What's New?

bini main dengan mamak

Mungkin Inilah Dikatakan Dilema Seorang Suami? Kami...

Diterbitkan pada Friday, 16 January 2015 Pukul 2.32

Laki telefon bini,. Laki : Petang ni awak nak masak apa Yang? Bini : Alaaahhh. Hari-hari kena masak, penatlah bang! Balik kerja ni Abang makan siap-siaplah. Laki pon, balik kerja singgah kedai mamak tibai nasik beriyani kari kamben baekk Bini : Abang ni, kalo dok umah asek sepah umah jerlah! Bini abang penat tau nak kemas umah semedang, awat abang tak kuar pi mancing ker. Pi main bola ke. Pegilah! Pegilah! Saya nak rilek-rilek dgn budak-budak nih.

Kalau Bini Kau Lari Cari Lain , Kau Jangan Marah Kau...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 August 2015 Pukul 12.33

Isteri basah ketiak masukkan anak dalam kereta. Lipat stroller,masukkan barang-barang yang dibeli. Si suami main hp sambil hisap rokok kat tepi. Yang jenis mcm ni.. harap badan kau je sado bang tapi lagi baik kau jadi pondan jer.

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan Mamak...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 8.33

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan. Mamak Setelah Menolak 'Ajakan' Suami. Putatan: Rasa curiga seorang suami selepas permintaan melakukan hubungan kelamin ditolak isteri, membongkar rahsia perbuatan 

Walk On Wings, Tread In Air: Hari Untuk Main

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 10.46

Wah, kemain baik lagi. Ni mesti kes terlebih happy punya pasal setelah sekian lama menunggu bini nak ikut pi breakfast. Aku : Main Place. Padahal aku tak sure if kat Main Place ada mamak ke tak. Kopitiam pun tak sure ada 

++****++ Axel Bilang Mamak-mamak Kok Jadi Singa...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 June 2009 Pukul 0.53

Jujur saja, waktu dengar ini di sebelah istri, girangnya hati bukan main. Demi memanaskan hati istri, aku bolak-balik minta konfirmasi Axel : 'bang, mamak-mamak jadi apa ?' dia pasti jawab tegas "jadi singa !!". 'mmmmm..

Bini Aku Tomboy Ke?

Diterbitkan pada Wednesday, 14 July 2010 Pukul 6.50

Padahal, bukan main susah dia merayu kat mama ketika meminta nombor telefon Abang Din, memandangkan mama aje yang save nombor Abang Din tempoh hari. "Ala, mama boleh la bagi, ada benda penting Zack nak cakap dengan dia!

Tak Dapat Lubang Dubur Bini Diseksa

Diterbitkan pada Monday, 9 March 2015 Pukul 3.15

O.K..hari ini kisah seorang isteri yang cantik lawa berkulit gebu di belasah oleh suami selepas tidak mahu layan kehendak seks. Pada 5-3-2015,rumah aku dikunjungi oleh isteri jiran yang mana aku kenal sangat suaminya,isteri aku pula Aku tak membuang masa dan terus keluar rumah menuju ke warong mamak yang berada tidak jauh dari rumah. Kira-kira dua jam juga di warong aku pulang kerumah,lagi pun waktu zohor dah sampai,jadi aku kena kesurau 

Repekan.si.jiwa.kacau: Emosi Paling Diganggu

Diterbitkan pada Monday, 10 August 2015 Pukul 14.57

Entah kenapa aku berani bawa nadi pergi mamak. Gamble. Aku order roti kosong. Kuah kari. Sambal. Maggi tomyam. Milo tabur dan air kosong. Perghh. Sementara tunggu makanan sampai. Tengok keliling. Ada laki bini. Borak. Then leka main handphone. Anak merayap sana sini. At last anak dia hilang dari pandangan mata dia. Cuak muka si ibu anak sorang hilang. Aku tunduk je. Aku nampak kelibat anak dia. Tp aku tak cakap. Entah. Dia jumpa anak dia kat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -