What's New?

biantara serah terima panganten bahasa sunda

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. (rengse biantara panampian Pihak panganten istri, pok dei panata acara nyarita), Alhamdulullah Bapa Ibu sadayana nembe ku 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 10.30

Serah Terima Pengantin.Bismillah nu jadi sekarning panggiring catur, ngajadi tuturus laku, muru sampuraning rahayu, benjeran jatining bagja. Di wuwuh ku alhamdulillah, panyanglar ria jeng sum'ah nu pasalengkrah ngaruntah dina galeuh 

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.12

Panampian Calon Panganten Pameget Ku Alimudin S.Pd.i. Asalamu'alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 3.43

Contoh Pidato Basa Sunda Seren Sumeren Panganten Pameget dan Panganten Istri.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 6.38

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas IV nu dipikacinta. Langkung ti payun 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.02

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Senin, 12 Januari 2015 Pidato Bahasa Sunda Dina waktos ieu, abdi bade ngadugikeun biantara anu topikna "Kabersihan Lingkungan". Hirup sehat teh CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalam… Read More.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -