What's New?

beza produk tabita original dan tiruan

Perbezaan Tabita Original Dengan Palsu

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 10.21

muka ok..IYA,tunggu saja beberapa bulan akan datang,pasti anda menyesal ..p/s : kepada reseller,distributar2 jangan cepat melatah jika anda adalah salah seorang penjual tabita palsu tanpa anda sedari.cuba kaji selidik kerana ini semua melibatkan kulit2 wajah customer yang beli dengan harga ratusan ringgit.thank u :) PERBEZAAN TABITA ORIGINAL DENGAN PALSU · PRODUK-PRODUK TABITA SKINCARE SERTA FUNGSI PEMAKAI LOOSE ITEM 

Tabita Skin Care Asli Vs Palsu

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 13.45

TABITA SKIN CARE ASLI VS PALSU. PERBEZAAN ANTARA PRODUK TABITA ASLI DAN PALSU. PERBEZAAN ANTARA PRODUK TABITA ASLI DAN PALSU BOLEH DILIHAT MELALUI PACKAGING ITU SENDIRI. 1) NECK 

Testimonial Dan Review Produk Muka Tabita Skin Care...

Diterbitkan pada Thursday, 16 May 2013 Pukul 15.46

Produk yang termasuk dalam paket exclusive adalah : 1. Facial soap 2. Smooth lotion ( toner) 3. . Ni gambar masa dalam proses 1 minggu lebih tengok nampak tak beza dia dan ditengah tu kulit muka tengah mengelupas. Yang sebelah kanan tu nampak tak mcm gelap jer warna TBT- TaBita Tiruan ker kan hehe wallahualam tapi dari sumber yang boleh dipercayai.. yang ada tulisan LS adalah ORIGINAL/ ASLI Di bawah botol Smooth Lotion yang asli 

Promosi Original Desi Damayanti Skincare Cv...

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 21.00

Bulan ramadhan 2013 ,pengasas tabita ambil inisiatif mengeluarkan pek baru bagi tabita original untuk hapuskan tiruan tabita yang mengaburi mata pengguna tabita. Ini pek baru yang di tukar 2013. Setelah di tukar masih 

Salon Zu'eeda: Perbezaan Tabita Ori Dan Tabita Fake

Diterbitkan pada Tuesday, 24 February 2015 Pukul 11.40

Mulai hari ini mana mana page yang kami dapat trace menjual produk FAKE / TIRUAN / PALSU akan penjual original semua published. Dapatkan yg Ori. Jauhi fake. Saya jual Tabita Ori. 0139584028. Noorzulaidah

Tabita Skin Care Malaysia: Info Hari Ini-kandungan...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 February 2013 Pukul 10.00

Info yg yg diatas adalah bagus dan brrguna buat pengguna produk tabita.tapi mcm mane nk bezakan yg ori dan produk tiruan.sdangkn di indonesia produk tabita ni tidak dinyatakn tmpat pmbuatannya tarikh luput dan senarai bahan yg Hink tanyatawu x pasal produk tabyta gold?apa beza produk tabyta gold dgn tabita skincare ni?ade yg ckp same jeyg bezanya tabyta gold ni di kluarkn dr kilang d malaysia atas persetujuan pihak indonesiadan lulus kkm.

Peej.burhan: Ciri-ciri Tabita Skincare Palsu

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 14.00

sebab pikir logik. satu dunia kot apa produk pun, ori keluar dulu. baru la semua yang pentiru ni akan tiru n buat yang sama. khennn? ok bawah ni antara details so ni antara ciri-ciri nak bezakan tabita palsu or original. so harap korang lebih jelas lepas ni. tapi kadang susah nak beza. cuma antara ciri-ciri yang sangat obvious beza adalah bag exclusive set tu. n jugak booklet. so if korang beli reg set takleh check kan bag tu. so check la tang booklet tu. oh satu lagi.

With Love: Perbezaan Diantara Tabita Tiruan Dan Original

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 12.12

Info ni aku dapat dari Zai Tabita (online shop) tempat aku beli set Tabita. jadi kita boleh buat perbandigan mana yg original dan tiruan.. pada aku produk ni mahal. jadi kalau kita keluarkan duit n dapat yang tiruan mmg tak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -