What's New?

cara buat mesin gula kapas

Bakso Daging Sapi Spesial

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 11.42

E ntah mengapa membuat bakso sapi yang kenyal da n mental selalu menjadi tantangan tersendiri. Walau bebera pa waktu yang lalu saya telah ber hasil membuat bakso sapi .

Bicara Kak Noor

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 16.57

Lepas tu boleh lah di hidangkan bersama nasi putih. Sebenarnya daun kemangi ni bukan saja wangi tapi sangat berkhasiat untuk tubuh badan kita, jom semak info di bawah ni..

Google

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 7.25

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.Datuk Seri Najib Tun Razak berkata perkhidmatan seperti yang disediakan di Pusat Transformasi Bandar (UTC) hasil usaha kerajaan setakat ini tidak mampu dilaksanakan . tips dan cara m buat jajanan gulali rambut nenek ramesia mesin rambut nenek jajanan no algia yang renyah manis detikfoodbahan dan cara m buat arum manis rambut nenek buat resepjual….

Cara Sediakan Laporan Dokumentasi

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 20.46

Kali ni nak share share pasal DOKUMENTASI atau Laporan Dokumentasi. Cara nak sediakan buku dokumentasi @ laporan dokumentasi. Saya share maklumat ni sebenarnya nak Pertanian ialah pengeluaran makanan dan barangan melalui perladangan, penternakan, dan perhutanan. Ia merupakan perkembangan utama yang membawa kepada kebangkitan .

10 Rawatan Semulajadi Melegakan Eczema Dan Psoriasis

Diterbitkan pada Tuesday, 5 December 2017 Pukul 3.27

Bagus artikel ni..saya memang mencari cara nak sembuhkan sakit ekzema,anak saya no 2 alami perkara sama.. kesian bila makan telur mesti gatal2 garu2.. terima kasih .

Portal Berita Terbaik

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 8.44

Besarnya ukuran alat vital pria, menjadi salah satu aspek penting dalam hubungan intim suami istri. Besarnya alat vital pria, akan menambah kepuasan berhubungan intim .

Secubit Garam

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 6.06

Kek yg dihasilkan sehari sebelum raya haji baru2 ni.. Dah lama simpan hajat nak buat, org kata cuma tunggu masa yg sesuai jer atau dgn lebih tepat lg bila diizinkan .

Secubit Garam: Makaroni Bakar

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 8.07

Makaroni Bakar ni dah laaaaaaaaaama K.Nor buat. Kalau tak silap pertengahan Disember tahun lepas (nak mengarang resipi pun ingat tak ingat dah ni.. sib baik dah catat .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -