What's New?

biantara seren sumeren panganten istri

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 3.17

ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami Panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami Panganten Istri) anu satadina dibintian ku 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Saturday, 11 August 2012 Pukul 19.13

Ke heulaanan ari dina biantara seren sumeren calon panganten lalaki ka kulawarga calon panganten awewe ari pokona mah nu ditepikeun teh nyaeta: ti heula bubuka, tuluy nyerenkeun calon panganten lalaki, nyerenkeun 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

(Panganten Istri) na oge daek. Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. Saur paripaos sepuh tea mah, sim abdi dina ieu sa'at, lambe sambung lemek, ilat sambung talatah, 

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 November 2011 Pukul 18.02

Wassalamu¶alaikum wr. wb. Seren Sumeren. Bismillaahir rohmaanir rohiimAssalamu'alaikum Wr. Wb.Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatuwassalaamu alla sayyidina Muhammadin khootaminnabiyyin, Wa aalihi wa .. BIANTARA SESEPUH CALON PANGANTEN ISTRI Panata AcaraKedaling pamaksadan ti tatamu sareng kedaling panampian ti pribumi, parantos luyu tur adumanis, nyekrup taya nyoledatna.

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

3. Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Uparaca Mapag Panganten Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 18 July 2013 Pukul 18.20

Narasi/ Sesepuh biantara : Deg… , Randeg di pangadeg !!! Sawangan kahayang, geus narawangan. Didieu tutug rahayu! didieu gilig rabi ! Wawanen ebreh. Umbul umbul nawaetu, mancuh saestu ! Warna, warni pulasna. . Seserahan/ Seren sumeren. Pur ngempur ngempur. Kujang karancang kawani, Dilugas….., Dilugaskembang kaheman. Tutungkusan Pajajaran Kujang, kemben mapasangan…. Ituh …………………………… Istri : Deudeuh geulis sing satuhu

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -