biantara basa sunda paturay tineung sakola ketua osis

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh Pidato sunda | paturay tineung Ti Wawakil osis 15. Mas saya lagi butuh contoh sambutan ketua panitia isra mi'raj dalam bahasa sunda bisa tolong bantu di posin ga soalnya saya lagi butuh untuk acara tersebut.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Cijolang Mania » Pidato basa sunda , URANG sunda » biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas) Bapa sareng Ibu Guru,sareng réréncangan sakola sadaya anu dipikacinta,.

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

1.bubuka 2.galindengna ayat ayat suci al quran 3.biantara sareng pangdeudeul ti : -biantara ketua osis -wawakil kelas ix -pupuhu komiteu sakola -kepala sakola 4.Unjukan paturay tineung -.masrahkeun siswa siswi kelas ix

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sumangga dihaturanan! Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2. Emut ka sakola, emut Hatur sewu nuhun ka pupuhu osis SMA n DUA Ciamis anu parantos ngadugikeu biantara kalayan singget mung teges maksadna. Acara salajengna nyaeta biantaa pangbagea ti 

Aep Suryaaman: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 12 April 2009 Pukul 16.42

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar . MOTIVASI MOTTO DAN PROGRAM CALON ketua osis DAN WAKIL ketua osis PERIODE 2012-2013 VISI 1. Meningkatkan mutu pendidikan. 2. 7 Contoh Carpon Bahasa. LUTUNG KASARUNG Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

biantara Paturai tineung ti Wawakil osis (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP Pasundan Banjar nu kusim kuring dipihormat bapa sareng ibu 

Conto Biantara Basa Sunda Tema Kabersihan Sakola...

Diterbitkan pada Thursday, 12 December 2013 Pukul 22.40

Kabersihan sakola Assalamu'alaikum Wr.Wb Bismillahirohmaanirrohin Bapak kepala sekolah, bapak, ibu guru anu ku simkuring dipihormat, rerencangan anu ku simkuring dimulyakeun. Puji sinareng syukur urang sanggahkeun ka gusti Allah nu maha suci, margi urang sadaya VISI MISI MOTIVASI MOTTO DAN PROGRAM CALON ketua osis DAN WAKIL ketua osis PERIODE 2012-2013 VISI 1. Contoh biantara (Pidato) paturay tineung Bahasa sunda.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X