biantara paturai tineung

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

biantara/Pidato Paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

PIDATO PATURAY tineung. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Al-uswah: Contoh Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Friday, 25 April 2014 Pukul 6.54

Contoh biantara Paturay tineung. biantara PATURAY tineung. biantara Wawakil Siswa Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng syukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.Shalawat sinareng 

Blue Sky: Biantara Paturay Tineung Ti Guru Ka...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 18.59

Assalamualaikum Wr.Wb Alhamdulillahi robbil alamin wasolatu wassalamu ala nabiyyil karim warosulil azdim Muhammad waala alihi wasohbihi ajmain Simkuring ngucapkeun syukur ka robbul gopur rehna hidep geus lulus 

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 13.06

biantara Paturay tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Share And Find About This Life: Biantara Paturay...

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

biantara PATURAY tineung. Assalamu'alaikum Waroh Matullohi WabarokatuhBismilahirrahmanirrahim, Alhamdulilahirabbilalamin wabihinasta'in nualaumuridunniawadin wassolatuwassalamualaasrofil anbinya 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X