biantara serentampi

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 10.25

Tag : biantara , Sunda. SEREN TAMPI PANGANTEN. Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla 

Contoh Ceramah Singkat Isra Mi'raj

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 10.25

MUSTAQIM. WASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUHU. Diposkan 5th May oleh Iyep Saepumilah. Label: ceramah isra mi'raj pidato agama pidato inggris pidato perpisahan pidato seren tampi pidato sunda. 0 

Seni Tradisi

Diterbitkan pada Monday, 20 February 2012 Pukul 9.48

Midang Bingah Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah Ilang Karempan Datang Hareupan

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 10.43

Related Posts:Contoh biantara Basa SundaContoh Pidato Bahasa SundaContoh Undangan Umroh Bahasa SundaContoh Undangan Khitanan Bahasa SundaNama Kandang Binatang dan Tukang dalam Bahasa Sunda.

Pidato Sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Sunday, 21 April 2013 Pukul 23.57

biantara sunda, seren sumeren siswa, beber layar poe anyar, lulus banglus ginuluran, tebih tina marganing balai, anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya, jatnika sapapaosna, bagja dunya rawuh akheratna.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki Saleresna mah ieu téh masih kénéh rénghap ranjug. Nembé pisan dongkap, tos dipiwarang biantara. Padahal ari kahoyong 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Malah mandar teu ngalantur ngawur saur, urang kawitan bae ku acara nu munggaran, minangka nyerenkeun pipanganteneun pameget, dina acara seren tampi dinten ieu. Ka sesepuh ti rombongan calon panganten pameget, mangga 

Seni Tradisi: Pidato Seren Tampi

Diterbitkan pada Thursday, 2 February 2012 Pukul 12.27

Pidato Seren Tampi. Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter-geter asih janten pasini jangji: seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X