What's New?

biantara paturai tineung

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Amanah: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 1.34

Biantara Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Ibu miwah Bapa Guru anu sami rawuh. Sepuh – sepuh murid anu sami hadir. Rerencangan sadaya anu saruka bungah. Sateuacanna, mangga urang sami – sami muji 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Biantara Basa Sunda Paturay Tineung Wawakil Kelas Xi

Diterbitkan pada Saturday, 16 May 2015 Pukul 3.45

Biantara Basa Sunda Paturay tineung wawakil kelas XI. BISMILLAHIRROHMAANIRROHIIM. Anu dipihormat, Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Kota Sukabumi, Anu dipihormat, Bapa Pupuhu Komite Sakola SMAN 2 Kota 

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 6.06

Biantara Paturay Tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Blue Sky: Biantara Paturay Tineung Ti Guru Ka...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 11.59

BiANTARA PATURAY TINEUNG TI GURU KA MURIDNA. Assalamualaikum Wr.Wb Alhamdulillahi robbil alamin wasolatu wassalamu ala nabiyyil karim warosulil azdim Muhammad waala alihi wasohbihi ajmain Simkuring 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2009 Pukul 19.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -