What's New?

bulu tebal konek arab

Kenapa Wanita Dan Lelaki Perlu Cukur Bulu Kemaluan

Diterbitkan pada Tuesday, 12 June 2012 Pukul 14.52

Adakah kita berbuat demikian wahai pembaca?. Jangan kata orang yang tak tahu memang tak buat, Yang dah tahu pun tak buat. Ada yang tak pernah bercukur sampai bertahun-tahun lamanya. Tebal macam hutan belantara 

Mengenal Macam-macam Jenis Kucing

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 4.16

Ras kucing ini memiliki lapisaan coat doubel dan tebal. Daerah telinga dan diantara kaki memiliki rambut tebal, serta rambut ekor yang panjang dan tebal sehingga sangat berguna melindungi mereka dari suasana dingin. Berasal dari UEA (Uni Emirat Arab); kucing alami; bertubuh medium ke besar; jenis shorthair (berbulu pendek), dengan warna pure white, black, white, tabby brown with dark brown stripes, dsb. Ashera (F1 Savannah). Awalnya dikembangkan di 

Omar Borkan Al Gala

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 6.32

Awal minggu ini terdapat beberapa laporan yang mengatakan 3 orang pemuda UAE diusir dari Festival Kebudyaan Dan Adat Jenadrivah di Arab Saudi kerana terlaku kacak. . asal bile kau jambang n brjanggut org xckp kau kacak..kau xfikir ke?..ni sume sbb bulu jambang n janggut kau tu kerinting sngat mcm mggi..bile kau da potong bru org selera ckit nak tgk kau kt offce kau uh..tu yg dorg ckp kau kacak(kata kau..aku . Janggutnya penuh dan tebal menawan

Pertanyaan Dan Jawaban Teka Teki Silang

Diterbitkan pada Wednesday, 3 December 2014 Pukul 3.02

73 WOL Bulu binatang yang halus (seperti bulu domba) untuk bahan pakaian. 74 VAS Tempat bunga untuk hiasan di atas meja dsb. 75 TOS Undian dengan cara melemparkan uang logam dsb. 76 SAD Nama huruf ke-14 abjad Arab. 77 SAR Tiruan bunyi angin .. 451 DOMBA Kambing yang berbulu tebal (bulunya dipakai bahan membuat wol). 452 SERTA Dan. 1777 KONEKSI Hubungan yang dapat memudahkan (melancarkan) segala urusan (kegiatan).

Setelah Dicukur Kenapa Gatal Yaa??

Diterbitkan pada Monday, 28 March 2011 Pukul 2.42

Dari Abi Hurairah ra. berkata bahwa Rasulullah SAW bersabda, Fithrah itu ada 5 macam : Khitan, istihdad (mencukur bulu kemaluan), mencukur kumis, memotong kuku dan mencabut bulu ketiak. Dianjurkan bagi laki-laki atau wanita (yang disarankan Laki-laki dan perempuan berkebangsaan Italia, Spanyol, Yunani, Arab, dan India cenderung berbulu lebih lebat daripada keturunan Asia Timur dan Tenggara. Setelah di cukur, kenapa gatal yaaa?? Tidak sedikit 

Puff-it

Diterbitkan pada Tuesday, 27 March 2012 Pukul 8.10

Puff-IT Destructurizer adalah sistem Penghilang Bulu tradisional yang tidak sakit dan secara semula jadi menghilangkan bulu yang tidak diinginkan pada wajah dan tubuh Anda. Menggunakan campuran unik yang tradisional dari bahan-bahan bulu sampai ke akar seperti waxing) dan tweezer/dengan pinset. Jika rambut Anda sangat tebal, Anda akan perlu lebih dari 1x melakukan perawatan epilatory ini sebelum Anda dapat mulai mencabut rambut-rambut Anda.

Otak Berita: Cewek Dengan Bulu Tebal Dan Seksi

Diterbitkan pada Wednesday, 5 September 2012 Pukul 10.50

Selain itu, berbulu banyak atau tidak juga ditentukan oleh faktor genetis. Laki-laki dan perempuan keturunan daerah Mediterania seperti Italia, Spanyol dan Yunani, juga Arab dan India, cenderung berbulu lebih lebat 

Rawatan Buang Bulu Roma Lebat

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 7.00

Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakk

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -