biantara bahasa sunda perpisahan kelas

Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 18.06

Pasti Sobat KisahKamu tahu Kalau Didalam Beberapa Acara perpisahan Sekolah Sudah Sepatutnya Kalau ada Sedikit Waktu Untuk Menyampaikan Pidato Untuk Mengucapkan Salam perpisahan Dan umumnya Pidato ini 

Yudhiyahya Pramudia: Biantara Basa Sunda Part 2

Diterbitkan pada Thursday, 10 October 2013 Pukul 14.03

biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Viking Maleer Gatzu: Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 11 November 2011 Pukul 8.18

biantara bahasa sunda. Assalamu alaikum warahmatullahi wabarakatuh. Anu Dipihormat Bapa sarta Ibu Guru SD Nagari 1 dayeuh Bengkulu, sarta réncang réncang kelas 6 anu tercinta. Kahiji tama marilah urang panjatkan puji syukur kehadirat Alloh s.w.t., alatan dina poé ieu urang kabéh bisa ngariung pikeun ngarayakeun “Kalulusan sarta perpisahan Murid SD nagari 1 dayeuh Bengkulu Angkatan 2008-2009″. Alhamdulilah, urang kabéh junun lulus 

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Nah, sebagai inspirasi dalam mempermudah Anda, berikut kami sajikan beberapa contoh naskah pidato dengan berbagai tema dan dalam bahasa tradisional sunda. Tema yang diangkat, mulai dari kebersihan lingkungan hingga tema 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan...

Diterbitkan pada Sunday, 26 May 2013 Pukul 10.37

Contoh naskah pidato bahasa sunda tentang perpisahan kelas 6. berikut Contoh biantara Pipisahan Kanggo Kls 6 SD Assalamu\'alaikum Wr. Wb. Anu abdi hormati Bapa Sirah SDN 009 Pasir Kapur,anu abdi hormati 

Pidato Perpisahan Kelas 3 Smp/sma Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 5 January 2014 Pukul 15.21

Langkung ti payun urang nyanggakeun puji syukur ka Allah swt anu parantos maparin ni'mat sareng hidayah ku urang sadayana dugi ka tiasa patepang silaturahmi dina ku antara perpisahan kelas IX (salapan). Salawat 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

biantara Basa sunda. Contoh pidato bahasa sunda perpisahan, pidato bahasa sunda pendek, pidato bahasa sunda tentang pendidikan, pidato bahasa sunda tentang lingkungan, teks pidato bahasa sunda, pidato bahasa sunda kebersihan, naskah pidato bahasa sunda, pidato Hadirin sadaya anu kusimkuring dipihormat, nuhunkeun waktosna kanggo abdi anu ngawakilan rerencangan kanggo nyampeikeun amanat dina raraga acara perpisahan kelas genep.

Biantara Bahasa Sunda Maulid Nabi

Diterbitkan pada Monday, 26 May 2014 Pukul 20.27

biantara bahasa sunda maulid nabi. Contoh Naskah Teks Pidato bahasa Jawa perpisahan kelas 6 Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda; Pidato bahasa sunda dengan tema perpisahan sekolah; Latar belakang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X