biantara paturai tineung

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 17.18

biantara Paturay tineung. Posted by : Gilang Maylida Februari 14, 2013. Assalammualaikum Wr. Wb. Bapa kapala Sakola anu di pika hormat, ibu bapa guru anu di pika hormat, sareng siswa-siswi SMPN 1 Jatinangor anu ku sim abdi 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Paturay tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

biantara Paturay tineung. 22.45 Fathandino Rahardiansyah Noments. Assalamualaikum Warahmatullohi Wabarakatuh. Para Hadirin. Syukur Alhamdulillah urang sanggahkeun ka robbul izzati Allah SWT nu maha kawasa anu parantos 

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

Conto biantara Basa Sunda. biantara PATURAY tineung SASTRA SUNDA UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan 

Aditya Feris: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 20.58

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

biantara/Pidato Paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 13.06

biantara Paturay tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X