What's New?

biantara dina acara nikahan

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 23.46

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, Saparantos ngabandungan biantara pangbagea, .

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 2.59

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA..

Mc Nikahan Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 28 April 2016 Pukul 18.35

Lebet dina tungtung rangkaian acara ieu,,acara nu ka tujuh,,nyaeta Do’a/Penutup nu bade disampekeun ku K Similar to MC Nikahan SUNDA. SUSUNAN ACARA AKAD. SUSUNAN .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 27 April 2016 Pukul 12.02

Biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh nangtoskeun déwan yuri atanapi girang pangajén, dugi ka derna pisan acara dina dinten ieu..

Susunan Acara Prosesi Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 31 March 2016 Pukul 6.58

Susunan Acara Prosesi Nikah Adat Sunda. RUNTUYAN / SUSUNAN ACARA DINA WALIMATUL URUSY 1. 07.15 - 07.30 Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri tos siap .

Upacara Nikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 26 April 2016 Pukul 3.42

Upacara Nikahan Adat Sunda A. Upacara nikahan adat sunda mangrupi salah sahiji kakayaan budaya sunda anu turun temurun ti aki buyut urang sunda. Dina ngalaksanakeun .

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 3

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 4.14

Bahasa Sunda : Biantara Basa Sunda Dampak-dampak dina acara TV Bismillahirahmannirahim Assalamualaikum WR. WB Bapa Ibu anu ku simkuring dipihormat, rekan-rekan anu .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -