What's New?

biantara paturai tineung

Susunan Acara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 12.19

Susunan Acara Paturay Tineung urang buka ku aosan basmallah sasarengan BISMILLAHIRROHMANIRROHIM .AMIN Di Lajengkeun kana acara nu saterasna nyaeta biantara .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 1.12

Kali ini saya akan memberikan contoh Pidato menggunakan Basa Sunda. Pidato dalam basa Sunda itu "Biantara". Biantara ini saya buat sendiri loh untuk memenuhi salah .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Friday, 10 November 2017 Pukul 6.27

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu’alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 11.41

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Biantara Paturay Tineung wawakil kelas IX Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun..

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 28 October 2017 Pukul 12.12

Saterasna pirang-pirang kasaean Bapa kalih Ibu, sim kuring saparakanca teu tiasa males eta kasaean, mung tiasa ngedalkeun du’a, pamugi rupining elmu .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 9 October 2016 Pukul 23.58

Video ieu mangrupa salahsahiji dokumentasi pangajaran dina Praktek Biantara basa Sunda 2016, kelas XII IPA 3 SMAN 2 Kota Sukabumi. hatur lumajeng utamina .

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 2 November 2017 Pukul 0.46

BIANTARA PATURAY TINEUNG Biantara Wawakil Siswa Assalamu’alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi..

Aep Suryaaman: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 17.22

Biantara Wawakil Siswa Assalamu’alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil Kelas IX Assalamu ‘alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sangg Lirik Lagu..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -