What's New?

cara kerja senapang angin

Nasib Industri Pertahanan Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 15 November 2017 Pukul 15.18

1. OK kali ini saya mahu tulis cerita yang agak santai, kali ini mengenai blog pertahanan dari jiran tertangga iaitu analisismiliter. 2. Saya kira blog ini.

#sicelupar: 7 Syarat Mbah

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 14.55

Sebelum aku mula, biar aku bagitahu siap-siap. Cerita kali ni, kalau aku rate dari 1 hingga 10, kadar keseraman cuma pada skala 5 je. Setahun.

Belajar Simpulan Bahasa: Senarai Simpulan Bahasa

Diterbitkan pada Wednesday, 15 November 2017 Pukul 7.40

Tugasan 1C: Secara individu, pelajar dikehendaki membina blog P&P bagi satu topik pengajaran yang dipilih berdasarkan sukatan mata pelajaran dari Kementerian HI! Kami MARIA dan FIRDAUS, pasangan suami isteri GRADUAN dari University of Sheffield, UK. Kami memilih jalan hidup LUAR BIASA dengan berhenti kerja sebagai ENGINEER . Assalamualaikum, Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah. Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab. Ini sambu….

Senarai Peribahasa (a–m)

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 0.35

Biarpun tinggal berjauhan, kalau ade jodoh kita akan dapat bersame same nnti.

Kisah Seram Di Genting Highlands

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 22.55

Kisah Misteri dan Seram di Genting Highlands Genting Highlands atau Tanah Tinggi Genting adalah satu kawasan yang menghimpunkan beberapa tempat.

Bahasa Melayu Tahun 4: Tatabahasa

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 8.11

1. Kata Kerja Transitf ialah segala perbuatan yang dilakukan oleh pembuatnya kepada benda lain.Benda yang kena oleh perbuatan itu dipanggil penyambut ( objek ).Blog yang berkongsi mengenai pendapat politik, isu semasa, info menarik kisah benar dan juga parti politik Malaysia dan juga kisah pelik serta misteri. PUKUL 12 tengah malam. Tersenyum nipis aku. Kain yang menutup pandangan mata aku biarkan sahaja kalau tidak mahu kena ketuk dengan rotan dek Nur Arikah. Adik aku itu aku rasa memang adik yang paling h….

Proton Exora Vs Grand Livina Vs Chery Eastar Vs Naza Citra

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 13.01

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA Proton Exora Naza Citra It is a seriously subjective matter on . Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 8MessagesDigest #4854….

Tempat Menarik Di Port Dickson

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 2.52

Destinasi percutian tepi pantai di Negeri Sembilan paling popular iaitu Port Dickson menawarkan banyak aktiviti & penginapan menarik untuk anda terokai. Sebagai salah .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -