What's New?

bahaya cream tabita

Fyna Here!: Pil Kurus

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 6.16

aku beli pil ni seminggu yg lepas..adik aku la syorkan coz kwn dia yg gemok da kurus sbb pil ni..so aku pun beli la ngn hrga RM25.00..tp aku takot nk mkn..rase xsedap .

Foto-foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 12.27

Itu produk yg bpom halal izin MUI dan terjamin 🙂 tinggl tergantung kepada kulit kamu cocok apa egk ,ini semua cream aman dan terbuat dari bahan bahan alami :)serta .

Fyna Here!: Cara Hilangkan Jerawat Yang Teruk Dalam Masa 1

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 12.06

my skin tak flawless..ada banyak pores but fyna paling tak suka bila naik jerawat..nampak timbul2 memang buruk plus jerawat timbul memang tak boleh hide dengan any .

2016: Senarai Produk Kosmetik Yang Disenarai Hitam Oleh

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 20.13

Senarai Produk Kosmetik berbahaya yang telah Dibatalkan Notifikasi atau disenarai hitam oleh KKM sehingga Januari 2016. Jual Cream Wajah Cumin Farma EstheticsKami melayani Grosir Cream Wajah dari berbagai kebutuhan, untuk pria, kulit kering dan masih banyak lagi. creamfarma[dot]Com adalah toko online yang melayani pe….

Senarai Ubat-ubatan Dan Kosmetik Yang Dibatalkan

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 0.15

Baiklah, jadi kat bawah ni merupakan senarai ubat-ubatan (secara spesifik, ubat-ubat tradisional la, sebab memang ubat tradisional je yang selalu spoil) dan juga . Efek Samping Cream Tabita pada Wajah, menjadi salah satu pertanyaan yang sering ditanyakan oleh para konsumen tabita skin care yang baru pertama kali mau pakai. Ya, tentu saja efek berbahaya apabila y….

Cara Guna Produk Dms360 Set Asas Dms360 Dan Set Lengkap

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 18.02

Assalamualaikum, Alhamdulillah diberikan ruang untuk menulis entri mengenai cara penggunaan yang betul bagi produk-produk dms360 Cara-cara guna produk DMS360.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -