What's New?

cara gunting telekung lycra

Dari Jari Jari Halusku: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 1.03

Hari ni Misz-ella nak share dengan korang akan kewujudan Telekung Lycra berlace yang selesa sangat dipakai tatkala bersolat. Misz-ella sendiri dah mula gunakan Telekung lycra ni sejak 2 bulan yang lalu. Dah sedap 

Emas 1 Gram

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 6.47

Bila proses ni selesai, apa lagi ambik gunting dah srappppp potong laju-laju saja. KAEDAH POTONG TALI IKAT Diharap memuaskan hati semua yang tengah mencari panduan ni ya. Untuk entri seterusnya, Lya akan kongsikan cara nak jahit setiap komponen ni ya. Selamat mencuba! Untuk tips seterusnya: Cara Jahit Telekung. Recently By nurul dahlya alias at . pula cara-cara nak jahit setiap ko Tips Penting Jahit Lycra Guna Mesin Portable Singer Confidence.

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 4.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Telekung Adinda Handmade

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 4.37

Perbezaan dgn Telekung Lycra yg femes: 1.Jahitannye telekung lycra simple dan mudah, manakala jahitan muka telekung adinda cerewet dan perlukan ketelitian yg lebih. (Jika upah tailor juga mahal berbanding upah 

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 0.00

Telekung Lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan?

Cara Jual Shawl Online

Diterbitkan pada Sunday, 1 September 2013 Pukul 10.34

Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl, selendang, telekung lycra, jahit tudung chiffon 3 layer, chiffon 2 layer, tudung syria, tudung labuh, tudung lycra,tudung chiffon, tukar awning Cara Jual Shawl Online. Pelbagai jenis shawl. bergaya dengan shawl. Semakin ramai yang melibatkan diri dalam perniagaan online. Antara yang popular adalah menjual tudung atau shawl secara online. Salah seorang customer 

Tutorial : Cara Gunting Jubah Kain Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 15.43

bila kita gunting jubah size M, buka bawah jubah = 15 inci. tapi bila kita gunting jubah yg bersaiz besar, buka bawah jubah kenalah besarkan juga dlm kes nie beza dada ialah 4 inci, jadinya buka bawah jubah kena 

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 5.51

Jahit Telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=Nn01iAKt_t4 · http://azimadiyshop.blogspot.com/2011/11/tutorial-30-minit-telekung-lycra.html

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -