cara membuat bunga tisu hantaran

Cara-cara Buat Bunga Tisu...

Diterbitkan pada Thursday, 14 November 2013 Pukul 8.05

Sebenarnye.. bunga tisu tuh bukan untuk buat bunga telur tau~. dh abes Majlis kawen adik lelaki ai nanti, ai akan bagitau ape projek kami adik badik tuh. InsyaAllah minggu depan eh~. okeh.. jom mulakan. operasi membuat 

Cara Membuat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Sunday, 30 December 2012 Pukul 8.15

cara membuat bunga tisu. Ambil dua tisu( 3-lapis box tisu), memisahkan lembar dengan hati-hati dan kemudian menempatkan tiga lembar longgar kembali bersama-sama. Mulai di salah satu tepi pendek, lipat tiga lembar 

Tutorial: Cara-cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 20.16

So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. bunga tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat itu ini ikut kreativiti masing2 ye sayangggg.

Diy Hantaran Pinggan Putih & Bunga Tisu

Diterbitkan pada Friday, 23 December 2011 Pukul 7.16

Saya memang belajar buat bunga tisu tapi tak terfikirpun nak guna sebagai hantaran. Tapi bila dah belajar buat saya rasa why not saya guna jer sebagai hantaran? Lagipun murah dan mudah. Jimat sikit kan? Saya buat 

Mummy Zahra Nak Cerita: Diy : Bunga Tisu

Diterbitkan pada Wednesday, 13 February 2013 Pukul 9.33

DIY : bunga tisu. Assalamualaikum semua.. Kebelakangan ni mummy agak sibuk..sibuk menDIY..hehehesemuanya bermula bila kakak kesayangan seofis nak kahwin n dia da takde idea cane nak buat hantaranpastu 

Diy Bunga Tisu : Hiasan Hantaran

Diterbitkan pada Saturday, 24 March 2012 Pukul 20.00

Dila nak share tentang gubahan hantaran dila.. DIY ok Niat hati nak macam ni tapi tak mampu kooooo nak pakai bunga betul So pakai la bunga DIY Sendiri bunga tisu / bunga Crepe Paper. ♥. ♥. ♥. ♥. Mula-mula g dapatkan bahan nak buat DIY sendiri. tapi hasil yer mmg memuaskan mak & ayah turut memuji. TADAAAAA, ni la hasil yer yang jadi Jom Masak cara Dila. Jom Masak cara Dila :: Click gambar untuk mendapatkan resepi masakan dila :: 

Alizazeke: My- Edayyyyyy Dan Cara Diy Bunga Tisu!

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 16.12

Antara kawan2 yang hadir. Suprise for him..wink wink. Family dari belah lelaki. Yang nie cara - cara nak DIY bunga tisu ..bunga untuk hantaran aku buat sendiri tau ..Memang tersangat lahhh jimattttt! X susah pun asalkan ada 

Menjaring Impian: Diy: Tutorial Buat Bunga Tisu Carnation

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 18.03

Untuk buat bunga ni, saya lebih prefer kertas tisu sebab jenis kertas yang lebih keras dan bunga tak mudah kemek. As I know, bunga tisu carnantion ni boleh digunakan sebagai pormander ball, hiasan pelamin dan hantaran.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X