What's New?

biantara basa sunda paturay tineung sakola ketua osis

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin sadaya anu dipihormat. Sim kuring ngadeg di ieu tempat ayeuna urang papisah. Rupina sakitu nu kapihatur. Hapunteun bilih aya basa nu kirang merenah larapna, bilih aya kalimah nu teu raos kana manah. Wabilahi taufik wal hidayah 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Cijolang Mania » Pidato Basa Sunda , URANG SUNDA » Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas) Bapa sareng Ibu Guru,sareng réréncangan sakola sadaya anu dipikacinta,.

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

1.bubuka 2.galindengna ayat ayat suci al quran 3.biantara sareng pangdeudeul ti : -biantara ketua osis -wawakil kelas ix -pupuhu komiteu sakola -kepala sakola 4.Unjukan paturay tineung -.masrahkeun siswa siswi kelas ix

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis 15. Mas saya lagi butuh contoh sambutan ketua panitia isra mi'raj dalam bahasa sunda bisa tolong bantu di posin ga soalnya saya lagi butuh untuk acara tersebut.

Osis Smp Negeri 1 Bojong Pandeglang: Elmu

Diterbitkan pada Thursday, 15 May 2014 Pukul 1.44

Nanging sanaos suwung ku pangaweruh suda ku pangabisa, sim kuring baris nyobi ngaguar téma ieu biantara anu unina “Ngaronjatkeun Kareueus Nonoman Kana Basa Sunda”. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di . Sambutan yang pertama, sambutan ketua panitia.

Biantara Pamapag

Diterbitkan pada Sunday, 26 February 2012 Pukul 7.52

BIANTARA PAMAPAG. Haturan ka sadaya dulur-dulur sunda sadaya, dina kasempetan ieu Cijolang Mania bade nyobian kanggo nyuguhkeun postingan dian Basa Sunda, wirehna ieu teh aya pamundut ti dulur-dulur sunda. Kitu deui ka Bapa Kapala Sakola, Bapa Pembimbing OSIS, Bapa sareng Ibu di tata usaha, sim kuring ngadugikeun hatur nuhun ku parantos luntur galihna kersa masihan panuyun sareng ngabingbing parapanitia dina ngalaksanakeun 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -