What's New?

biantara seren sumeren panganten istri

Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 8 November 2017 Pukul 19.01

Seren sumeren panganten Wa aalihi wa shohbihii ajma-iin.Palawargi jaler istri anu mulya utamina ka 2 biantara (pidato ) .

Acara Seren-sumeren Uwa Lengser

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 3.00

Acara SEREN-SUMEREN. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak .

Conto Biantara Masrahkeun Calon Pangantén Lalaki

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 13.14

Conto Biantara Masrahkeun Calon Pangantén Lalaki. pidato seren sumeren. Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. Seren Sumeren..

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten ~ Mudztova

Diterbitkan pada Monday, 6 November 2017 Pukul 11.47

Sunda_Biantara Seren Tampi Panganten. Tuesday, Seren-sumeren cacandakan, Silih tepangkeun kulawedet ti calon panganten istri sareng calon panganten Biantara basa sunda seren sumeren panganten. Biantara panampian ti sesepuh calon panganten Istri 4. Seren-sumeren dipapag di hiap-hiap ku basa anu endah someah, .

Ikatan Alumni Sunda 2002: Seren Sumeren

Diterbitkan pada Sunday, 12 November 2017 Pukul 18.28

RUNTUYAN ACARA SEREN SUMERENCALON PANGANTEN PAMEGET : 1. Bubuka ( ku Panta Acara) 2. Biantara pedaran ti sesepuh calon Panganten Pameget 3. Biantara panampian ti sesepuh calon panganten Istri 4. Seren-sumeren cacandakan, nu diawitan ku Ibu ………………… nampi salah sawios barang nu disanggakeun ku Ibu ………………… 5. Ngadu'a 6. Pamungkas.

Eman Leman, M.pd.: Nyerenkeun/ Nampi Panganten

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 14.54

Nanging Insya Alloh, sim kuring seren-sumeren teh ulang-along marga hina, indit peuting miang beurang, labuh curug ragrag jurang, katinggang pangpung dihakan maung .

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget ~ Abikumala

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 7.20

Nuhun pisan kang, abdi kabantos pisan bade seren sumeren panganten pemeget. PANAMPIAN PIHAK PANGANTEN ISTRI; PIDATO SEREN SUMEREN PANGANTEN PAMEGET;PIDATO PANAMPIAN TI PANGANTEN ISTRI Bismillaahir rohmaanir rohiim Assalamu'alaikum Wr. Wb. PANAMPIAN PIHAK PANGANTEN ISTRI; PIDATO SEREN SUMEREN PANGANTEN PAMEGET;.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -