What's New?

bini main dengan mamak

++****++ Axel Bilang Mamak-mamak Kok Jadi Singa...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 June 2009 Pukul 7.53

Jujur saja, waktu dengar ini di sebelah istri, girangnya hati bukan main. Demi memanaskan hati istri, aku bolak-balik minta konfirmasi Axel : 'bang, mamak-mamak jadi apa ?' dia pasti jawab tegas "jadi singa !!". 'mmmmm..

Bini Aku Tomboy Ke?

Diterbitkan pada Wednesday, 14 July 2010 Pukul 13.50

Padahal, bukan main susah dia merayu kat mama ketika meminta nombor telefon Abang Din, memandangkan mama aje yang save nombor Abang Din tempoh hari. "Ala, mama boleh la bagi, ada benda penting Zack nak cakap dengan dia!

Jantan Miang Cuba Menggatal Dengan Bini Orang Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 March 2015 Pukul 7.05

Jantan Miang cuba menggatal dengan bini orang dalam Whatsapp. Mamak Story 11/03/2015. Sembang Mamak. http://ift.tt/1FI4SgA Orang serius nak jual rumah dia boleh buat main. Elehhh.. Ingat orang nak termakan kot kata-kata lucah dia 

It's A Joke La

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2008 Pukul 14.00

mama : tuh la me : alaa..apa2 la..janji sempurna kan.. mama : betul la tuhtp kalau anak kau comot .. mama cakap..pergi main jauh2 me : jahat ok mama : alaaa..mama bergurau la..xkan la mcm tuh pulak..eyh..mama gurau tau. . tuh psl aku da feker, bila sok2 bini aku pregnant, aku wajibkan dia minom air soya+bace surah yusof n luqman selalu.sbb aku x mu laa dia folo aku, kalo lelaki ok..macho gtu..tp kalo pomp sian.rendah diri jekalo da kompom folo 

Hari Untuk Main

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 17.46

Wah, kemain baik lagi. Ni mesti kes terlebih happy punya pasal setelah sekian lama menunggu bini nak ikut pi breakfast. Aku : Main Place. Padahal aku tak sure if kat Main Place ada mamak ke tak. Kopitiam pun tak sure ada 

Isteri Kantoi Main Lelaki Lain Ketika Suami Leka Tonton...

Diterbitkan pada Wednesday, 18 June 2014 Pukul 10.51

Sebelum itu, kira-kira jam 11.30 malam, wanita itu dikatakan telah pergi menghantar suaminya yang berusia 27 tahun ke kedai mamak untuk melihat bola sepak permainan antara GERMAN bertemu PORTUGAL.Apabila 

Mungkin Inilah Dikatakan Dilema Seorang Suami? Kami...

Diterbitkan pada Friday, 16 January 2015 Pukul 9.32

Laki telefon bini,. Laki : Petang ni awak nak masak apa Yang? Bini : Alaaahhh. Hari-hari kena masak, penatlah bang! Balik kerja ni Abang makan siap-siaplah. Laki pon, balik kerja singgah kedai mamak tibai nasik beriyani kari kamben baekk Bini : Abang ni, kalo dok umah asek sepah umah jerlah! Bini abang penat tau nak kemas umah semedang, awat abang tak kuar pi mancing ker. Pi main bola ke. Pegilah! Pegilah! Saya nak rilek-rilek dgn budak-budak nih.

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan Mamak...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 15.33

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan. Mamak Setelah Menolak 'Ajakan' Suami. Putatan: Rasa curiga seorang suami selepas permintaan melakukan hubungan kelamin ditolak isteri, membongkar rahsia perbuatan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.