What's New?

biantara seren sumeren

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Pidato Sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

biantara sunda, seren sumeren siswa, beber layar poe anyar, lulus banglus ginuluran, tebih tina marganing balai, anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya, jatnika sapapaosna, bagja dunya rawuh akheratna.

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 3.17

Bismillah Alhamdulillah Patepang di salaka maya dilajengkeun di buana nyata dua teuteup ngagedurkeun geter-geter asih janten pasini jangji: seja laki rabi kiwari cunduk di waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Saturday, 11 August 2012 Pukul 19.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus 

Contoh Teks Pidato: Panganteur Seren Bakal...

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 4.35

PANGANTEUR SEREN SUMEREN SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren 

Newer Post

Diterbitkan pada Thursday, 7 March 2013 Pukul 8.02

Conto Naskah Seren Sumeren Basa Sunda. Assalamu'alaikum wr.wb. Alhamdu nu jadi panundung rambu takabur, panyinglar rasa sarakah, panyeuseuh geugeuleuh manah, nyapukeun iri dengki nu ngancik dina diri, 

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 8.13

Acara SEREN-SUMEREN. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

Alhamdulillah panyinglar Riya jeung Sum'ah, anu pasolengkrah nyaruntah dina galeuh leuleumbutan, panundung ujub jeung takabur, anu ngagojod dina qolbu, pangusir anu ngadaki dina ati, nu tinggal iwal ti setra bersihna 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -