What's New?

biantara basa sunda seren sumeren panganten

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 November 2011 Pukul 1.02

biantara. Kaopat,. unjukan paturay tineung. Kalima,. ngadugikeun tutungkusan. Kagenep,. béwara juara. Katujuh,. hiburan. Kadalapan,. du¶a/tutup.Supados henteu nyakolong teuing kana waktos, mangga ieu acara urang buka ku µaosan . Wassalamu¶alaikum wr. wb. Seren Sumeren. Bismillaahir rohmaanir rohiimAssalamu'alaikum Wr. Wb.Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatuwassalaamu alla sayyidina 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus wawanti yen lamun Aya tapina yeuh, kuring diajar nyieun pantun ayeuna ieu teh lain dina basa Sunda tapi dina basa Indonesia ari sababna pibesaneun Ki Adi teh urang Jawa anu nganjrekna di Semarang.Atuda piraku seren sumeren calon 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

rada sesah, ngarekana ku basa. Malah mandar teu ngalantur ngawur saur, urang kawitan bae ku acara nu munggaran, minangka nyerenkeun pipanganteneun pameget, dina acara seren tampi dinten ieu. panganten pameget) ka dieu.(tempat panganten istri ), saur basa pujangga mah, jauh dijugjug anggang diteang, ngaleut ngeungkeuy ngabandaleut, matak reuwas nu kasumpingan, sim kuring, minangka nangtung sambung laku, letah sambung carita, ti kulawarga Bapa .

Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 11.39

Contoh pidato bahasa sunda singkat - blog bintang, Bingung membuat pidato dalam bahasa sunda. berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa. budaya jawa barat| kamus, Kamus indonesia sunda, terjemahan kata kalimat bahasa indonesia sunda, bahasa sunda indonesia, terjemahan sunda halus, sunda kasar lainnya. http://kamus-sunda.com/ Seren sumeren panganten - upload, share, 

Contoh Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 18.02

Contoh pidato serah terima pengantin bahasa sunda, Contoh pidato basa sunda seren sumeren panganten pameget dan panganten istri. Kumpulan contoh pidato bahasa inggris artinya, Artikel terkait. contoh pidato bahasa 

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 2.17

Contoh pidato serah terima pengantin bahasa sunda, Contoh pidato basa sunda seren sumeren panganten pameget dan panganten istri. Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Inter Berita Terbaru 800 x 500 · 148 kB 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO SEREN SUMEREN PANGANTEN PAMEGET. 18.40 ABIKUMALA. PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Maha Agung, ngahaturkeun rebu-rebu nuhun laksa keti kabinghan kapalawargi didieu wirehna sim kuring parantos gasik ditampi enggal-enggal ditarima, dipapag di hiap-hiap ku basa anu endah someah, diawur ku kembang tanjung paselang kembang kananga, malati nu jadi saksi, tawis kaweningan galih pribumi nampi rombongan nu sumping.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -