What's New?

bini main dengan mamak

Walk On Wings, Tread In Air: Hari Untuk Main

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 17.46

Wah, kemain baik lagi. Ni mesti kes terlebih happy punya pasal setelah sekian lama menunggu bini nak ikut pi breakfast. Aku : Main Place. Padahal aku tak sure if kat Main Place ada mamak ke tak. Kopitiam pun tak sure ada 

Inilah Jadinya Kalau Laki Merajuk Dengan Bini Huduh Betull...

Diterbitkan pada Friday, 3 April 2015 Pukul 2.04

Mamak Story. Story Telling at #Mamak. Inilah jadinya kalau laki merajuk dengan bini.. Huduh betull!!! Mamak Story 03/04/2015. Sembang Mamak. http://ift.tt/1ItfuRp. Amboiii Maniam ni merajuk dengan bini ka apa yang sampai menyorok kat tempat-tempat sempit macam ni. Merajuk tak dapat kawin lagi satu ka apa haha ! Lawak sungguh Hadoiii macam dah takde tempat lain je nak main sorak-sorak, jiwa kacau betul.-TiraGomez/UtaraNews.com. ← Previous post. @Mamak Panas!

++****++ Axel Bilang Mamak-mamak Kok Jadi Singa...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 June 2009 Pukul 7.53

Jujur saja, waktu dengar ini di sebelah istri, girangnya hati bukan main. Demi memanaskan hati istri, aku bolak-balik minta konfirmasi Axel : 'bang, mamak-mamak jadi apa ?' dia pasti jawab tegas "jadi singa !!". 'mmmmm..

Drama Laki Bini (tua) Di Kedai Mamak!

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 12.31

21-10-2014. Semalam, si bini kepada MyToklaki (saya la tuh!) Biasanya kadang-kadang kami singgah dinner makan nasi jarang lepak kedai mamak di hari biasa. .. Wordless Wednesday 231 : Main Karom Dan Congkak.

Bini Aku Tomboy Ke?

Diterbitkan pada Wednesday, 14 July 2010 Pukul 13.50

Padahal, bukan main susah dia merayu kat mama ketika meminta nombor telefon Abang Din, memandangkan mama aje yang save nombor Abang Din tempoh hari. "Ala, mama boleh la bagi, ada benda penting Zack nak cakap dengan dia!

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan Mamak...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 October 2013 Pukul 15.33

Isteri Curang Kantoi Main 2 Kali Sehari Dengan. Mamak Setelah Menolak 'Ajakan' Suami. Putatan: Rasa curiga seorang suami selepas permintaan melakukan hubungan kelamin ditolak isteri, membongkar rahsia perbuatan 

Clash Of Clan Versi Pengantin Melayu.. Stylo Lah!!

Diterbitkan pada Sunday, 22 March 2015 Pukul 23.09

Sekali dengan banner rumah kawin pun dorang boleh buat. Mesti pengantin ni kaki main Clash of Clain (COC). Sampai banner kawin pun dorang buat tema coc. Besar kot memang sempoi habis laaa. Laki bini gila main coc 

Peej.burhan: It's A Joke La~

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2008 Pukul 14.00

mama : tuh la me : alaa..apa2 la..janji sempurna kan.. mama : betul la tuhtp kalau anak kau comot .. mama cakap..pergi main jauh2 me : jahat ok mama : alaaa..mama bergurau la..xkan la mcm tuh pulak..eyh..mama gurau tau. . tuh psl aku da feker, bila sok2 bini aku pregnant, aku wajibkan dia minom air soya+bace surah yusof n luqman selalu.sbb aku x mu laa dia folo aku, kalo lelaki ok..macho gtu..tp kalo pomp sian.rendah diri jekalo da kompom folo 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -