What's New?

cara gunting telekung lycra

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 7.00

Telekung Lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan?

Tutorial : Cara Gunting Jubah Kain Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 22.43

bila kita gunting jubah size M, buka bawah jubah = 15 inci. tapi bila kita gunting jubah yg bersaiz besar, buka bawah jubah kenalah besarkan juga dlm kes nie beza dada ialah 4 inci, jadinya buka bawah jubah kena 

Cara Untuk Mendapatkan Side Income Dari Rumah

Diterbitkan pada Wednesday, 13 August 2014 Pukul 17.00

Telekung lycra. Saya ada buat write up di sini Ada orang dari bisnes pukal mencari org untuk menggunting kain sahaja ataupun diberikan kain yang telah digunting untuk dijahit secara pukal. Sambil-sambil di rumah ni.

#setkurusbajet

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 13.45

By nurul dahlya alias Wednesday, February 19, 2014 jahit lycra cara senang, macamana jahit lycra pakai mesin portable singer, tips jahit fishtail dengan mudah, tips jahit lycra, tips jahit lycra pakai portable, tips jahit peplum dengan mudah. Kain lycra dan jersey memang cantik. Bila buat . Ok bagi sesiapa yang berminat nak buat telekung sendiri, suka Lya nak bagitau boleh tengok dulu entri Kaedah Menyediakan Kain dan juga PEACE- Baju Untuk Orang Besar..dan Ianya Murah!

Tutorial Jahit Telekung Dewasa Percuma

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 13.47

Kali ni Lya nak buat write up untuk cara-cara menjahit telekung solat. Bila proses ni selesai, apa lagi ambik gunting dah srappppp potong laju-laju saja. Tips Penting Jahit Lycra Guna Mesin Portable Singer Confidence.

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Dari Jari Jari Halusku: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 8.03

Hari ni Misz-ella nak share dengan korang akan kewujudan Telekung Lycra berlace yang selesa sangat dipakai tatkala bersolat. Misz-ella sendiri dah mula gunakan Telekung lycra ni sejak 2 bulan yang lalu. Dah sedap 

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit Telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=Nn01iAKt_t4 · http://azimadiyshop.blogspot.com/2011/11/tutorial-30-minit-telekung-lycra.html

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -