What's New?

biantara seren sumeren panganten

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 November 2011 Pukul 18.02

Biantara pedaran ti sesepuh calon Panganten Pameget3. Biantara panampian ti sesepuh calon panganten Istri4. Seren-sumeren cacandakan, nu diawitan ku Ibu ««««««« nampi salah sawios barangnu disanggakeun ku Ibu 

Seren Sumeren Calon Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2009 Pukul 14.58

Seren sumeren calon panganten. Saha nu tiasa masihan cara seren sumeren panganten sunda? mangga diantos. Diposkan oleh Panglawungan Sundanologi di 06.58. Tidak ada komentar: Poskan Komentar. Posting Lebih 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 3.17

ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami Panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami Panganten Istri) anu satadina dibintian ku 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

BABASAN PAMASRAHAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET. Ass. Wr. wb. Bismillah jadi sekar pangiring catur, ngajadi tuturus laku, muru sampurnaning rahayu, banjaran jatining bagja. Alhamdulillah panyinglar Riya jeung 

Uparaca Mapag Panganten Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 18 July 2013 Pukul 18.20

Upara Adat Panganten Sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah sahiji budaya sunda warisan jaman baheula, ti para luluhur… Narasi/ Sesepuh biantara : Deg… , Randeg di pangadeg !!! Sawangan kahayang, geus narawangan. Didieu tutug rahayu! didieu gilig rabi ! Wawanen ebreh. Umbul umbul nawaetu, mancuh saestu ! Warna, warni pulasna. Mareng jeung warnaning ati, .. Seren Sumeren ( Seserahan ) Bapa ibu 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Saturday, 11 August 2012 Pukul 19.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus 

Contoh Teks Pidato: Panganteur Seren Bakal...

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 4.35

PANGANTEUR NAMPI PANGANTEN Dulur-dulur anu sami hadir ! PANGANTEUR SEREN SUMEREN SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren sumeren simbolik,sumangga cacandakan nu bade kadugikeun di kapyunkeun,oge wawakil tatamu sareng wawakil pribumi anu bade seren sumeren,majeng kapayun. Diposkan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -