What's New?

blog cerita nasib imah

Kerjaya Bidang Perakaunan

Diterbitkan pada Wednesday, 17 August 2016 Pukul 21.59

Sebuah buku yang sangat sesuai dibaca oleh pelajar: KERJAYA DALAM BIDANG PERAKAUNAN Tulisan Wan Mohd Nazif dan Fazilah Ibrahim.

Perniagaan Internet Vs Daftar Perniagaan

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 18.42

Ini adalah artikel ketiga mengenai perniagaan internet dan pendaftaran perniagaan, susulan daripada berita yang ‘tergempar’ beberapa hari yang lepas. Entri ini .

Kisah Janda Muda

Diterbitkan pada Thursday, 25 August 2016 Pukul 10.15

Imah, seorang janda yang muda, jelita dan seksi tinggal seorang diri di sebuah banglo dua tingkat. Ramai lelaki tidak kira tua atau muda menggilainya tapi Imah tidak Artisteer - Automated Web Designer. Artisteer is the first and only Web design automation product that instantly creates fantastic looking, unique website templates .

Blog Picisan

Diterbitkan pada Tuesday, 23 August 2016 Pukul 8.23

Dengan perdebatan yang semakin meningkat tentang bagaimana orang ramai boleh membantu, ramai cendekiawan dan aktivis politik berkata cara terbaik ialah melalui boikot .

Cerita Sex: Ngentot Anak Sd

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 9.43

Gudang yang kujaga sering digunakan anak-anak di kampung belakang untuk arena bermain. Sepulang sekolah mereka selalu bermain di lantai gudang yang luas..

Macam-macam Ada.......best Punya Cerita Oooooo.....

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 2.42

Cerita ni bermula bulan lepas. Dekat rumah aku, ada awek bernama Seha. Dia belajar di ITM dengan aku. Dah lama jugak aku perhatikan jiran aku tu, tapi aku baru dapat alhamdulillah, terima kasih kepada owner blog ni. Terubat jugak rindu nak tengok kesinambungan drama novel Adam dan hawa. Almaklumlah masa balik cuti eid adha dapat . Alkisah nak throwback pulak memalam ni. Dulu-dulu habis sekolah je selalu tergesa-gesa balik rumah. Kawan-kawan aku pun tau aku jenis tak suka stay back kat sekolah. Even kalau ada kokurikulum selalu ….

[terkini] Krisis Di Mesir Keadaan Sebenar Pelajar Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 3.18

Sebentar tadi aku baru dapat mesej melalui Facebook daripada seorang pelajar Malaysia yang menuntut di Egypt berkenaan keadaan pelajar di sana dan aku rasa mesej ini .

Tragedi Pesawat Penerbangan Malaysia Mh635 Terhempas Di

Diterbitkan pada Thursday, 25 August 2016 Pukul 4.32

ANTARA faktor pemula kisah yang disiarkan ini ialah cerita-cerita yang disampaikan dari mulut ke mulut oleh para pemandu teksi di sekitar Johor Bahru..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.