biantara seren sumeren panganten

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami panganten Istri) anu satadina dibintian ku 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN panganten PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget...

Diterbitkan pada Monday, 28 May 2012 Pukul 9.16

seren sumeren Ti Kulawarga panganten Pameget. Méi 28, 2012 . ThowafIn "haji". Diberkaskeun dina bewara, budaya, hutbah, islam, tutorial Tagged with adat, biantara, education, islam, sumedang, sunda, tata krama 

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

BABASAN PAMASRAHAN BAKAL panganten PAMEGET. Ass. Wr. wb. Bismillah jadi sekar pangiring catur, ngajadi tuturus laku, muru sampurnaning rahayu, banjaran jatining bagja. Alhamdulillah panyinglar Riya jeung 

Contoh Teks Pidato: Panganteur Seren Bakal...

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 11.35

PANGANTEUR NAMPI panganten Dulur-dulur anu sami hadir ! PANGANTEUR seren sumeren SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren sumeren simbolik,sumangga cacandakan nu bade kadugikeun di kapyunkeun,oge wawakil tatamu sareng wawakil pribumi anu bade seren sumeren,majeng kapayun. Diposkan 

Seren Sumeren Calon Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2009 Pukul 21.58

seren sumeren calon panganten. Saha nu tiasa masihan cara seren sumeren panganten sunda? mangga diantos. Diposkan oleh Panglawungan Sundanologi di 06.58. Tidak ada komentar: Poskan Komentar. Posting Lebih 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X