biantara tema paturay tineung smp

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

PIDATO paturay tineung. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat Sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, smp/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron smp Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng hasil anu nyugemakeun teu aya deui pibasaeunana , sim kuring sareng . Della : Tolong buatin pidato dg tema menyongsong masuk SMA/SMK soalnya ini buat tugas ujian praktek..thx kirim ke email ku. ------------------. Mangzales :Terima kasih 

Paturay Tineung Smp Negeri 1 Sumedang

Diterbitkan pada Friday, 15 June 2012 Pukul 0.48

(tanpa judul). Contoh biantara Bahasa Sunda Bismillahirohmanirrohim Assalamualaikum Warohmatullohi Wabarokatuh Langkung tipayun hayu urang nyang. paturay tineung smp Negeri 1 Sumedang. Posted on Jumat 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda (paturay Tineung)

Diterbitkan pada Thursday, 31 January 2013 Pukul 21.49

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X