cara gunting telekung lycra

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Saya try nak tulis sedikit tutorial camna nak jahit telekung sendiri, tapi rasanya agak terbatas bila guna gambar sebegini emmm apa yang boleh di terangkan sahajalah yer.. andai anda rasa tak paham dan nak lebih detail, silalah belajar dengan guru menjahit betul. Janganlah sayang gunting alas dahi dan alas dagu. (update on (menghabiskan lycra kamdar yg terkumpul ni..) ReplyDelete .. cara atasi Jerawat Kronik dengan Set Jerawat Shaklee. 2 days ago.

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. POLA cara gunting telekung & KAIN cara gunting LAPIK 

Florabeadz Academy: Cara Potong Princess Cut

Diterbitkan pada Wednesday, 9 October 2013 Pukul 11.47

Kelas belajar menjahit baju, langsir dan telekung secara intensif dan personal. tuan puan akan belajar cara menjahit 1 baju atau design langsir yg dipilih dalam sehari; menyiapkan jahitan 1 baju itu dalam satu hari sahaja.. bukan datang belajar gunting pola ikut garisan zig zag tu, letak pola atas kain. ni cara letak pola dan proses gunting utk pola depan . kain tu perlu dilipat dua. Utk bahagian belakang, jika guna kain lycra potong sama mcm bahagian depan.

Muslim Collection: Cara Ukuran Telekung Solat 2...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 14.00

cara ukuran untuk panjang telekung diukur dari bahagian atas kepala sehingga labuh telekung, sila rujuk gambar untuk ukurannya. * Saiz S - panjang telekung = 40" * Saiz M - panjang telekung = 42" * Saiz L - panjang 

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 7.00

telekung lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan?

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Tutorial Jahit Telekung Dewasa Percuma

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 13.47

Kali ni Lya nak buat write up untuk cara-cara menjahit telekung solat. Bila proses ni selesai, apa lagi ambik gunting dah srappppp potong laju-laju saja. Tips Penting Jahit lycra Guna Mesin Portable Singer Confidence.

Shopping Online : Telekung Lycra Part #1

Diterbitkan pada Tuesday, 19 March 2013 Pukul 19.00

Labels: kebaikan telekung lycra, shopping online telekung lycra, shopping online telekung murah, telekung cantik, telekung lycra, telekung lycra murah, telekung murah, telekung warna warni, ukuran telekung lycra 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X