What's New?

batu kinjang air

Tapah Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 6.58

Tapah merupakan sebuah bandar kecil dalam daerah Batang Padang, negeri Perak, Malaysia. Nama bandar ini diambil dari seekor ikan air segar iaitu "Ikan Tapah" atau .

Waterfalls Of Perak

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 9.05

Accessability: Easy: Picture: Name/Location: Type: Activities: Description: Batu Berangkai Falls. Near Kampar: Cascades Single fall: Picnic Swimming: Gentle cascades Senarai tempat menarik di Perak sebagai panduan untuk bercuti. Memang banyak tempat percutian menarik di negeri Perak samaada taman tema, pantai, pulau dll..

5 Air Terjun Mesti Diterjuni Minggu Ini

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2016 Pukul 6.43

Buat apa mahu mengembara ke luar negara semata-mata mahu menikmati kesejukan air terjun yang dikelilingi kehijauan alam semula jadi? Malaysia sendiri mempunyai banyak .

Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta 2016

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2016 Pukul 13.31

Jawatan kosong kerajaan dan jawatan kosong swasta terkini 2016. di negeri kelantan, terengganu, selangor, kuala lumpur dan seluruh malaysia..

Senarai Masjid Di Perak

Diterbitkan pada Saturday, 9 July 2016 Pukul 14.53

Daftar sementara di bawah. Masjid Al Nuriah; Masjid Al-Falah; Masjid Al-Ghufraniah; Masjid Al-Rabbaniah; Masjid Aqsa; Masjid Darul Naim; Masjid Lahamul Jaliah.

Percutian Di Air Terjun Di Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 21.10

Percutian Di Air Terjun Di Malaysia. 1. Air Terjun Kota Tinggi - Johor. Air Terjun Kota Tinggi adalah tempat yan g ideal untuk berkelah, yang memberikan tarikan .

Latest News Waterfalls Of Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 11.59

A site to get you acquainted with all the beautiful Waterfalls of Malaysia. Listing, description and travelling guides..

Misteri Sumpahan Sang Kelembai

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 4.26

Misteri Sumpahan Sang Kelembai - Mungkin ada di antara kita pernah mendengar tentang kisah Sang Kelembai atau Sang Gedembai. Kisah ini begitu sinonim dalam cerita Perak Malaysia - attractions and places of interests - Malaysia Travel Guide.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -