biantara seren sumeren panganten istri

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami panganten istri) anu satadina dibintian ku 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

(panganten istri) na oge daek. Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus wawanti yen lamun engke dina waktuna ngadahupkeun anakna menta Yeuh kuring geus hasil nyieun pantun: Nyelapkeun pantun dina waktu muji kageulisan calon panganten istri: Pantasnya mancing, di pinggir kali. Banyak ikan kumpul di tepi.

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

Palawargi jaler istri anu mulya utamina ka pangersa saebul bet di dieu, sim kuring atas nami kulawargi bapa ………………………………………….. rawuh rombongan, disarengan ku muji syukur ka Gusti nu Maha Agung, ngahaturkeun 

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. Saur paripaos sepuh tea mah, sim abdi dina ieu sa'at, lambe sambung lemek, ilat sambung talatah, 

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget...

Diterbitkan pada Monday, 28 May 2012 Pukul 9.16

seren sumeren Ti Kulawarga panganten Pameget. Méi 28, 2012 . ThowafIn "haji". Diberkaskeun dina bewara, budaya, hutbah, islam, tutorial Tagged with adat, biantara, education, islam, sumedang, sunda, tata krama 

Mingsays

Diterbitkan pada Friday, 19 July 2013 Pukul 1.20

Narasi/ Sesepuh biantara : Deg… , Randeg di pangadeg !!! Sawangan kahayang, geus narawangan. Didieu tutug rahayu! didieu gilig rabi ! Wawanen ebreh. Umbul umbul nawaetu, mancuh saestu ! Warna, warni pulasna. . Seserahan/ seren sumeren. Pur ngempur ngempur. Kujang karancang kawani, Dilugas….., Dilugaskembang kaheman. Tutungkusan Pajajaran Kujang, kemben mapasangan…. Ituh …………………………… istri : Deudeuh geulis sing satuhu

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X