biantara dina acara nikahan

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon Panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber ti MC : Ka rombongan pipanganteneun pameget, pamugi kersa 

Ferry : Tradisi Kawinan Bekasi

Diterbitkan pada Thursday, 29 August 2013 Pukul 17.07

dina ieu wacana urang pedar salahsahijina nyaeta tahapan anu kalima, prosesi kawinan jeung besanan. Samemeh acara pernikahan dilangsungkeun, biasana poe pernikahan teh geus ditangtukeun dina acara lamaran.

Pidato Acara Pernikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 10 July 2013 Pukul 14.10

Cikeneh parantos urang saksian jangji pernikahan kadua insan minangka tawis hubungan resmi sarta halal dina ageman Islam demi ngiring sunnah Rosul sarta ngahontal katingtriman dina kahirupan. Saderek sakantenan anu berbahagia!

Poy Rafael: Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 4 May 2011 Pukul 13.21

Pangjejer acara kacida ageung pangaruhna pikeun nganteur biantara para wawakil kulawarga anu dipercanten pikeun jadi duta dina ngadugikeun pamaksadan oge ngawaler .sakumaha parantos disebatkeun tipayun,rehna 

Biantara Paturaytineung

Diterbitkan pada Saturday, 4 July 2009 Pukul 5.34

Solawat sinareng salam mugia salawasna ngocor ka Kangjeng Nabi Muhammad SAW, ka kulawargina, ka sahabatna, katut ka muslimin sareng muslimat sadayana kalebet urang sadayana anu hadir dina ieu acara.

Pidato Sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Sunday, 21 April 2013 Pukul 23.57

biantara sunda, seren sumeren siswa, beber layar poe anyar, lulus banglus ginuluran, tebih tina marganing balai, anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya, jatnika sapapaosna, bagja dunya rawuh akheratna. Moral Decadence of Youth | Pidato Bahasa Inggris. Science Technology | Pidato Bahasa Inggris. Khutbah Nikah Pidato dina acara Pertikahan. Runtuyan acara dina Akad Nikah Adat Sunda. Pilgub Jabar 2013. Pidato Sunda: Amal nu bakal nulungan 

Ngarefeupkeun Biantara Dina Tv/radio

Diterbitkan pada Thursday, 15 December 2011 Pukul 16.02

<hr>hal anu dianggap penting hal dicatet/ringkasana<hr>biantara(pidato,ceramah khutbah tausiah)<hr>biantara nyaeta nyarita dihareupen loba jalma ,boh dina kaayaan resmi atawa heunteu resmi<hr>anu resmi contona:17 agustus,pidato pelantikan,rapat,sidang.<hr>bahasana kudu bahasa hormat<hr>teu resmi contona:ulang taun,nikah,panggung hiburan,riungan lembur.<hr>bahasana <hr>cara nyien :1.acara<hr>2.media<hr>3.jejer<hr>ringkesan. Bagikan ke 

Pidato Sunda: Amal Nu Bakal Nulungan Di Jero Kubur

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 18.30

dina kasempetan ayeuna sim kuring bade ngababarkeun yen naon-naon wae anu bakal ku urang di bawa maot, naon wae anu bakal nulungan urang eungke di jero kubur. Anu bakal nulungan Khutbah Nikah Pidato dina acara Pertikahan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X