What's New?

bini main dengan mamak

5 Impian Abang Nara Ketika Mahu Mula Bekerja

Diterbitkan pada Tuesday, 28 April 2015 Pukul 4.16

Sebaliknya lebihi kepada membuat aktiviti seperti bermain futsal, main Dota, lepak kedai mamak dengan member-member dan main snooker. Sebelum kahwin kena Tak gitu? 4. Cari awek untuk dijadikan isteri. Setelah 

++****++ Axel Bilang Mamak-mamak Kok Jadi Singa...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 June 2009 Pukul 0.53

Jujur saja, waktu dengar ini di sebelah istri, girangnya hati bukan main. Demi memanaskan hati istri, aku bolak-balik minta konfirmasi Axel : 'bang, mamak-mamak jadi apa ?' dia pasti jawab tegas "jadi singa !!". 'mmmmm..

Bini Aku Tomboy Ke?

Diterbitkan pada Wednesday, 14 July 2010 Pukul 6.50

Padahal, bukan main susah dia merayu kat mama ketika meminta nombor telefon Abang Din, memandangkan mama aje yang save nombor Abang Din tempoh hari. "Ala, mama boleh la bagi, ada benda penting Zack nak cakap dengan dia!

My Life Story: 2012 Paling Mencabar...

Diterbitkan pada Tuesday, 23 July 2013 Pukul 2.55

tamat STPM, aku berhijrah ke selangor bekerja.. aku tinggal di rmah bapak sedara aku.. aku panggil dia mamak, bini dia aku pnggil antie.. mamak n antie aku ni kje dri awal pgi smpai tngh mlm.. biasala org bisness.. mamak aku pd bini dia.. dulu bukan main ckap xnk.. apa jd xnk dn xkn balik pada bini dia.. biasala, sudah ludah jilat balik.. aku ni ambik masa 2 minggu bru pulih dri tekanan perasaan.. tp xla smpai thap gila lg.. mamak aku n parents aku mmg xsuka 

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan Mamak...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 8.33

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan. Mamak Setelah Menolak 'Ajakan' Suami. Putatan: Rasa curiga seorang suami selepas permintaan melakukan hubungan kelamin ditolak isteri, membongkar rahsia perbuatan 

Walk On Wings, Tread In Air: Hari Untuk Main

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 10.46

Wah, kemain baik lagi. Ni mesti kes terlebih happy punya pasal setelah sekian lama menunggu bini nak ikut pi breakfast. Aku : Main Place. Padahal aku tak sure if kat Main Place ada mamak ke tak. Kopitiam pun tak sure ada 

Peej.burhan: It's A Joke La~

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2008 Pukul 7.00

mama : tuh la me : alaa..apa2 la..janji sempurna kan.. mama : betul la tuhtp kalau anak kau comot .. mama cakap..pergi main jauh2 me : jahat ok mama : alaaa..mama bergurau la..xkan la mcm tuh pulak..eyh..mama gurau tau. . tuh psl aku da feker, bila sok2 bini aku pregnant, aku wajibkan dia minom air soya+bace surah yusof n luqman selalu.sbb aku x mu laa dia folo aku, kalo lelaki ok..macho gtu..tp kalo pomp sian.rendah diri jekalo da kompom folo 

Mungkin Inilah Dikatakan Dilema Seorang Suami? Kami...

Diterbitkan pada Friday, 16 January 2015 Pukul 2.32

Laki telefon bini,. Laki : Petang ni awak nak masak apa Yang? Bini : Alaaahhh. Hari-hari kena masak, penatlah bang! Balik kerja ni Abang makan siap-siaplah. Laki pon, balik kerja singgah kedai mamak tibai nasik beriyani kari kamben baekk Bini : Abang ni, kalo dok umah asek sepah umah jerlah! Bini abang penat tau nak kemas umah semedang, awat abang tak kuar pi mancing ker. Pi main bola ke. Pegilah! Pegilah! Saya nak rilek-rilek dgn budak-budak nih.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -