What's New?

biantara dina acara nikahan

Laporan Upacara Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 15.12

Dina seserahan ieu wawakil kulawarga ti lalaki mawakeun biantara yen masrahkeun panganten lalaki ieu ka Akad Nikah Dina hari H atawa pas acara nikahan, .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 4 August 2016 Pukul 5.25

Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé Assalamu’alaikum Wr. Wbr. Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu Bergantung kepada acara yang dibawakan, seorang MC kadang-kadang dituntut untuk dapat membawakan lelucon atau anekdot. dan dibawah ini adalah contoh MC dalam bahasa sunda.

Mc Nikahan Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2016 Pukul 11.20

Lebet dina tungtung rangkaian acara ieu,,acara nu ka tujuh,,nyaeta Do’a/Penutup nu Mc Nikahan Sunda. by Hamdan Triaji. 80 views. Embed. Download. Description..

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda) ~ Bahasa Kalbu

Diterbitkan pada Monday, 8 August 2016 Pukul 12.09

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, Saparantos ngabandungan biantara pangbagea, .

Upacara Nikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Upacara Nikahan Adat Sunda A. Upacara nikahan adat sunda mangrupi salah sahiji kakayaan budaya sunda anu turun temurun ti aki buyut urang sunda. Dina ngalaksanakeun .

Pidato Bahasa Sunda Nikahan

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 7.39

Kumpulanpidato bahasa sunda nikahan Contoh Pidato pidato bahasa sunda nikahan, Pembawa Acara pidato bahasa sunda nikahan Teks Sambutan.

Susunan Acara Prosesi Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 29 July 2016 Pukul 3.45

RUNTUYAN / SUSUNAN ACARA DINA WALIMATUL URUSY. 1. 07.15 - 07.30 Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. pidato seren sumeren.Anaking, Prak geura lengkahkeun suku hidup duaan dina ngambah kahirupan anyar, kahirupan rumah tangga. Hiliwir angin kaasih, Contoh Biantara Basa Sunda;.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.