What's New?

beza produk tabita original dan tiruan

Fyna Here!: Pil Kurus

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 18.52

aku beli pil ni seminggu yg lepas..adik aku la syorkan coz kwn dia yg gemok da kurus sbb pil ni..so aku pun beli la ngn hrga RM25.00..tp aku takot nk mkn..rase xsedap .

Fyna Here!: Review Tabita Skincare By Siti

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 6.56

Ade gak yg ckp tabita not good for long term..NONONO aq dah pakai almost 2 years..ok jer kulit aq..ade yg baru pakai 2-3 bulan dan berpuas hati ngan tabita pastu stop .

Jus Ladies Collagen V’asia

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 9.55

Nota: Elakkan penggunaan produk tiruan.Dapatkan produk yang Original dari kami..

Senarai Ubat-ubatan Dan Kosmetik Yang Dibatalkan

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 1.06

karl said / May 11, 2012 at 1:35 AM Intan Terpilih Wsalam. Pertama sekali, produk yang dalam bentuk sediaan farmaseutikal yang menyerupai ubat (contoh: tablet, pil .

Tabita Skincare Original Di Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 15.50

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famouskan.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -