah juga bersandarkan kepada adatresam .

Rahsia Negara : Komando Ggk Bersiap Gempur Pengganas Serb

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 2.21

NOTA PENULIS : Nampaknya banyak negara Islam di Timur Tengah sedang bergejolak dengan adanya kebangkitan rakyat. Kalau kita perhatikan kebanyakkan negara ini adalah .

Cara Perawatan Burung Pleci Harian Agar Cepat Gacor Dan

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 16.03

Penjemuran Pleci Gacor. Menjemur pleci perlu dilakukan secara rutin merupakan langkah paling awal dalam perawatan pleci harian. Tidak hanya pleci saja, hal tersebut .

Makanan Racikan Pleci Supaya Cepat Buka Paruh, Bunyi Dan

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 6.44

Selain makanan seperti buah-buahan, ternyata masih ada pakan lain yang bisa memancing pleci agar cepat bunyi. Makanan tersebut merupakan sebuah racikan dari tumbuhan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.