Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

bini main dengan mamak

Maharaja Lawak Mega 2017

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 23.27

Layari video terkini dan kenali para peserta Maharaja Lawak Mega 2017! Saksikan #MaharajaLawakMega terbaru di setiap Jumaat, 10mlm di Astro Warna & Mustika HD.

Akhil Hayy, Maizawati Zainal Dan Waheeda

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 19.55

ada sorang kawn serumah aku pergi MidValley pada satu hari tu… tahun lepas la.. awal tahun lepas maybe… Die terserempak dengan Akill Hayy dengan bini die .

Tempat Makan Best Di Port Dickson Senarai Kedai

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 7.55

Keunikan Cowboy Place ni adalah rekaan dalaman kedai tu sendiri yang menyerlahkan konsep koboi itu sendiri dengan lukisan orang koboinya, koboi memegang senapang .

Proton Exora Vs Grand Livina Vs Chery Eastar Vs Naza Citra

Diterbitkan pada Saturday, 18 November 2017 Pukul 18.56

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA Proton Exora Naza Citra It is a seriously subjective matter on laskar pelangi anak bangsa: 34 provinsi di indonesia lengkap dengan pakaian, tarian, rumah adat, senjata tradisional,suku,bahasa daerah,peta dan gambar. Rakyat Malaysia ramai yang menggunakan pengangkutan awam seperti Komuter, Bas, Teksi, Lrt dsb untuk bergerak menuju ke destinasi samada maksud ke tempat kerja atau bersiar-siar. Ini kerana untuk menge….

Aris Awang: Jabatan Insolvensi Cekik Darah Dengan Akta

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 6.45

Anonymous said alamak! baru je cadang nk pegi ke pejabat insolvensi. klu mcm ni x jd la jwbnye. baca dlm suratkhabar bukan main lg nk membantu. ini bukan nk .

Kisah Sebenar Penceraian Norish Karman

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 9.58

Sekarang nie, Kalau di kira2 balik, Dato’ Hashimudin juz dituduh x bagi bg nafkah kat NK sejak cerai.. TAPI.. NK menurut dato’ hishamudin main kayu tiga & langgar . Decide nak ke Ipoh dalam 3 minggu je.. Masa pergi Matta Fair memang MrK ajak pergi MAPS, tapi aku macam caye tak caye je.. Kang beli tiket ntah kurun ke bape dapat pergi. So bila dia cakap lagi sekali….

Pengalaman Bercuti 3h2m Di Pulau Tioman Dengan Pakej Murah

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 3.45

Bila hari dah siang, kami pun bergerak la ke Jeti Mersing. Around 1km jugak kot dari surau. Sebelum ke jeti, singgah breakfast dekat mamak dulu..

#zuri : Mayang Fiksyen Shasha

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 17.08

Terima kasih FS jika cerita yang saya submit ini diterbitkan di page dan juga wall FB Fiksyen Shasha. Sebelum pergi jauh, saya ingin memberitahu, ceritaOrang tua mana yang tak kaget ketika melihat anaknya sudah meninggal padahal baru saja ditinggalkan dalam waktu 15 menit. Kabar sang anak mengalami penyakit bernama . Umur aku dah dekat 30 tahun. Aku kahwin masa umur 26 tahun, dan waktu tu aku baru je habis belajar (kat UIA lah, kalau x aku confess kat U lain).Aku ni boleh dikategorikan sebagai budak baik. Maksud b….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -