What's New?

cara lelaki melancap

5 Cara Tahan Lama Di Ranjang (tips)

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 6.34

Tahan Lama Seperti yang kita tahu, lelaki cenderung untuk mengalami orgasm lebih cepat dari perempuan. Kebanyakan mereka tidak dapat tahan lama. Biasanya. Aku ni dah kahwin dan dah ada anak satu. Kerja kat PJ sejak 1/98. Masaaku join company tu, aku di kenalkan dengan sorang secretary(bukansecretary dept aku). Fuhh?eleleh kalau tengok dia. Sekali te….

Dunia Rahsia Lelaki Malaysia

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 8.27

Pelir besar , zakar besar , pelir panjang , zakar panjang , besarkan pelir , besarkan zakar , senjata sulit lelaki , rahsia lelaki melayu , hubungan seks , onani . CERITASEXMESUM.COM Web yang memberikan suguhan berbagai Cerita Sex Pribadi, Cerita Sex 2016, Cerita Sex Kiriman Pembaca, Cerita Dewasa Terbaru, Cerita Mesum HOT, Cerita Sex Ngentot, Cerita Porno, Ceri….

Rahsia Senjata Lelaki Terbongkar

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 0.37

AMARAN ! Pendedahan Demi Pendedahan "Rahsia Tersembunyi Senjata . Lelaki Terbongkar" Berasa Malu, Risau, Takut Atau Kecewa?? Malu Dengan Apa Yang Terjadi Pada . Benny adalah petugas SPBU atau pompa bensin. Di zaman susah sekarang ini Benny beruntung dapat kerja,walaupun hanya jadi petugas pompa bensin. Meski demikian, posisi Benny cepat naik menjadi semacam s….

'photo Cara Melancap: Cara Melancap

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 23.35

Photo cara melancap, punggung nurool terangkat-angkat tengok-tengok lubang dia keluar pun tak ketegangan. Selalunya suami bersenggama di bangalo abang n sendiri.. Onani atau melancap, sebagai suatu cara melepaskan syahwat pastidilaluioleh setiap lelaki menjelang dewasa. Selain dari kesan negatif psikologi, perbuatan melancap mengakibatkan kehilangan tenag….

Blog Panduan Batin Lelaki Dan Wanita

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 15.55

Blog Perkahwinan, Teknik Tahan Lama Di Ranjang, Tips Lambat Pancut, Petua Rangsang Isteri Serta Suami & Kesihatan Seks, Batin Lelaki Dan Wanita. Kesan buruk Onani Pada wajah | Melancap atau onaniadalah perkara yang di sengaja menguluarkan air mani baik lelaki mahupunwanita,biasanya tabiat ini di lakukan sama ada dengan berhayal ,phonesek….

Gadis Rakam Aksi Lelaki Melancap Di Dalam Kereta

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 16.07

RAKAMAN video aksi tidak senonoh seorang lelaki melancap di kawasan tempat letak kereta tersebar di laman sosial… selanjutnya: http://goo.gl/O11DDQ. Mengurut zakar merupakan satu senaman yang perlu dijadikan amalan seharian lelaki bertujuan untuk melancarkan pengaliran darah selain dapat membantu membesar dan memanjangkan penis. Sejak azali lagi, ….

Bahaya Onani ( Melancap ) Kepada Lelaki

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 6.14

☆ Onani? Tanya Wita Wanita! ☆ Indonesian Education Channel about Health, Relationships, Love & Sex ☆ - Duration: 3:31. Wita Wanita 373,342 views. Dalam artikel yang terdahulu, saya ada memuatkan sedikit info mengenai tabiat melancap. Onani atau melancap ini merupakan satu tabiat yang menjadi rahsia dalaman dalam masyarakat kita, baik di kalanga….

Kesan Buruk Onani Dan Menghisap Kemaluan Suami

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 20.20

Kesan Buruk Onani Dan Menghisap Kemaluan Suami – Onani atau melancap, sebagai suatu cara melepaskan syahwat pasti dilalui oleh setiap lelaki menjelang dewasa.. gadismelayustim sendiri betapa stailo nya cara SNCT 001 Cerita bohay gadis Gadis Bogel Tunjuk Dada StimDiJual. sgt menarik perhatian seorg abg Awek Mandi Read 6663 times SNCT 001 Cerita bohay gadis. l….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -