biantara tema paturay tineung smp

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron smp Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng hasil anu nyugemakeun teu aya deui pibasaeunana , sim kuring sareng . Della : Tolong buatin pidato dg tema menyongsong masuk SMA/SMK soalnya ini buat tugas ujian praktek..thx kirim ke email ku. ------------------. Mangzales :Terima kasih 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

01.10 smp Negeri 2 Sukamantri Noments. I. PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Paturay Tineung Smp 3 Pamulihan

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 3.45

Diposkan 3 weeks ago oleh Firman Hakiki. paturay tineung smp 3 PAMULIHAN. Jun 20th. PENERIMAAN SISWA BARU SMPN 3 PAMULIHAN TAPEL 2014/2015. May 11th. Manfaat Kulit Pisang Untuk Kesehatan Tubuh.

Paturay Tineung Smp Negeri 1 Sumedang

Diterbitkan pada Friday, 15 June 2012 Pukul 0.48

Sehari sebelum acara, kita GR dulu di Islamic Center. Saya dari jam 6 sore udah dateng. Ternyata yaa maklum sih kelas terakhir tampilnya pun terakhir, sampe kelas saya kebagean sekitar jam 9an lah. Jadinya bapak saya 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

biantara paturay tineung. 22.45 Fathandino Rahardiansyah Noments. Assalamualaikum Warahmatullohi Wabarakatuh. Para Hadirin. Syukur Alhamdulillah urang sanggahkeun ka robbul izzati Allah SWT nu maha kawasa anu parantos 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X