What's New?

biantara serentampi

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Malah mandar teu ngalantur ngawur saur, urang kawitan bae ku acara nu munggaran, minangka nyerenkeun pipanganteneun pameget, dina acara seren tampi dinten ieu. Ka sesepuh ti rombongan calon panganten pameget, mangga 

Pidato Nampa Nganten Adat Jawa

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 16.02

Sanget ketampi kanthi bingahing manah, atur salam taklim saking panjenenganipun badhe kadang besan lumantar panjenengan kawula tampi, salajengipun dhumawaha sami-sami. Wondene atur pasrah paringipun sarana 

Seni Tradisi: Pidato Seren Tampi

Diterbitkan pada Thursday, 2 February 2012 Pukul 12.27

Pidato Seren Tampi. Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter-geter asih janten pasini jangji: seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa

Pidato Bahasa Jawa Singkat : Atur Panampi Pasrahan

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 22.22

Kaping tiganipun, atur salam taklimipun sampun dipun tampi dening Bapak………………….sekaliyan, ingkang lumantar Bapak …………………… (ingkang ngaturaken pasrahan) kala wau. Semanten ugi Bapak…………………. sekaliyan 

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 10.25

April 19, 2011 Nova Nurul Mustopa No comments. SEREN TAMPI PANGANTEN. Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayyidina Muhammadin khootaminnabiyyin, Wa aalihi wa shohbihii ajma-'iin . BIANTARA SESEPUH ROMBONGAN CALON PANGANTEN PAMEGET (didugikeun ku bapa …………………..) Panata Acara : Hadirin nu 

Kidung Pusaka Dadiharja: Naskah (teks) Seren Tampi...

Diterbitkan pada Sunday, 20 February 2011 Pukul 15.35

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten. BIANTARA NYÉRÉNKEUN PANGANTÉN. Assalamu'alaikum wr. wb. Inna hamdalillah Nahmaduhu wa nastai'nuhu wa nastagfiruhu wa na udzubillahi min syururi anfusina wa min 

Nyerenkeun Panganten

Diterbitkan pada Sunday, 31 October 2010 Pukul 10.46

Saperkawis, sim kuring sakulawargi ti Dusun ………………………………………. ka ieu tempat utamina ka Bapa ………………………………ngahaturkeun salam silaturahmi, harepan mudah-mudahan di tampi ku hasta kalih, kasangga kalingga murda, oge mudah-mudahan ku Kalintang sae kang ieu posting teh, tiasa dikembangkeun tah minangka conto ngalangkungan pasanggiri Biantara Seren-Tampi panganten, utamina di lingkungan atanapi di organisasi.

Fauzi Mirwan S: Contoh Atur Pambagya Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 5.21

Sepisan kula ngaturaken pambagya wilujeng, awit panjenengan saha pambagyoning penganten kakung. Dene atur kula ingkang kalih, kula tampi salam kawilujengipun Bapa Susilo sekaliyan, ing mangke kula aturaken 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -