biantara serentampi

Seren Tampi Panganten: Nyerenkeun Bakal Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 31 March 2010 Pukul 14.28

Assalamu'alaikumwr. wb. Alhamdulillahilladzi ahallan nikah waharroma sifah. washolatu wassalamu 'ala rosulillah wa'ala alihi washabihi wamawwalah amma ba'du. Pujiining ati anu wening unggal detik disarengan 

Nyerenkeun Panganten

Diterbitkan pada Sunday, 31 October 2010 Pukul 10.46

Kalintang sae kang ieu posting teh, tiasa dikembangkeun tah minangka conto ngalangkungan pasanggiri biantara Seren-Tampi panganten, utamina di lingkungan atanapi dianisasi. Hatur pangwanoh ah ti sim kuring.

Seni Tradisi

Diterbitkan pada Monday, 20 February 2012 Pukul 9.48

Midang Bingah Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah Ilang Karempan Datang Hareupan

Seren Tampi Panganten: Nampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 31 March 2010 Pukul 14.59

Nampi panganten. Alhamdulillahilladzi ahallan nikah waharroma sifah. washolatu wassalamu 'ala rosulillah wa'ala alihi washabihi wamawwalah amma ba'du. Kalayan kucuran hamdu ka dzat numaha luhur sinarengan 

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 10.25

Tag : biantara , Sunda. SEREN TAMPI PANGANTEN. Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla 

Contoh Ceramah Singkat Isra Mi'raj

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 10.25

MUSTAQIM. WASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUHU. Diposkan 5th May oleh Iyep Saepumilah. Label: ceramah isra mi'raj pidato agama pidato inggris pidato perpisahan pidato seren tampi pidato sunda. 0 

Seni Tradisi: Pidato Seren Tampi

Diterbitkan pada Thursday, 2 February 2012 Pukul 12.27

Pidato Seren Tampi. Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter-geter asih janten pasini jangji: seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa

Kidung Pusaka Dadiharja: Naskah (teks) Seren Tampi...

Diterbitkan pada Sunday, 20 February 2011 Pukul 15.35

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten. biantara NYÉRÉNKEUN PANGANTÉN. Assalamu'alaikum wr. wb. Inna hamdalillah Nahmaduhu wa nastai'nuhu wa nastagfiruhu wa na udzubillahi min syururi anfusina wa min 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X