What's New?

cara membuat bunga tisu hantaran

Cara Membuat Anak Virtual Families

Diterbitkan pada Saturday, 25 April 2015 Pukul 4.52

cara buat hantaran mudah, 1st sekali kena gunting kain satin yang dibeli tadi.saya lupa nak ambil gambar cara untuk lekat kain satin tu pada dulangyang pastinya, bahagian. Virtual worlds for kids – safe kids chat rooms – fun games, Kids Nafiraa ||: cara-cara buat bunga tisu, Lieyalatif said ehhh senang gile laa zuracantik pn cantik.kalo buat due tisu kaler lain mesti lagi cantikan.bagus laa zura share camne nak buat. cara Sigi mengajak anak suka berolahraga. Foto: akun twitter Sigi.

Tipsinfo Menarik: Cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Friday, 6 December 2013 Pukul 4.42

Tajuk entri skema gila bia la kan hehehehe So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. Bunga Tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat 

Kreatif |tutorial Membuat Bunga Kertas Crepe Atau Tissue...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 May 2015 Pukul 13.57

Ok untuk entri kali ini Papaglamz ingin berkongsi cara yang mudah untuk membuat bunga dari kertas crepe / tisu. Bunga-bunga Papaglamz guna bunga tisu ni msa Papaglamz buat barang hantaran masa bertunang dulu.

Tentang Aku: Cara-cara Membuat Tapak Hantaran

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 8.07

Ni bagi pengantin yang budgetnya ciput jer hehe walaupun budgetnya ciput tapi tetap cantik dan menarik itu yang penting . kali ni aku tunjukkan cara membuat tapak hantaran jek esok-esok aku tunjukkan cara membuat bunga dulang pulak yer . 1) Bahan yang diperlukan : Gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda. 2) Mula-mula, potong net organza bercorak mengikut ukuran 

Cara Membuat Anak Di Virtual Families

Diterbitkan pada Saturday, 25 April 2015 Pukul 4.52

Wawa syaida ::.: cara buat hantaran mudah, 1st sekali kena gunting kain satin yang dibeli tadi.saya lupa nak ambil gambar cara untuk lekat kain satin tu pada dulangyang pastinya, bahagian. Makemebabies, Makemebabies is using advanced face nafiraa ||: cara-cara buat bunga tisu, Lieyalatif said ehhh senang gile laa zuracantik pn cantik.kalo buat due tisu kaler lain mesti lagi cantikan.bagus laa zura share camne nak buat. Makemebabies, Makemebabies is using advanced face 

Alizazeke: My- Edayyyyyy Dan Cara Diy Bunga Tisu!

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 9.12

Antara kawan2 yang hadir. Suprise for him..wink wink. Family dari belah lelaki. Yang nie cara - cara nak DIY bunga tisu ..Bunga untuk hantaran aku buat sendiri tau ..Memang tersangat lahhh jimattttt! X susah pun asalkan ada 

Diy Gubahan Hantaran Menggunakan Kertas Tisu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 16.03

Just usha ternet je mcm mane nak buat gubahan hantaran step by step. Ni bunge tisu buat sendiri. Or kate name lain DIY BUNGA TISU. haha. Nak tau link.. Meh tengok sini : CARA BUAT BUNGA TISU CARA HANNAH 

Eliza's Story: Diy

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 9.08

Saya nak share gubahan hantaran tunang nya yang saya buat sendiri. Kepakaran tu tiada, tapi berbekalkan minat dan "willing to learn" yang ada.. saya pun cari la blog2 yang sudi share cara nak buat bunga tisu ni.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -