What's New?

biantara seren sumeren

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

Alhamdulillah panyinglar Riya jeung Sum'ah, anu pasolengkrah nyaruntah dina galeuh leuleumbutan, panundung ujub jeung takabur, anu ngagojod dina qolbu, pangusir anu ngadaki dina ati, nu tinggal iwal ti setra bersihna 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter-geter asih janten pasini jangji: seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus 

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara SEREN-SUMEREN. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 November 2011 Pukul 1.02

biantara. Kaopat,. unjukan paturay tineung. Kalima,. ngadugikeun tutungkusan. Kagenep,. béwara juara. Katujuh,. hiburan. Kadalapan,. du¶a/tutup.Supados henteu nyakolong teuing kana waktos, mangga ieu acara urang buka ku µaosan . Wassalamu¶alaikum wr. wb. Seren Sumeren. Bismillaahir rohmaanir rohiimAssalamu'alaikum Wr. Wb.Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatuwassalaamu alla sayyidina 

Pidato Sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 13.59

biantara sunda, seren sumeren siswa, beber layar poe anyar, lulus banglus ginuluran, tebih tina marganing balai, anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya, jatnika sapapaosna, bagja dunya rawuh akheratna.

Contoh Teks Pidato: Panganteur Seren Bakal...

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 11.35

PANGANTEUR SEREN SUMEREN SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -