cara membuat bunga tisu hantaran

Tutorial Cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2014 Pukul 5.53

Berikut cara-cara nak buat bunga tisu, bunga tisu memang tampak unik.Untuk perkahwinan, pertunangan..“Sebaiknya, pilih tisu yang sederhana keras bagi mendapatkan bentuk bunga yang tampak hidup.

Mummy Zahra Nak Cerita: Diy: Hantaran Bunga Tisu

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.37

cara mummy buat hantaran ni mudah sahaja..yang penting semua bunga mesti da siap sebab kerja buat hantaran akan jadi cepat dan semudah ABC gituhahahmummy lapik barang kat atas polisterin..gamkan barang tu 

Diy Hantaran Pinggan Putih & Bunga Tisu

Diterbitkan pada Friday, 23 December 2011 Pukul 7.16

Saya memang belajar buat bunga tisu tapi tak terfikirpun nak guna sebagai hantaran. Tapi bila dah belajar buat saya rasa why not saya guna jer sebagai hantaran? Lagipun murah dan mudah. Jimat sikit kan? Saya buat 

Tipsinfo Menarik: Cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Friday, 6 December 2013 Pukul 11.42

Tajuk entri skema gila bia la kan hehehehe So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. bunga tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat 

Alizazeke: My- Edayyyyyy Dan Cara Diy Bunga Tisu!

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 16.12

Antara kawan2 yang hadir. Suprise for him..wink wink. Family dari belah lelaki. Yang nie cara - cara nak DIY bunga tisu ..bunga untuk hantaran aku buat sendiri tau ..Memang tersangat lahhh jimattttt! X susah pun asalkan ada 

Menjaring Impian: Diy: Tutorial Buat Bunga Tisu Carnation

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 18.03

Untuk buat bunga ni, saya lebih prefer kertas tisu sebab jenis kertas yang lebih keras dan bunga tak mudah kemek. As I know, bunga tisu carnantion ni boleh digunakan sebagai pormander ball, hiasan pelamin dan hantaran.

Tutorial: Cara-cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 20.16

So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. bunga tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat itu ini ikut kreativiti masing2 ye sayangggg.

Centre Of My Life: Kawin2 #16 : Diy Bunga Tisu Hantaran

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 1.01

Idea untuk deko hantaran ni dah fikir 2 bulan lepas dah. So, dah tau barang apa yang nak beli. Masuk kedai terus cari barang. Sebenarnya, bunga tisu ni buat daripada tisu. Tapi, saya ubah sikit material jadi kertas crepe 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X