What's New?

blog cerita nasib imah

Macam-macam Ada.......best Punya Cerita Oooooo.....

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Cerita ni bermula bulan lepas. Dekat rumah aku, ada awek bernama Seha. Dia belajar di ITM dengan aku. Dah lama jugak aku perhatikan jiran aku tu, tapi aku baru dapat alhamdulillah, terima kasih kepada owner blog ni. Terubat jugak rindu nak tengok kesinambungan drama novel Adam dan hawa. Almaklumlah masa balik cuti eid adha dapat .

Memek Basah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Singkat cerita aku sudah berada di rumahnya, di perumahan yang super elit. Kemudian aku diperkenalkan sama anak-anaknya yang memang pada cantik dan sexynya seperti .

Isteri & Bapa Mertua Cerita Lucah Dan Video Lucah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Video Lucah, Video Seks Melayu, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa .

Kerjaya Bidang Perakaunan Cg Narzuki Online

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Sebuah buku yang sangat sesuai dibaca oleh pelajar: KERJAYA DALAM BIDANG PERAKAUNAN Tulisan Wan Mohd Nazif dan Fazilah Ibrahim.

Perniagaan Internet Vs Daftar Perniagaan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Ini adalah artikel ketiga mengenai perniagaan internet dan pendaftaran perniagaan, susulan daripada berita yang ‘tergempar’ beberapa hari yang lepas. Entri ini .

[terkini] Krisis Di Mesir Keadaan Sebenar Pelajar Malaysia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Sebentar tadi aku baru dapat mesej melalui Facebook daripada seorang pelajar Malaysia yang menuntut di Egypt berkenaan keadaan pelajar di sana dan aku rasa mesej ini .

Kisah Janda Muda Malaysiasensasi.net

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Imah, seorang janda yang muda, jelita dan seksi tinggal seorang diri di sebuah banglo dua tingkat. Ramai lelaki tidak kira tua atau muda menggilainya tapi Imah tidak .

Cerita Lucah...nasib Imah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Nasib Imah Dari jauh Atan melihat emaknya sedang membeli di kedai mamak Muthu. Atan meneruskan perjalanan pulang dari sekolah. Niat hati ingin memanggil emaknya Ya. KENAPA? “WHY Bro..WHY?? Sebelum aku menjawab segala pertanyaan korang, aku mohon korang baca 7 cerita ini agar memudahkan korang faham mengapa aku langsung tak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -