biantara paturai tineung

Share And Find About This Life: Biantara Paturay...

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

biantara PATURAY tineung. Assalamu'alaikum Waroh Matullohi WabarokatuhBismilahirrahmanirrahim, Alhamdulilahirabbilalamin wabihinasta'in nualaumuridunniawadin wassolatuwassalamualaasrofil anbinya 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Blue Sky: Biantara Paturay Tineung Ti Guru Ka...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 18.59

Assalamualaikum Wr.Wb Alhamdulillahi robbil alamin wasolatu wassalamu ala nabiyyil karim warosulil azdim Muhammad waala alihi wasohbihi ajmain Simkuring ngucapkeun syukur ka robbul gopur rehna hidep geus lulus 

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 13.06

biantara Paturay tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

biantara/Pidato Paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Aditya Feris: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 20.58

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

biantara Paturay tineung. 22.45 Fathandino Rahardiansyah Noments. Assalamualaikum Warahmatullohi Wabarakatuh. Para Hadirin. Syukur Alhamdulillah urang sanggahkeun ka robbul izzati Allah SWT nu maha kawasa anu parantos 

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

Conto biantara Basa Sunda. biantara PATURAY tineung SASTRA SUNDA UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X