What's New?

cara gunting telekung lycra

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

TUTORIAL : 30 minit telekung lycra :). Assaamualaikum.. Ingat ustaz don ajer ada 30 minit? sy pon Jahit tepi BIASA pada : pinggang kain, cantumkan kain dan jahit tepi sekali terus, dan jahit juga pada bahagian depan telekung ( yang nie jangan jahit tepu cantum terus) Jahit tepi KECIL pada : bawah kain sepanjang labuh telekung, . azima said sukajahit.wahh, senangkan cara dia. tahniah2..tak sia kain cadar, :). March 9, 2013 at 4:03 AM · taman hati said.

Tj Sew N Craft: Jahit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 12.51

Jahit Telekung. http://sewnsell.blogspot.com/2012/07/cara-jahit-telekung-kanak-kanak.html http://www.youtube.com/watch?v=Nn01iAKt_t4 · http://azimadiyshop.blogspot.com/2011/11/tutorial-30-minit-telekung-lycra.html

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Saya try nak tulis sedikit tutorial camna nak jahit telekung sendiri, tapi rasanya agak terbatas bila guna gambar sebegini emmm apa yang boleh di terangkan sahajalah yer.. andai anda rasa tak paham dan nak lebih detail, silalah belajar dengan guru menjahit betul. Janganlah sayang duit Gunting alas dahi dan alas dagu. (update on (menghabiskan Lycra kamdar yg terkumpul ni..) ReplyDelete .. Tips Kawal Anak Main Gadjet Cara Praktikal. 2 days ago.

Telekung Adinda

Diterbitkan pada Thursday, 6 December 2012 Pukul 16.44

Masalah lycra: Kainnye melekap kat badan.. kalau kat surau pompuan xpela kan.. tp kalau nk bawak ke luar, dgr ceramah, jalan2 luar surau, tak boleh la kan, sebab tu kire tak tutup aurat coz ikut badan. Tapi ok jek, korg kene 

Telekung Adinda Handmade

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 11.37

Perbezaan dgn Telekung Lycra yg femes: 1.Jahitannye telekung lycra simple dan mudah, manakala jahitan muka telekung adinda cerewet dan perlukan ketelitian yg lebih. (Jika upah tailor juga mahal berbanding upah 

Dari Jari-jari Halusku: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 8.03

Hari ni Misz-ella nak share dengan korang akan kewujudan Telekung Lycra berlace yang selesa sangat dipakai tatkala bersolat. Misz-ella sendiri dah mula gunakan Telekung lycra ni sejak 2 bulan yang lalu. Dah sedap 

Tutorial : Cara Gunting Jubah Kain Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 22.43

bila kita gunting jubah size M, buka bawah jubah = 15 inci. tapi bila kita gunting jubah yg bersaiz besar, buka bawah jubah kenalah besarkan juga dlm kes nie beza dada ialah 4 inci, jadinya buka bawah jubah kena 

Www.penbiru.com: Telekung Lycra

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 7.00

Telekung Lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa salahnya pakai yang cantik-cantik..kan?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.