biantara seren sumeren panganten

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget Abikumala

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN panganten PAMEGET TIPE 1 Assalamualaikum Wr Wb Alhamdulillahi robbil aalamin Wabihi nastaiinu alla umuurid dunia waddin Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin

Jampe Jampe Harupat Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara upamana bae dina acara ngalamar atawa seren sumeren calon panganten lalaki ngasupkeun sawatara pantun Ki Adi ti anggangna keneh geus

Biantara Ny R Nkeun Jeung Narima Calon Pangant N

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Ny r nkeun jeung Narima Calon Pangant n biantara Sesepuh ti Calon Pangant n Aw w Assalamualaikum Wr Wbr Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu parantos ny sakeun lolongkrang waktos kanggo

Acara Seren Sumeren Uwa Lengser

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren sumeren Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri kanggo didahupkeun ditikahkeun Ditampi pihak calon panganten istri Ieu nambihan rumpaka

Mingsays Uparaca Mapag Panganten Sunda

Diterbitkan pada Friday, 19 July 2013 Pukul 1.20

Upara Adat panganten Sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan nanging salah sahiji budaya sunda warisan jaman baheula ti para luluhur Narasi Sesepuh biantara Deg Randeg di pangadeg Sawangan kahayang geus narawangan Didieu tutug rahayu didieu gilig rabi Wawanen ebreh Umbul umbul nawaetu mancuh saestu Warna warni pulasna Mareng jeung warnaning ati seren sumeren Seserahan Bapa ibu

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda Asep Iwan

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Malah mandar teu ngalantur ngawur saur urang kawitan bae ku acara nu munggaran minangka nyerenkeun pipanganteneun pameget dina acara seren tampi dinten ieu Ka sesepuh ti rombongan calon panganten pameget mangga

Padepokan Nurut Tauhid Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Monday, 14 May 2012 Pukul 4.09

pidato seren sumeren BABASAN PAMASRAHAN BAKAL panganten PAMEGET Ass Wr wb Bismillah jadi sekar pangiring catur ngajadi tuturus laku muru sampurnaning rahayu banjaran jatining bagja Alhamdulillah

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda Amiezcomel

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari ayi Nami panganten Pameugeut sareng n ng Nami panganten Istri didahupkeun di bal nyungcung Ayi Nami panganten Pameugeut Sabada ijab kabul diucap nami

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X