Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

CAMAR INTERNATIONAL NETWORK BERDIRI TAHUN 1998 SEBAGAI PENDIDIK & PENYIAP TENAGA KERJA PROFESIONAL YANG TELAH BERPENGALAMAN SELAMA 18 TAHUN. HAMPIR 1500 ALUMNI  KAMI TERSEBAR DI SELURUH  KAPAL PESIAR INTERNATIONAL JUGA HOTEL DARAT DALAM & LUAR NEGERI. Camar International Network Membuka Peluang Kerja Untuk di Hotel Darat International &

What's New?

cara kerja senapang angin

Ibnu Hasyim: Dayak Potong Kepala Manusia..

Diterbitkan pada Tuesday, 14 February 2017 Pukul 21.19

Ibnu Hasyim said T.kasih komen tuan, amat bermanfaat. Mungkin tuan dapat sumber berbeda. Catatan perjalanan selanjutnya saya masukkan peristiwa 'Peristiwa 'Sampit .

Adat Resam Kaum

Diterbitkan pada Saturday, 11 February 2017 Pukul 1.27

ADAT RESAM KAUM-KAUM DI MALAYSIAADAT RESAM KAUM CINAAdat resam orang Cina terdiri dari pelbagai kepercayaan tentang alam dan campuranfalsafah serta etika . Matahari terus memancar. Sesekali terdengar suara burung tekukur dan merbuk tingkah meningkah di dahan kayu. Beberapa monyet liar berlompatan dari dahan ke dahan. Lama juga kami meniarap, saya sudah m….

Melaka & Ns Sinar Harian

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2017 Pukul 0.11

MELAKA - Ketua Menteri Melaka, Datuk Idris Haron menafikan Tanah Adat Melaka (MCL) semakin berkurangan, malah menegaskan telah mencatatkan peningkatan kira-kira 28 . Datuk mengambil keputusan untuk pulang saja ke perkampungan orang asli. Bah Lanjut tidak membantah dengan keputusan yang di buat oleh Datuk itu. Kami meredah hutan untuk pulang. Kami sampai di perkamp….

Tafsir Mimpi Menurut Al Quran Dan As Sunnah

Diterbitkan pada Monday, 13 February 2017 Pukul 16.41

"JOM! KITA DAULATKAN AL QURAN DAN SUNNAH" " Sembahyang itu tiang agama. Barang siapa mendirikannya maka sesungguhnya ia telah mendirikan agama dan barangsiapa . Tanpa bertangguh-tangguh lagi Datuk pun menceritakan, apa yang kami alami dalam hutan Ulu Kinta pada orang-orang kampung Ulu Kinta yang menanti kami di depan Balai Polis Tanjung Rambutan. Saya tidak m….

Proton Exora Vs Grand Livina Vs Chery Eastar Vs

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2017 Pukul 8.39

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA This might be a hot issue to be discussed. But this article is . Matahari pagi memancar indah. Sinarnya jatuh pada dedaun dan rumput di halaman. Sekawan itik air berlari di tanah lapang menuju kearah danau nan terbentang membiru. Dan kabus kelihatan kian menipis di….

Toko Senapan Angin Murah (air Gun)

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2017 Pukul 11.22

Evanix Tactical Sniper air rifle - Shrouded barrel - Horizontally adjustable buttstock (41" to 46" overall length) - 11.5" to 16.5" length of pullAnnuar yang kini masih lagi menjadi calon tunggal untuk kerusi tersebut berkata, sekiranya berlaku pertandingan, ia akan berlangsung dalam suasana “keluarga bola . Akhirnya, anak Malik Cina terus pulih seperti sedia kala. Malik Cina terus menghubungi menantunya tentang keadaan isterinya yang sudah baik.Tempoh yang dijanjikan sudah cukup. Saya dan Datuk pun ber….

Tempat Makan Best Di Port Dickson Senarai Kedai

Diterbitkan pada Tuesday, 14 February 2017 Pukul 21.19

Keunikan Cowboy Place ni adalah rekaan dalaman kedai tu sendiri yang menyerlahkan konsep koboi itu sendiri dengan lukisan orang koboinya, koboi memegang senapang . “Cuba kau tengok Tamar, apa yang jatuh atas lantai,” cukup lembut Datuk mengeluarkan perintah. Dengan rasa jijik saya segera mematuhi cakap Datuk. Saya periksa ulat-ulat yang ada atas lantai.“Bukan ….

Polis Diraja Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 14 February 2017 Pukul 21.19

Polis Diraja Malaysia (PDRM) ialah sebuah pasukan polis Malaysia yang terdiri daripada 111,450 orang pegawai dan anggota, dan beribupejabat di Ibu Pejabat Polis Bukit .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -