What's New?

beza produk tabita original dan tiruan

Perbezaan Tabita Original Dengan Palsu

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 10.21

muka ok..IYA,tunggu saja beberapa bulan akan datang,pasti anda menyesal ..p/s : kepada reseller,distributar2 jangan cepat melatah jika anda adalah salah seorang penjual tabita palsu tanpa anda sedari.cuba kaji selidik kerana ini semua melibatkan kulit2 wajah customer yang beli dengan harga ratusan ringgit.thank u :) PERBEZAAN TABITA ORIGINAL DENGAN PALSU · PRODUK-PRODUK TABITA SKINCARE SERTA FUNGSI PEMAKAI LOOSE ITEM 

Set Tabita Skin Care Original Dan Tiruan

Diterbitkan pada Sunday, 13 October 2013 Pukul 4.32

Set Tabita Skin Care Original dan Tiruan. Salam sejahtera semua…hari ini saya ingin berkongsi maklumat mengenai produk palsu Tabita Skincare yang semakin berleluasa. Ia bukan sahaja dijual murah malah didakwa tulen, beli direct dari 

Peej.burhan: Ciri-ciri Tabita Skincare Palsu

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 14.00

sebab pikir logik. satu dunia kot apa produk pun, ori keluar dulu. baru la semua yang pentiru ni akan tiru n buat yang sama. khennn? ok bawah ni antara details so ni antara ciri-ciri nak bezakan tabita palsu or original. so harap korang lebih jelas lepas ni. tapi kadang susah nak beza. cuma antara ciri-ciri yang sangat obvious beza adalah bag exclusive set tu. n jugak booklet. so if korang beli reg set takleh check kan bag tu. so check la tang booklet tu. oh satu lagi.

(promosi Tabita) Pastinya Original / Testimoni Dah Banyak...

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 13.59

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke? J1 - Confirm original. Tabita yang Fiq jual diimport direct dari kilang pengeluar di Jakarta. Dan yeah, Tabita is Made in Indonesia. Kalau made in Malaysia, itu terang2 FAKE. 2) Habis, kalau original, kenapa . tabita original dan tiruan, tabita original johor, tabita original dan fake, tabita original terbaru, tabita original johor bahru, tabita review, tabita trial set, tabita palsu, tabita testimoni, tabita skincare review, tabita 2014, tabita produk, tabita asli, 

Persoalan Tabita Asli Vs Tabita Palsu.

Diterbitkan pada Friday, 22 March 2013 Pukul 23.12

Ok jie story sikit ye salah silah PRODUK TABITA ORIGINAL ini..Kenapa jie isukan Ori ada sebabnya nanti jie cerita lagi ..Kita pergi pada kisahnya(macam sejarah zaman dulu pulak kan ).Mungkin ramai yang keliru dari mana 

Panasss!!! Bagaimana Untuk Mengenali Tabita Palsu...

Diterbitkan pada Friday, 5 April 2013 Pukul 13.56

Sila KLIK DISINI untuk maklumat perbezaan Tabita Asli dan Palsu (Edisi Kemasan DAN label terbaru) #Untuk makluman, maklumat seterusnya ini adalah untuk Tabita kemasan lama sahaja. Terima kasih. Assalamualaikum dan sejahtera semua Selama saya berurusan dengan pelanggan yang menggunakan produk tabita, (ada yang pertama kali guna dan ada yang telah menggunakannya sebelum ni) banyak juga keluhan daripada pelanggan yang sebelum ini 

Tabita Skin Care Asli Vs Palsu

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 13.45

TABITA SKIN CARE ASLI VS PALSU. PERBEZAAN ANTARA PRODUK TABITA ASLI DAN PALSU. PERBEZAAN ANTARA PRODUK TABITA ASLI DAN PALSU BOLEH DILIHAT MELALUI PACKAGING ITU SENDIRI. 1) NECK 

White Collar Lady: Latest Update : Tabita...

Diterbitkan pada Sunday, 2 December 2012 Pukul 11.51

tabita original vs fake tabita palsu tabita skincare tabita original. TABITA PALSU dah UPGRADE!!! BEWARE!! Yes betul dan ini Berkemungkinan sedikit perbezaan tu ada.. Ini adalah . hati hati produk tabita skin care

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -