What's New?

biantara paturai tineung

Pidato-biantara Paturay Tineung Wawakil Kelas Xi

Diterbitkan pada Saturday, 16 May 2015 Pukul 3.45

Anu dipihormat, Bapa pupuhu Sakola SMAN 2 Kota Suabumi, Bapa sareng ibu guru SMAN 2 Kota Sukabumi nu kusim kuring dipihormat, Bapa sareng ibu para sepuh murid-murid anu kusim kuring dipihormat, sadaya akang-tétéh kelas XII 

Conto Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 2 August 2015 Pukul 13.08

Conto Biantara Paturay Tineung. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ. بِسْمِ اللهِ الرَّحمْٰنِ الرَّحِيْمِ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَليَ اَسْرَفِ اْلاَنْبِيَآءِ وَاْلمُرْسَلِينْنَ وَعَلَي آلِهِ وَصَحْبِهِ اَجْمَعِيْـــنَ اَمَّا بَعْدُ. Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci.

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 6.06

Biantara Paturay Tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Apa Aja Lah: Biantara B.sunda

Diterbitkan pada Friday, 7 October 2011 Pukul 14.54

Biantara B.Sunda - Paturay Tineung !! Heu Heu.. Wilujeung Sumping. ieu mangrupikeun Post si kuring anu ka hiji. :D hehehe langsung w ka intina. Kanggo anu butuh Biantara B.sunda Paturay tineung tiasa di download di 

Amanah: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 1.34

Biantara Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Ibu miwah Bapa Guru anu sami rawuh. Sepuh – sepuh murid anu sami hadir. Rerencangan sadaya anu saruka bungah. Sateuacanna, mangga urang sami – sami muji 

Share And Find About This Life: Biantara Paturay...

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 9.30

BIANTARA PATURAY TINEUNG. Assalamu'alaikum Waroh Matullohi WabarokatuhBismilahirrahmanirrahim, Alhamdulilahirabbilalamin wabihinasta'in nualaumuridunniawadin wassolatuwassalamualaasrofil anbinya 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Blue Sky: Biantara Paturay Tineung Ti Guru Ka...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 11.59

BiANTARA PATURAY TINEUNG TI GURU KA MURIDNA. Assalamualaikum Wr.Wb Alhamdulillahi robbil alamin wasolatu wassalamu ala nabiyyil karim warosulil azdim Muhammad waala alihi wasohbihi ajmain Simkuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -