What's New?

cara gunting telekung lycra

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Coretan Qalamku: Amalan Jimat Tenaga Elektrik Bagi...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 January 2011 Pukul 17.14

Peti sejuk menggunakan banyak tenaga elektrik. Apatah lagi, ia biasanya digunakan selama 24 jam. Oleh itu, jika ingin mengurangkan bil elektrik di rumah, kita perlu mengetahui cara untuk menjimatkan pengunaan tenaga 

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 7.00

TELEKUNG LYCRA. Assalamualaikum. Telekung Lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan? Jom kita tengok. Black Pearl. Pink Bandung. Yellow Gold .. yasmin ^^assalammualaikum,saya lpasan spm dlm ali… Farina Al-Khareidsekarang ni,macam macam cara nk tipu pel… Widget by Way2Blogging 

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit Telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=Nn01iAKt_t4 · http://azimadiyshop.blogspot.com/2011/11/tutorial-30-minit-telekung-lycra.html

Dari Jari Jari Halusku: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 8.03

Hari ni Misz-ella nak share dengan korang akan kewujudan Telekung Lycra berlace yang selesa sangat dipakai tatkala bersolat. Misz-ella sendiri dah mula gunakan Telekung lycra ni sejak 2 bulan yang lalu. Dah sedap 

Telekung Adinda Handmade

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 11.37

Perbezaan dgn Telekung Lycra yg femes: 1.Jahitannye telekung lycra simple dan mudah, manakala jahitan muka telekung adinda cerewet dan perlukan ketelitian yg lebih. (Jika upah tailor juga mahal berbanding upah 

Cutemummy Contest Giveaway: Giveaway : Pencarian...

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2011 Pukul 15.42

Tornado Potato, Spring Potato - Khas buat peminat kentang Hahahhahahaa kelakor lak ayat kan Tak kisah la Nah kalau sesapa nk mem"variety"kan cara potong kentang Buat je ala2 spring potato 6 hari yang lalu Sebelum dan selepas - *Assalamualaikum* *Petang sebelum sekolah. ajak main di taman permainan. esoknya hani bawa wafa ke kedai gunting rambut. senang sikit bila rambut pendek.* Seminggu yang .. Wallet-sized travel telekung for adults.

Tutorial : Cara Gunting Jubah Kain Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 22.43

bila kita gunting jubah size M, buka bawah jubah = 15 inci. tapi bila kita gunting jubah yg bersaiz besar, buka bawah jubah kenalah besarkan juga dlm kes nie beza dada ialah 4 inci, jadinya buka bawah jubah kena 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -