biantara seren sumeren

Papatah Basa Sunda Kolot Baheula Pepatah Asep Iwan

Diterbitkan pada Monday, 26 March 2012 Pukul 2.01

Pidato Sunda seren sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Grup Musik Tradisional Sunda KAWASA Kamus Sunda Sederhana Paribasa jeung Babasan Sunda Bagean 6 Paribasa jeung Babasan

Jampe Jampe Harupat Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara upamana bae dina acara ngalamar atawa seren sumeren calon panganten lalaki ngasupkeun sawatara pantun Ki Adi ti anggangna keneh geus

Pidato Sunda Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Sunday, 21 April 2013 Pukul 23.57

biantara sunda seren sumeren siswa beber layar poe anyar lulus banglus ginuluran tebih tina marganing balai anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya jatnika sapapaosna bagja dunya rawuh akheratna

Pidato Sunda Amal Nu Bakal Nulungan Di Jero Kubur Asep

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 18.30

Pidato Sunda seren sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Grup Musik Tradisional Sunda KAWASA Kamus Sunda Sederhana Paribasa jeung Babasan Sunda Bagean 6 Paribasa jeung Babasan

Padepokan Nurut Tauhid Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Monday, 14 May 2012 Pukul 4.09

pidato seren sumeren BABASAN PAMASRAHAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET Ass Wr wb Bismillah jadi sekar pangiring catur ngajadi tuturus laku muru sampurnaning rahayu banjaran jatining bagja Alhamdulillah

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda Amiezcomel

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter geter asih janten pasini jangji seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget Abikumala

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET TIPE 1 Assalamualaikum Wr Wb Alhamdulillahi robbil aalamin Wabihi nastaiinu alla umuurid dunia waddin Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin

Acara Seren Sumeren Uwa Lengser

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren sumeren Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri kanggo didahupkeun ditikahkeun Ditampi pihak calon panganten istri Ieu nambihan rumpaka

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X