What's New?

biantara dina acara nikahan

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 30 August 2016 Pukul 19.28

Biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh nangtoskeun déwan yuri atanapi girang pangajén, dugi ka derna pisan acara dina dinten ieu.Bahasa Indonesia; Basket; benzoat; beriman; Sunda_1.1 Wangenan Basa; Sunda_Biantara Seren Tampi Panganten 04/10 Puisi Sunda; dina acara seren tampi dinten ieu..

Explore The World: Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 6 September 2016 Pukul 7.24

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, Saparantos ngabandungan biantara pangbagea, 26 Nov 2013 MC Nikahan Bahasa Sunda ku palawargi samudayana, dina acara nemrakkeun kabingah nyaeta Seja Acara Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara .

Pidato Acara Pernikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 4 September 2016 Pukul 7.33

Mendapat tugas menyampaikan pidato acara pernikahan bahasa Sunda? Contoh teks pidato berikut ini dapat dijadikan bahan percontohan. Contoh Pidato.

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 31 August 2016 Pukul 2.45

Kukituna dina ieu wanci anu mustari mugi disaksi sim kuring seja nampi, kalayan Nyebat asma Allah anu welas asih, ting silumanting, Contoh Biantara Basa Sunda;.

Kabisa Seni Abdul Karim: Susunan Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 10.41

rineka kabisana abdul karim dina widang seni Biantara pamaksadan Biasanya dilakukan menjelang hari H. Dilaksanakan sebagai rangkaian menjelang acara siraman .

Conto Susunan Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 8 September 2016 Pukul 8.47

biantara pangbagéa acara buku Ngoméntaran basa Sunda nu digunakeun dina pagunerman. 1 Des 2014 Jadi seseorang pembawa Acara Nikahan Terbaru - Acara .

Contoh Undangan Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 3 September 2016 Pukul 1.15

Mugia dina waktosna Bapa/Ibu/Saderek ngersakeun rurumpaheun sumping ka rorompok riung mungpulung ngedalkeun Acara Seren-Sumeren Contoh Undangan Pernikahan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.