biantara seren sumeren panganten istri

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé Assalamu'alaikum Wr. Wbr. Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu parantos nyésakeun lolongkrang waktos kanggo 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus wawanti yen lamun engke dina waktuna ngadahupkeun anakna menta Yeuh kuring geus hasil nyieun pantun: Nyelapkeun pantun dina waktu muji kageulisan calon panganten istri: Pantasnya mancing, di pinggir kali. Banyak ikan kumpul di tepi.

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami panganten istri) anu satadina dibintian ku 

Khutbah Nikah Pidato Dina Acara Pertikahan

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 1.47

Tapi eta nikmat nikah teh ngan dua rebo kaditunamah dedeieun saba'da ni'mat timbul nu kadua nyaeta Kaf (Karohah) hartosna pikangewaeun, pikasebeleun da ningali pamajikan reuseup soteh ker panganten anyar, ningali pamajikan teh jiga Shopia Laurent, jiga Lidia Kandau, jiga Krisdayanti, tapi lamun geus bereset budak tilu beulas mah, komo lamun ker Nya kitu deui, istri sing apal kana hak jeung kawajibanna. Pidato Sunda| seren sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

(panganten istri) na oge daek. Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

Palawargi jaler istri anu mulya utamina ka pangersa saebul bet di dieu, sim kuring atas nami kulawargi bapa ………………………………………….. rawuh rombongan, disarengan ku muji syukur ka Gusti nu Maha Agung, ngahaturkeun 

Asmadi: Upacara Adat Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 20.36

Mangrupa bewara keur balarea yen panganten anu lalaki sareng sadaya nu jajap tos dongkap, panganten sareng sadaya nu jajap diandeg/ ditahan dipanyaweran/ di lawang pamor. Si Lengser midang/ . Seserahan/ seren sumeren. Pur ngempur ngempur. Kujang karancang kawani, Dilugas….., Dilugaskembang kaheman. Tutungkusan Pajajaran Kujang, kemben mapasangan…. Ituh …………………………… istri : Deudeuh geulis sing satuhu. Sing satuhu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X