Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

biantara basa sunda seren sumeren panganten

Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 9.36

Seren sumeren panganten 1. Bismillahi Rahmani Rahim. Alhamdulillahi Biantara basa sunda Heri Akasyah. biantara bahasa sunda Siti Rahmadani..

Conto Biantara Masrahkeun Calon Pangantén Lalaki

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 13.14

Teks Biantara Basa Sunda Tema Pendidikan. pidato seren sumeren. Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. Seren Sumeren..

H. Ahmad Sogiri Af, S.pd, Seren Sumeren Ti Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 17.53

H. Ahmad Sogiri AF, S.Pd, seren sumeren ti panganten pameget di Acara Pangantenan Abdul Mugni SarengPutriana Isnaeni Putri Ust Diding Syamsudin Banjaran..

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget ~ Abikumala

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 7.20

PIDATO SEREN SUMEREN PANGANTEN PAMEGET. 18.40 ABIKUMALA PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) dipapag di hiap-hiap ku basa anu endah someah, .

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten ~ Mudztova

Diterbitkan pada Monday, 6 November 2017 Pukul 11.47

SABADA URANG SAMI-SAMI NGADU'A KA Allah Swt acara resmi seren-sumeren ieu Sunda_1.1 Wangenan Basa; Sunda_Biantara Seren Tampi Panganten Eusi Sundanews sagemblengna nganggo basa Sunda. Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki. Saleresna mah ieu téh masih kénéh rénghap ranjug..

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 2.12

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten Boh bilih aya basa anu kirang merenah larapna. BIANTARA NARIMA CALON PANGANTÉN..

Eman Leman, M.pd.: Nyerenkeun/ Nampi Panganten

Diterbitkan pada Tuesday, 28 November 2017 Pukul 21.29

Kukituna saur pun anak salaku calon panganten nyuhunkeun widi, Insya Alloh abdi bade nganggo ieu biantara neda widi di copy hoyong diajar basa sunda..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -