cara gunting telekung lycra

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=Nn01iAKt_t4 · http://azimadiyshop.blogspot.com/2011/11/tutorial-30-minit-telekung-lycra.html

Telekung Lycra Korea

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 22.25

Kedai jual telekung lycra di sungai petani (11); telekung lycra kedah (3); syarikat pengedar aircond di pekan pahang (2); harga pasaran telekung lycra di kedah (2); telekung lycra langkawi (2); jual lace murah kulim (2); kedai telekung sg petani (2); telekung di kulim (1); telekung haifa di sungai petani kedah (1); telekung lycra kuching sarawak (1); telekung lycra kulim Label Iklan: cara bersetubuh paling best, cara ketatkan faraj, cara ketatkan faraj dengan manjakani 

Cara Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 16.07

Sy tak pernah buat lagi telekung tapi rasa-rasanya teori dia macam nie lah. Teori sahaja : so try with your own risk! :P ~ material lycra ; bidang 60, 3.5m. POLA cara gunting telekung & KAIN cara gunting LAPIK 

Shopping Online : Telekung Lycra Part #1

Diterbitkan pada Tuesday, 19 March 2013 Pukul 19.00

Labels: kebaikan telekung lycra, shopping online telekung lycra, shopping online telekung murah, telekung cantik, telekung lycra, telekung lycra murah, telekung murah, telekung warna warni, ukuran telekung lycra 

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 7.00

telekung lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan?

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Saya try nak tulis sedikit tutorial camna nak jahit telekung sendiri, tapi rasanya agak terbatas bila guna gambar sebegini emmm apa yang boleh di terangkan sahajalah yer.. andai anda rasa tak paham dan nak lebih detail, silalah belajar dengan guru menjahit betul. Janganlah sayang duit, insyallah tak gunting alas dahi dan alas dagu. (update on 18/2/2013). Saiz lapik atas (menghabiskan lycra kamdar yg terkumpul ni..) ReplyDelete · Suzie June 17, 2012 at 

Kaedah Jahit Telekung

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 17.30

Ini merupakan sambungan kepada Tutorial Potong Kain telekung Dewasa. Dalam entri ni Lya akan rumuskan pula cara-cara nak jahit setiap komponen iaitu macam mana nak jahit awning telekung, dagu, tali ikat muka, dan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X