biantara paturai tineung

Aditya Feris Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 20.58

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola

Em Rahmat Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

PIDATO PATURAY tineung TI MURID KA GURUNA Assalamualaikum wr Wb Bapa bapa miwah ibu ibu anu ku simkuring dimulyakeun Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah

Biantara Paturay Tineung Gm Blogger

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 17.18

biantara Paturay tineung Posted by Gilang Maylida Februari 14 2013 Assalammualaikum Wr Wb Bapa kapala Sakola anu di pika hormat ibu bapa guru anu di pika hormat sareng siswa siswi SMPN 1 Jatinangor anu ku sim abdi

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

biantara Pidato Paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas Bismilaahirrohmanir rohim Assalaamualaikum wr wb Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos

Share And Find About This Life Biantara Paturay

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

biantara PATURAY tineung Assalamualaikum Waroh Matullohi WabarokatuhBismilahirrahmanirrahim Alhamdulilahirabbilalamin wabihinastain nualaumuridunniawadin wassolatuwassalamualaasrofil anbinya

Biantara Paturay Tineung Fathandino R

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

Syukur Alhamdulillah urang sanggahkeun ka robbul izzati Allah SWT nu maha kawasa anu parantos maparin nikmat sinareng rahmat ka urang sadaya nu hadir dina acara ieu Kalayan widi sareng ridhona urang sadaya bias patepung dina

Tatar Pasundan Biantara Pidato Paturay Tineung Sd Tepas

Diterbitkan pada Thursday, 6 March 2014 Pukul 15.12

Langkung tipayun simkuring ngahaturkeun nuhun ka panatacaraga anu parantos maparinan waktos ka sim kuring saparakanca kanggo biantara sambutan dina raraga paturay tineung murid kelas VI SD Bapak Kepala

Blue Sky Biantara Paturay Tineung Ti Guru Ka

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 18.59

biantara PATURAY tineung TI GURU KA MURIDNA Assalamualaikum Wr Wb Alhamdulillahi robbil alamin wasolatu wassalamu ala nabiyyil karim warosulil azdim Muhammad waala alihi wasohbihi ajmain Simkuring

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X