What's New?

biantara dina acara nikahan

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.02

Dina waktos ieu, abdi bade ngadugikeun biantara anu topikna "Kabersihan Lingkungan". Hirup sehat teh penting kanggo urang sadayana. Urang teh wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa 

Sambutan Kepala Desa Pandak Pada Acara Tasyakuran Hut

Diterbitkan pada Saturday, 18 August 2012 Pukul 8.07

Alhamdulillahirobbil'alamin, puji syukur kehadirat Tuhan Yang Maha Esa atas segala limpahan rahmat dan hidayahNya sehingga kita semua pada malam hari ini dapat berkumpul bersama dalam acara malam tasyakuran sunda (2),panata acara kemerdekaan ri basa sunda (2),naskah biantara mieling proklamasi kamerdekaan ri 2015 (2),buatlah kerangka pidato untuk acara tirakatan malam tujuh belasan (2),sambutan bapak rw acara pernikahan (1),pidato jawa 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon Panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber Pidato ti MC : Ka rombongan pipanganteneun pameget, pamugi kersa 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng sukur ka Allah SWT nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa patepang raray dina ieu acara. Alhamdulillah urang tiasa kempel di ieu CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assa… Read More Contoh Sambutan Bahasa 

Khutbah Nikah Pidato Dina Acara Pertikahan

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Puji anu jadi pangais ati, Puja anu jadi panghias rasa, Puji urang sungkeun ka Gusti nu maha suci nyaeta Alloh Robbul Izzati, fuja urang sanggakeun kanu maha kawasa nyaeta Alloh Azza Wazalla, anu mana nitih wanci anu mustari 

Ngarefeupkeun Biantara Dina Tv/radio

Diterbitkan pada Thursday, 15 December 2011 Pukul 16.02

<hr>bahasana kudu bahasa hormat<hr>teu resmi contona:ulang taun,nikah,panggung hiburan,riungan lembur.<hr>bahasana teu hormat<hr>nyien biantara:bubuka,isi,panutup.<hr>cara nyien :1.acara<hr>2.media<hr>3.jejer<hr>ringkesan.

Tambah Tau: Uas Kelas 9 Semester 1 Tahun 2011/2012

Diterbitkan pada Thursday, 12 December 2013 Pukul 21.07

Acara calon panganten dikawinkeun di hareupeun naib jeung para saksi disebut akad nikah. 4. Kacindekan : Pengulangan sacara lengkep tapi singget ngeunaan hal-hal anu geus diwincik dina materi poko biantara.

Biantara Pamapag

Diterbitkan pada Sunday, 26 February 2012 Pukul 7.52

Ieu teh mangrupikeu conto pidato atanapi biantara dina hiji acara, kanggo acarana mah sumangga tiasa diekplor deui kumaha kaperyogianana wae kumargi biantara anu bade di dadarkeun mah pamapag dina acara 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.