What's New?

cara membuat bunga tisu hantaran

Bunga Kertas Tisu Sebagai Hiasan Hantaran Pertunangan...

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 4.10

ada beberapa cara untuk buat bunga kertas tisu (crepe paper flowers) ni dan tentunya hasilnya berlainan sikit. aku ikut CARA BUAT CREPE PAPER FLOWERS ni. hasilnya nanti macam dalam gambar tu. je sebenarnya nak 

Tipsinfo Menarik: Cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Friday, 6 December 2013 Pukul 4.42

Tajuk entri skema gila bia la kan hehehehe So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. Bunga Tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat 

Parcel Hantaran Jilbab

Diterbitkan pada Thursday, 6 November 2014 Pukul 8.39

Cara membuatnya: Gambar kardus berbentuk bunga, lalu gunting gambar tersebut. Selanjutnya buat kelopak sari madu dari tisu yang digulung-gulung dan dibalut oleh jilbab warna dasarnya. Setelah itu lanjut dengan 

Alizazeke: My- Edayyyyyy Dan Cara Diy Bunga Tisu!

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 9.12

Antara kawan2 yang hadir. Suprise for him..wink wink. Family dari belah lelaki. Yang nie cara - cara nak DIY bunga tisu ..Bunga untuk hantaran aku buat sendiri tau ..Memang tersangat lahhh jimattttt! X susah pun asalkan ada 

Tutorial: Cara-cara Buat Bunga Tisu

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 13.16

So B2B semua mesti tau bunga tisu kan. Bunga Tisu ni banyak kegunaan nya Boleh guna utk bunga telur, buat hiasan barang hantaran, pomander ball, bunga tangan, buat itu ini ikut kreativiti masing2 ye sayangggg.

Tentang Aku: Cara-cara Membuat Tapak Hantaran

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 8.07

Ni bagi pengantin yang budgetnya ciput jer hehe walaupun budgetnya ciput tapi tetap cantik dan menarik itu yang penting . kali ni aku tunjukkan cara membuat tapak hantaran jek esok-esok aku tunjukkan cara membuat bunga dulang pulak yer . 1) Bahan yang diperlukan : Gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda. 2) Mula-mula, potong net organza bercorak mengikut ukuran 

Cara Membuat Anak Di Virtual Families 2

Diterbitkan pada Monday, 15 June 2015 Pukul 7.00

cara buat hantaran mudah, 1st sekali kena gunting kain satin yang dibeli tadi.saya lupa nak ambil gambar cara untuk lekat kain satin tu pada dulangyang pastinya, bahagian. Google, Masih banyak lagi » account options. masuk; setelan Nafiraa ||: cara-cara buat bunga tisu, Lieyalatif said ehhh senang gile laa zuracantik pn cantik.kalo buat due tisu kaler lain mesti lagi cantikan.bagus laa zura share camne nak buat. Hanieliza's Cooking. Arlina design, Kali ini arlina 

Diy Gubahan Hantaran Menggunakan Kertas Tisu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 16.03

Just usha ternet je mcm mane nak buat gubahan hantaran step by step. Ni bunge tisu buat sendiri. Or kate name lain DIY BUNGA TISU. haha. Nak tau link.. Meh tengok sini : CARA BUAT BUNGA TISU CARA HANNAH 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -