Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

biantara paturai tineung

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah Contoh biantara atau pidato bahasa sunda tentang perpisahan sekolah paturay tineung SD, SMP, SMA, kelas 6, 9, dan 12. Alhamdulillah, rehna dina dinten ieu urang tiasa kempel ririungan dina acara paturay tineung nu sanesna mah dihin pinasti, anyar paninggih. Tos ditangtukeun prakna .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Video ieu mangrupa salahsahiji dokumentasi pangajaran dina Praktek Biantara basa Sunda 2016, kelas XII IPA 3 SMAN 2 Kota Sukabumi. hatur lumajeng utamina Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah BIANTARA PATURAY TINEUNG MP3 Download 6.28 MB, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 BIANTARA PATURAY TINEUNG (06:17 min), last update 10 October.

Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Biantara Paturay Tineung wawakil kelas IX Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu Listen or download Biantara Paturay Tineung music song for free. Please buy Biantara Paturay Tineung album music original if you like the song you Biantara Paturay Tineng Anapon runtuyan acara paturay tineung kelas 9 smpn 5 bungbulang di antawisna nyaeta; 1. Bubuka. 2. Ngaoskeun ayat suci Al-Quran..

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Kali ini saya akan memberikan contoh Pidato menggunakan Basa Sunda. Pidato dalam basa Sunda itu "Biantara". Biantara ini saya buat sendiri loh untuk memenuhi salah Saterasna pirang-pirang kasaean Bapa kalih Ibu, sim kuring saparakanca teu tiasa males eta kasaean, mung tiasa ngedalkeun du'a, pamugi rupining elmu biantara paturay tineung ti wawakil kelas viassalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun kahadirtat gusti nu maha suci Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina denget ieu urang .

Aep Suryaaman: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Biantara Wawakil Siswa Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil Kelas IX Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sangg Lirik Lagu. Biantara Wawakil Siswa Dina Paturay Tineung SMP Negeri 1 urang tiasa riung mungpulung paamprok jonghok patepang raray dina raraga paturay tineung. Contoh Biantara/Pidato Pendek Basa Sunda. Kabersihan Sakola Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

KELOMPOK BIANTARA 2B PGSD. Gity Putri Triani Dewi Hardianti 1503722 Rofingatun Nissa Ikah Atikah "PATURAY TINEUNG" Bismillahirrohmanirrohim, Assalamualikum wr BIANTARA PATURAY TINEUNG. Biantara Wawakil Siswa Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu urang tiasa patepung rawung .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung, tanbi lengoh kalempohan, Biantara Paturay Tineung TI Conto Biantara Paturay Tineung السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 17.51

BIANTARA PATURAY TINEUNG - Free download as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Kantenan wae salami tilu taun diajar di ieu sakola, seueur pisan anu bakal janten panineungan. Di dieu, di sakola urang nu genah pikabetaheun, sim kuring saparakanca .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -